FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Ot- nálada Jeden příspěvek | Celý strom
Ot- nálada   26. 6. 2013 / 00:00
Dennny
Nechci vyvolávat nějáké baobay, ale přijde mi, že poslední dobou je tady taková ponurá nálada. Nevím jak to popsat, lidi jsou více strozí než dřív, jakoby pomaličku docházely témata, nebo já nevím, čemu to přisoudit. Přijde mi, že dříve tady panovala taková více přátelštější atmosféra...
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 00:10
Všímavý pozorovatel
Tak MSFS pomalu ale jistě umírá, tak se není čemu divit, že... to ponurá nálada bývá.
 

Ot- blbá nálada   26. 6. 2013 / 00:29
kuma   
To asi není umíráním MSFS. Však virtuálních létačů (FS9, FSX, XPL) je pořád dost a stále přibývají noví - ale soudím, že čím důsledněji korigujeme navzájem své projevy, tím míň se nám chce psát rozverné hovadiny a přiblblé dotazy, které to tu kdysi kořenily. Sice zvednou vlnu emocí, ale často vyprovoklují k diskusi kolegy, kteří (na rozdíl od nás, amatérské většiny) vědí o čem je řeč - a to pak může být poučení pro všechny. Ale čelit apodiktickým invektivám se chce málokomu, tak už to dost "starých psů" vzdalo. No a taky stárnem, kornatíme atd. atd. Staří se už z valné většiny prokousali ke skutečnému létání a pro mladé je to tady klub důchodců...
 

Ot- blbá nálada   26. 6. 2013 / 07:16
maverick60   
Zdravím.
V porovnaní s Vami so "starou gardou " som tu krátko a stále nováčik , tak Váham či sa zapojiť aby to nevyznelo že mudrujem. Začnem trochu inak:
Čo sa mňa týka. Ja to tu beriem ako studnicu informácií menej či viac dôležitých.
Určite nie ako klub dôchodcov. Ešte kedysi v Aeroklube som mal starších inštruktorov. Vysporiadaných so životom , umiernených. Od tých som načerpal najviac dovedností ako sa hlavne nezabiť a bezpečne doletieť do cieľa. Počúvať a učiť sa nepatrí síce medzi obľúbené činnosti mladších , ale zase netreba ich do jedného vreca hádzať.
Problémom je , že niektorý ľudia prestávajú byť ochotný pomáhať si. Samozrejme česť výnimkám.
Ľudia sa už možno boja sem aj niečo napísať. Poprosiť o pomoc - ( občas patrím medzi nich ).
Je samozrejme osviežujúce prísť na problém sám , ale niekedy to inak nejde. A keď už si niekto dovolí požiadať o radu. Hmm. Niekedy tie odpovede ... . Možno aj z toho pramení tá "blbá nálada".

Každopádne viacej srandy a smiechu určite neuškodí.

Môj názor.

Martin / maverick60
 

Ot- blbá nálada   27. 6. 2013 / 13:45
Buenos Aires   
Apodiktické invektivy = apodiktičtí hňupové, netřeba jakkoliv čelit, ztráta času, nežádoucí mozková zátěž
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 09:11
Jeeloo
Nejde o přátelštější náladu, ale o to, že se poměrně značná většina řeší v SZ. Já se třeba nezúčastňuji vůbec sim létání diskuze, protože je to už přes možnou kapacitu, co jsem schopen absorbovat a vybírám si témata pouze z reálného létání a nebo jen taková, kdy se neřeší addony, funkčnost nějaké textury a kdoví čeho ještě
Potom je pro hodně věcí, které by někteří z nás napsali, téměř nemožné je dát na takhle veřejné forum. Mnohdy se bavíme s lidmi odsud o věcech, kdy je nepřípustné, aby byli veřejně přístupné a porůznu citovatelné. A tak někdy mi věř, že mě svrbí prsty, abych napsal k nějakému příspěvku, že to je tak a tak na základě toho a toho, ale nejde to, protože bych si přidělal dost možná problémy

A možná to je i o náladě, kdo ví. Neřeším sim komunitu tady, ta jde vesměs mimo mě. Co se pilotů ýče, tak i v reálu vidím na kamarádech, kteří létají naší "zaoceánskou" dopravu, že se vraceli zničení a někdy když krafeme za slunného dne u mytí akrobata, tak mi říkají " Ty hele a proč bych tam vlastně něco psal?"
Takže tak, ale sleduje to zde hodně lidí, to zase jo.
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 09:28
Lukas.wz   
+ Je tu FB a hodně řešíme tam..
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 09:42
jožo
Je tu ešte jedna vec: Slušnosť. Ak si pozrieme trošku dozadu, tak keď si niekto dal tú prácu (zadarmo) a urobil nejaký repaint alebo iný addon a dal ho sem pre potešenie iných, tak pod ním v zložke komentár bolo obvykle poďakovanie autorovi, alebo hoci aj iné vyjadrenie a ohodnotenie. Pozrime sa dnes (a to už dlhšiu dobu): Komentár 0, max. 1 alebo 2.
Príklad jeden z posledných: Vlad Maly urobil repaint An 2 OK-UIA. Stiahnutí 41 a ani "búúú" . Popritom chcel urobiť radosť nám, nie sebe.
Podľa mňa je to smutné... :I
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 09:57
maverick60   
Všetko zo sebou súvisí. To si ale každý musí uvedomiť sám. Ako sa správa. Táto "internetová anonymita" je hrozná. Vychováva z ľudí ( slabých pováh ) tupých hlupákov a zabúdajú že svojimi komentármi môžu niekoho aj uraziť. Je to na každom z nás aby sa pozrel v prvom rade na seba a zamyslel sa.
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 14:47
MzM   
FB je feedback?
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 19:37
mirda   
FB je česky prej tlamokniha
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 09:23
MzM   
A jo, to je ta americká sekta...

Tomu se zatím úspěšně vyhýbám.
I když už jsem se jednou chtěl zapojit, ale po vyplnění registračních údajů stránka skončila na hlášce "javascript required", což mě na konci registračního trápení tak dozlobilo, že jsem se na ně vykáknul. Navíc, kdo má furt lozit na milion jedna míst na netu. Stačí, že už lozím na milion....
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 10:20
happypetr   
Já jsem se kdysi taky zaregistroval z důvodu nějakýho stažení adonu do FSky a to jsem neměl dělat! Tehdy moje šestnáctiletá dcera si mně hned přiřadila jako přítele, nebo jak to tam je, už nevím. Ale začaly mi automaticky chodit (nevím proč) od jejich pubertálních kámošek, že jsem taky jejich kámoš, od Jiřinky jsem dostal přes čuňu, že jsem pedouš, dceru jsem seřval jako Alíka a bylo po slavné tlamoknize! Ale odhlásit se, to je taky prdel, trvalo to asi tři měsíce... Takže slavnej Facebook nikdy více, jitrnice!
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 15:20
SONP   
Dneska už to není žádnej pérák, to dřív! To byl pérák!
A ještě dřív, to byla Pandora, kam se hrabe pérák!
To byly časy! Dneska už to nejsou žádný časy!
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 18:20
happypetr   
Já si myslím, že náladu ať blbou, nebo dobrou si dělá každej jednotlivec sám a nenechá se ovládat celým společenstvím. Takovej Kendy, když tady občas zaprudí, nebo nějakej ..náctiletej tady zplodí "geniální" príspěvek, tak je mi hned dobře u srdíčka a vidím, že to tady funguje a má to smysl. Navíc v poslední době, když se někdo na něco zeptá a má problém, tak vidím stoupající tendenci ochotníků případný problém řešit a o tom to myslím je. Takže nebrečte nad bývalými časy, Pérák funguje a ještě dlouho bude!
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 18:34
Admin
A ve starověku, to teprve museli juchat!
 

Ot- nálada   26. 6. 2013 / 23:05
noční můrák
Negativ!
Není to o tom, že dříve bylo lěpe.
Je to o tom že teď je to jinak.
Myslím, že teď je zde stav kdy (chytré, kultivované, sečtělé..atd.) sotva létací kuře čte spoustu infos´ a nedovolí si zasahovad do odborných disputací zde, neb toto forum vykristalizovalo na velmi odbornou úroveň.
Ale i když hledá odpovědi na stupidní začátečnické otázky v hystory, a nenejde je (asi blbě hlodá), tak se neodvažuje zeptat, neb se neodváží rušit odborné diskuze lidí kteří se zabývají problěmy, které ho na vzdáleném obzoru teprve čekaj.

Tuto relaci berte jako jen jako můj názor, ne jako názor většiny.
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 10:33
Dennny
Ono se blbě hledá, když nefuguje vyhledávání. Jasně, dá se to dělat přes Google, když je fakt třeba, ale přece jenom vyhledávání zde na fóru mi příjde milionkrát lepší.
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 11:06
Luděk Ch.
Myslím, že to moc prožíváš Lidi se mění, svět se mění, fórum se mění... Nemůžeš čekat, že fórum bude statické a bude zde pořád stejný poměr srandy, informací a nadávek Za rok to bude zase jinak. Buď si zvykneš nebo tě to omrzí a odejdeš. Nemá smysl se tím zabývat nebo to dokonce zkoušet násilně nějak měnit nebo konzervovat v určitém stavu. Stejně se ti to nepodaří, takže nech fórum plynout, ono se to zase nějak vyvine.

Za sebe říkám - zbytečné vlákno, které ti sice možná někdo odsouhlasí, ale nikdo s tím nic neudělá a za pár dní bude zapomenuto

P.S. ani vlastně nevím, proč to píšeš. Nenabízíš žádné řešení, ani nežádáš řešení od někoho jiného... Ostatně bylo by to zbytečné, řešení neexistuje.
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 12:16
kuma   
Čím zbytečnější vlákno - z pohledu nějakého uživatele - tím míň chápu, proč do něj dotyčný přispívá!
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 18:47
Luděk Ch.
Tak logika, ne? Abych zdůraznil zbytečnost vlákna, přidám do něj svoji ještě zbytečnější reakci a vlákno se tak stane už totálně nejzbytečnější No a samozřejmě tvoje zbytečná reakce na moji zbytečnou reakci na zbytečné vlákno tu celkovou zbytečnost ještě násobí. Takže co víc si přát A hromada zbytečných smajlíků je třešničkou na dortu
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 12:20
Dennny
Nenabízím řešení, jak říkáš, to podle mě neexistuje. Pouze to byl takový posunek k zamyšlení. Odcházet nemám v úmyslu, nevidím ani důvod. Nejsem tím něják naštvaný, nebo rozzlobený, prostě jsem měl potřebu ventilovat své pocity, a o tom to fórum je taky, ne?
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 13:08
kuma   
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 14:12
Koprik
..je prima, že nejsi žabožrout.Tam když potřebují ventilovat frustrace, tak jdou a podpalují auta....samozřejmě, že ne svoje!))
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 14:40
Tragédie v JRD
To dělají i ve švédsku .. a nesouvisí to ani tak s tím, že jsi nebo nejsi žabožrout. Tohle je doména přivandrovalých přičmoudlých ručníkářů...
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 14:54
Koprik
...jenže i echt místní za to umějí vzít......))a nezapomeň, že spousta Francouzů pochází z jejich bývalých severoafrických kolonií a ti nejsou považováni za přistěhovalce ani bílými Francouzi.
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 15:02
Admin
Myslíš muslimských přistěhovalců, nebo ne?
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 15:41
pawlick
Jiní to nedělaj...
 

Ot- nálada   27. 6. 2013 / 18:42
Luděk Ch.
Ok, to jsem potřeboval vědět
 

FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ