FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 20. 5. 2024, svátek má Zbýšek Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
fsx - problém při přistání... Jeden příspěvek | Celý strom
fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 08:08
Káďa
Zdravííím... prosím o radu! Létam s fsx pmdg 737 ngx a při přistání se dějí prapodivné věci!!!...Jakmile dosednu na dráhu letadlo přestane být ovladatelné, nereaguje na joystick, na myš a ani na klávesnici!!! Přitom do té doby než dosednu vše v poho... start, rolování a samotný let bez problému!
Nevíte někdo náhodou kde by mohl být problém...
Díííky....
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 11:48
Luděk Ch.
To je divná závada. Nemáš po přistání zapnutého stále autopilota?
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 12:01
gigy19
no občas mi to taky dřív dělávalo že jsme měl zapnutýho autopilota na rychlost a divil jsme se že to nebrzdí...
A jinak mám ještě otázku na ostatní s podobným tématem...mám ifly 737 FS9 a ted se také při přibližení na Kos začala chovat nějak divně.... hodně rychle se mi měnil vítr třeba ze 14 na 28 uzlů( ve vteřině prostě to tam najednou skočilo ) ale nevím je to je stím problémem společné...problém je že mám staršné výkyvy rychlosti ...prostě letím dejme tomu 220 kt a najednou to vystřelí na 260 zničeho nic( taky během vteřiny ) a pochvíli se to třeba vrátí a nebo naopak že to jde dolů a je to dost nepříjemné...nevíte co stím muže bejt ? už mi to jednou dělalo v Burgasu ale pokaždý byl velký vítr..
Dík za odpovědi
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 12:20
garfild
Ako máš aktualizované počasie? Ak berieš počasie z FS tak tie zmeny sú dosť prudké a robí to také to blbosti. Skús aktualizoať počasie napr. cez Active Sky.
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 12:22
Luděk Ch.
Ach jo, trošku přemýšlení by to chtělo logicky, když letadlo letí určitou rychlostí vůči zemi a najednou se změní směr nebo síla větru, tak v letadle se to projeví jako změna indikované rychlosti, protože se změní rychlost proudění vzduchu kolem letadla. Možná jsi to ještě nepostřehnul, ale rychloměr v letadle neukazuje rychlost pohybu vůči zemi, ale vůči okolnímu vzduchu, protože to je to, co drží letadlo ve vzduchu.
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 12:39
Káďa
Autopilot je samozřejmě vypnut a A/T ARM v poloze OFF. Je to dost zvláštní... včera po údržbě PC (defragmentace, vyčištění disku, atd.) to při prvním letu přestalo dělat , pak se ale při dalších letech vše vrátilo!!! Hlava mi to nebere...
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 19:31
Madvlk   
jó,jó......FS-ka si v kompu ije vlastní život....
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 20:54
Káďa
to je fakt... vlastní život si teda opravdu žije!!! Dnes jsem opět provedl údržbu PC a opět to pomohlo! Jsem ovšem zvědav jak dlouho to bude OK. No...jestli se to opět vys... tak asi nezbude nic jiného než formátovat disk a začít úplně na novo!!!...no uvidíme!!!
 

fsx - problém při přistání...   1. 9. 2013 / 20:56
Luděk Ch.
Chlapci, to je prostě blbost. FSX nic takového sám nedělá a PMDG NGX taky ne. Takže chyba je mezi židlí a klávesnicí, nebo-li doprasená instalace windows, FSX nebo add-onů.
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ