FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Poslední Jeden příspěvek | Celý strom
Poslední   14. 12. 2012 / 22:28
pepekcepek
Poslední výtvor.
Připravuju si podklady pro poslední model. který nakonec skončí taky jako ty ostatní modely na CD v šuplíku.
Život je moc krátký a už mě to přestává bavit. Jsou daleko důležitější věci v životě než si na něco hrát...............Hodně štěstí všem.
16084 B / 600 x 375 / 2901.JPG
 

Poslední   14. 12. 2012 / 22:33
happypetr   
Nechápu?Proč si připravuješ podklady pro poslední model. který nakonec skončí taky jako ty ostatní modely na CD v šuplíku? To postrádá jaksi smysl...
 

Poslední   14. 12. 2012 / 22:40
pepekcepek
A myslíš, že tady dříve psaných blábolů mělo jaksi smysl?
 

Poslední   14. 12. 2012 / 22:47
jožo
pepku na tu popísané bláboly kašli, zaves tie Tvoje perfektné výtvory hoci na Simviation.com a uvidíš koľko ľudí z celého sveta si to stiahne a poďakuje Ti.
 

Poslední   14. 12. 2012 / 22:59
pepekcepek
Na to dlabu. Vím, kolik to dalo rachoty to dát znovu do pořádku, když mi pomalu 2/3 mašin odešlo po pádu PC. Spíš uvažuju o tom, že udělám asi veřejnou dražbu všech modelů a skončím. Jak se říká "v nejlepším přestat" a já už jsem zjistil i takovou věc, že když jsi někde 23 let a najednou odejdeš, ani pes po Tobě neštěkne. Co bych povídal. Sere mě takový přístup. Dřív si aspoń člověka vážili a člověk byl známý i po třiceti letech co odešel ze světa. Dneska je doba uplně v prdeli. Na člověka se sere a to jako nehorázně. Podnikatel ždíme zaměstnance jako otroka a to je tak se vším. člověk dneska není už šťastnej z obyčejných věcí. Musí držet hubu. Už poslouchám Kendyho a jeho bráchu (ví, za co jsem na něj nasranej) a jiný, že zase mám blbý stranicky orientovaný kecy. A ť se jdou tihle pseudopřevlíkači a vychcánci vysrat jim všem tady a i jinde řeknu naplno. Čest vyjímkám. Těm děkuju za podporu.
 

Poslední   15. 12. 2012 / 00:22
Praktik
Upřimně naprosto souhlasím....a doufám že je víc lidí v mích letech kteří se s tím snaží něco dělat,tím že začnou u sebe!!! Pokud tohle nikdo nepochopí tak nemá cenu už vůbec nic!
 

Poslední   15. 12. 2012 / 11:59
flaxa
Ježíšmarjá Jozef, co je tohle za řeči., promiň mi to tykání, já myslel, že je Ti nejméně 70 let, než jsem se podíval do profilu. Já jsem starší, handrkuju se s babkou o kus důchodu, a teď na vánoce si kupuju silnější PC, abych si mohl konečně užít FSX, jo, já vím, že takovej komp není, ale budu mít radost a budu a mám radost také z tvých výtvorů a určitě nejsem sám. Doba je jaká je, ale určitě ještě neplatí, že by se optimisti měli popravovat, jak to tady virtuálně děláš. Je přece na tom to krásné, že to děláš dobrovolně (ano, můžeš se také dobrovolně rozhodnout skončit), ale určitě jsi měl a máš z té rachoty, když se zadaří, radost, né. Doufám ,žes to vše nedělal jen pro slávu? A uznání nebo zatracení ? Lidi si pamatují Husáka, Stalina, kdo si dnes vzpomene třeba na Jana J. Rybu a jeho mši? Teď o Vánocích a utrum zase do dalších. Tak mistře, vstaň bystře, alspoň já se těším na nějaké Tvé další výtvory a odpusť, když Ti za ně zapomenu poděkovat. Flaxa
 

Poslední   15. 12. 2012 / 16:52
Rychlokvaška
Jó pepku, tak to teď v životě chodí....existuje internet, každej je schopen najít si a konzumovat cokoliv, co si zamane. Je mu jedno kdo, kde a jak to vytvořil. A ještě tě zdrbe za to, že to má nějaký mouchy. "Díky" se vytratilo úplně. A když původní tvůrce zmizí, najde se jinej. Třeba takovej, co to tomu původnímu tvůrci ukrad. Ale i to je všem jedno, hlavně že mají co potřebujou.

Mám kolegu, kterej měl takový hezký pořekadlo - heleď, strč ruku do kýblu s vodou a rychle ji vytáhni. Jak velká díra v té vodě zůstane, tak velkej po tobě zůstane odkaz a myšlenka ve vzpomínkách "kamarádů".

Takovej je život, všichni jsou nahraditelní, resp. ti co nikdy nic nevytvořili nebo nedokázali si to myslí.

Tak si tím nenech zkazit náladu, já jsem optimista, zase o to je krásnější život bez toho, aby dělal člověk něco pro ostatní. Dělej věci pro sebe, rodinu a dobré přátele a budeš mít lepší náladu a spoooooustu volnýho času

P.S.: Vypadá to moc hezky a díky za to, Suchara já moc rád!
 

Poslední   15. 12. 2012 / 18:03
Fishbed   
A nam, co jsme furt doufali v Ucko, eRku a MFku pro Fs9,muzem jen doufat ze je to jen depka
 

Poslední   15. 12. 2012 / 18:14
Létající myš   
Tak všichni tě tady chlácholí. Ja budu drsnější.
Přestaň naříkat , jak zhrezená milenka a chovej se jako chlap. Tohle kňučení mě pěkně štve. Co čekáš?
Zvedni hlavu a jdi dál. Mohl bys být mým synema a řeknu ti to rovnou. Tohle mi říct, tak mu jednu fláknu. Za svůj život jsem se zubatý párkrát podíval do očí a pokud bych to hned vzdával, jako ty, tak tu už tady nejsem. Byl jsem odejit z republiky a začínal od ničeho a taky jsem měl sto chutí se na vše vysrat, ale vůle dělat to co mě baví byla silnější. A na rozdíl od tebe v cizí zemi, bez zázemí a přátel. Učil se věci v jazyku, který jsem zas tak moc dobře neuměl. A taky se Země nepřestala točit.
To co děláš má smysl a lidem se to líbí. Tak nekňuč a dělej, nebo si dej oddych a nepiš sem takový pitomosti. Nelituj se a jdi za svým cílem. V tvým věku už by ti to neměl nikdo říkat.
Myš
 

Poslední   15. 12. 2012 / 18:47
ondras   
Líp bych to nenapsal !!!
 

Poslední   15. 12. 2012 / 21:53
BigglesR   
Blbý stranicky orientovaný kecy? Ne, tohle je obyčejná předvánoční depka. Doporučuju pořádně se vyspat, ráno si dát kolečko kolem baráku, a pak se uvidí.
 

Poslední   14. 12. 2012 / 22:34
mirda   
Chodit do hospody???
 

Poslední   14. 12. 2012 / 22:51
sokol
Souhlas s Jožem. Takovéto věci se cení a určitě se najde spousta lidí, kteří tuto práci náležitě ocení
 

Poslední   14. 12. 2012 / 23:03
mirda   
Však já ho od toho neodrazuju Psal,že jsou důležitější věci.Tudíž otázka na rozptyl tý pochmurný nálady co v tom byla(dle písmenek)
Přeci škoda každého tvůrce.
 

Poslední   14. 12. 2012 / 23:08
pepekcepek
Konečně dobrý nápad. Začít si dělat známosti mězi dědkama v hospodě a kecat o mladejch krásnejch holkách.
 

Poslední   14. 12. 2012 / 23:09
Swordfish   
Like this
 

Poslední   14. 12. 2012 / 23:14
mirda   
Mno!! vidíš Ale lepší je dělat si známost s mladýma holkama a kecat o starejch dědcích Víš co??Myslím,že máš takovou tu pochmurnou,zimní.Nejsi jedinej.Snad Tě to rychle přejde
 

Poslední   14. 12. 2012 / 23:54
pepekcepek
Mladý holky jsou moc hezký, ale blbý když jedině to zkurvený hovado Rosenberg je ten jedinej koho by příjmuly. Prostě se od roku 1993 nic nezměnilo. Vládne- chaoss, bída, bordel, prasata, vyžírkové, vychcánci, převlíkači, tatínkovo mazanci, zdegenerovaný pornoherci a jejich obdivovatelé, to všecko je teď na výsluní v týhle společnosti. Bulvár a nic než bulvár. Proto se tady ustaviční hádači poserte, je mi to putna a Vy ostatní bůh s Vámi a pevné nervy s nimi.
Poslední věc: Perák je mrtvá věc a nemá budoucnost.
 

Poslední   15. 12. 2012 / 07:59
havran   
Na tomhle vláknu je vidět, že by člověk neměl začít psát příspěvky, když je cinknutý nebo má depku nebo možná obojí najednou. Každopádně děkuji, protože jsem se pobavil a naučil spoustu nových sprostých slov.
 

Poslední   15. 12. 2012 / 14:35
happypetr   
Pepku jsme asi tak stejně v krizi středního věku. Každej z nás chytá čas od času nějakou chmurku, třeba já jsem se před chvílí docela ostře pohádal z naší devatenáctiletou dcerou a vibruju ještě teď...Hele nezapneme webky, nedáme si v přímým přenosu něco na uklidnění do hlavy, ať nás ta blbá depka přejde???
 

Poslední   15. 12. 2012 / 22:46
jjelen
Hacek neni v tom, ze Rozenberg je hovado a zeny jsou hloupy. On je normalni chlap, znam se s nim osobne z fitka. Ale zensky jaksi vyzadujou ponekud zvlastni zpusob komunikace, nez si te k sobe pusti, a to on mistrne ovlada - tim nerikam, ze jsou hloupe. Vazim si jich. Pokud se chci seznamit s nejakou zenou, musim zacit komunikovat zcela specificky.
Pokud chces vedet vic, posli ZS.
 

Poslední   15. 12. 2012 / 22:50
jjelen
Jeste dodatek.
Pamatuj, ze tvym nejvetsim nepritelem v seznameni se hezkou holkou neni nejaky Rozenberg a jemu podobni, ale ty sam!!!...Tvuj strach ze te posle do haje. Tak at! Najde se jina.
 

Poslední   15. 12. 2012 / 22:52
Stew
http://vimeo.com/42930146
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ