FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 8. 5. 2024, Den osvobození Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Saitec vs. CH Products - Berany Jeden příspěvek | Celý strom
Saitec vs. CH Products - Berany   29. 1. 2013 / 19:55
petr g
Ahoj, já jsem cca před měsícem řešil podobné dilema. Saitek berany (tu první verzi) už jsem měl a nijak zvlášť jsem s nimi spokojený nebyl. Takže jsem vybíral z CH Products FLIGHT SIM YOKE a nebo Saitek Cessna.
Pročetl jsem různě po netu nějaké recenze, ohlasy, shlédl nějaká videa a nakonec se rozhodl pro CH. Dnes můžu říct, že určitě nelituju, ve srovnání s Saitek je to dost o něčem jiném. Nevím jak jsou na tom ty "Cessny", ale obávám se, že kromě vzhledu na vlastním mechanismu nic neměnily, takže bych byl asi opět zklamaný až nasraný.
CH jsou po všech stránkách lepší (nechci se tady moc rozepisovat, ale pokud Tě to zajímá můžu poslat pár postřehů do PM). Jinak u nás je prodává snad jen HITS a to za 5500 kč s dobou dodání neznámou, takže jsem je kupoval z E-Baye, šli z Německa, za pět dní byly doma a to za 4000 kč včetně poštovného + addon FCS Wellington a Arond the World in 80 flights, údajně v hodnotě 59 euro ( nevím neověřoval jsem).Takže u mě spokojenost a určitě doporučuju ty CHáčka.
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ