FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Flight planning pro stare airlinery Jeden příspěvek | Celý strom
Flight planning pro stare airlinery   31. 7. 2013 / 17:26
Balooo   
Pokud nelétáš online, tak je k dispozici ještě určitá mezi-alternativa, a tou je Delco Carousel IV-A INS http://www.simufly.com/ins/
Zde si můžeš pohrát s přípravou trasy i dle RNAV bodů (lat/lon), připravit je do INS a cestou se bavit (VOR) DME korekcemi chyb, které tento úžasný kousek nádherně simuluje. Používal jsem pro BAC 1-11, kdy to v režimu autopilota ovládalo HDG bug. Není to überreal, ale zábava jistá, ten model je takovej - krásnej.
Pro online už to není uplně ono, protože v případě jakékoliv změny naplánované trasy a to i SID/STAR (pokud jsou RNAV), znamenají netriviální hraní si s navigací a v jednom člověku už to nemusí být ono. Většinou mi ale fungovala kouzelná věta "requesting vectors due to equipment".

Další možností je přesunout se s celou FS do historie, stáhnout si historické scenérky vč. radionavigačních udělátek a sehnat historické mapy, kde stačí VOR/DME, NDB a Markery. V dávných dobách onlinového středověku se takové akce pořádaly a jistí hrdinové vykrádali archívy ČSA, ÚCL ČNA a dokonce i Ministerstva letectví hledaje dobové dokumenty, nezřídka označené jasnými razítky Přísně tajné, případně rovnou Совершенно Секретно. Ale to už jsou možná jenom legendy.
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ