FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 16. 6. 2024, svátek má Zbyněk Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Active Camera - nastaveni Jeden příspěvek | Celý strom
Active Camera - nastaveni   14. 3. 2005 / 11:17
Jennik   
Ahoj, mam jeden dotaz k AC:
Pokazde, kdyz spustim FS2004 - musim si rucne vypnout ve view options "Gradual Transition". jak to nastaveni nejak ulozit, abych to nemusel delat pri kazdym spusteni, vymene nebo padu letadla?
 

Re: Active Camera - nastaveni   14. 3. 2005 / 11:33
MilanP
Pres Save configuration to nejde ?
 

Re: Re: Active Camera - nastaveni   14. 3. 2005 / 12:11
Jennik   
No, jestli myslis nastaveni AC, tak to ne - to je nastaveni jen pro AC. kdezto "gradual trans." jsou zalezitosti FS.
Nez jsem preinstalovaval FS, mel jsem dojem, ze podobna nastaveni se ti napevno chyti v pripade, ze si ulozis jako default flight takto vyladeny let. Ja to mam tak, ze default mam Zllinek na letisti v prerove, hezky pekne vypnuty a zaparkovany, view angle na 0.50.
Ale ty pitomy gradual transitions me stvou... nevim jak vam, ale presto ze mam celkem nadupanou masinu, tak prepnuti do listy s nastavenim vzdycky docela dlouho trva (fullscreen).
 

Re: Re: Re: Active Camera - nastaveni   14. 3. 2005 / 14:26
MilanP
Sice vubec nevim o jakem "gradual trans" to mluvis - to je termin z FSky nebo AC nebo FSUIPC ? - ale ja si sejfnu jednotlive pohledy z AC (CTRL+ALT+num) a ulozim si to do souboru AC. Po spusteni FSky si to nahraju a mam vsechno tak jak jsem si to ukladal, vc view angle, zoomu apod - jenotlive pohledy vyvolas CTRL+num. Muzes si tak udelat soubor pohledu pro kazde letadlo. Takze bud tvuj problem blbe interpretujes nebo mluvis o nejakem nastaveni nebo funkci o ktere nemam paru..
 

Re: Re: Re: Re: Active Camera - nastaveni   14. 3. 2005 / 19:15
Jennik   
Kdyz si otevres FS volbu "View options..." najdes tam pod polozkou "Spot view" zaskrtnutou funkci "Gradual transitions".
Ta muze za to, ze se Active Camera pri pohledu zvenku (Spot view) nechova spravne. Nelze menit uhel a pozici kamery koleckem a navic kamera nesleduje pozici letadla, tudiz to vypada podobne jako "Tower View" -> letadlo odleta do dali a ty mu jen koukas na zadek. Proto je nutne pro korektni funkci AC mit stale vypnutou tu FS volbu "gradual transitions" - pak vsecko funguje jak ma.

Problem je v tom, ze nejde o volbu samotne AC, ale primo FS a je defaultne ZAPNUTA. A me trosku stve, ze pri kazde zmene letadla (nerikejte mi, ze obcas neletate jen tak "semotamo" chvilku baron, chvilku piper) nebo nedejboze padu na zem to clovek musi znova a znova vypinat, jelikoz se pri restartovani scenerie znovu zapne (trenuju ted vrtulniky - pristavani na urcitem omezenem prostoru, experimentuju a chca-nechca padam celkem casto).

Napadlo me, ze by tu mohl nekdo vedet jak ve FS "ulozit" takovato nastaveni podobne, jako si program pamatuje rozliseni obrazovky, nastaveni realisticnosti atd.

Edit: Treba jestli to nejde nejak DEAULTNE VYPNOUT pomoci configu fs9. Jenze v tom se ja norientuju, tudiz se dozaduju rady zde. Uz si rozumime?
 

Re: Re: Re: Re: Re: Active Camera - nastaveni   14. 3. 2005 / 22:02
xWing   
riesenie je jednoduche
Ako si pisal, mas zaparkovaneho zlina v Prerove.
Tak ked si tam zaparkovany, vypni si teda ten gradual transition a znovu si to cele uloz ako DEFAULT FLIGHTa uz to budes mat stale vypnute to gradual transition.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ