FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 31. 5. 2024, svátek má Kamila Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX Jeden příspěvek | Celý strom
Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   27. 9. 2013 / 11:41
brancoj
Mam na mysli ten klávesový príkaz C, pripadne N. Podla tutorialu k FSX by to malo fungovať tak, ze stlacim C a pomocou „-“, =“ pripadne so SHIFT pre jemne doladenie by som si mal byt schopny naladit akekolvek? COM a NAV radiou v FSX. Nieco robim asi zle, lebo mi to nefunguje. Doteraz som to vzdy robil cez mys (asi ako vacsina lietavcov), ale zaujima ma to. Ma s tym niekto skusenosti? Vopred dakujem za kazdu dobru radu typu ako sa to spravne robi, nie ze som cu..., ko..., debil, ze to sem nepatri, ze s tym obtazujem apod. To mi pokojne napiste na sukromne spravy. Som totiz hamblivy a verejne oznacenie za cu..., ko...., debila a pod. sa ma velmi dotyka. naopak si myslim, ze dobra rada moze pomoct vsetkyym, ktorí tento problem nepoznaju alebo sa boj opytat aby neboli oznaceni za cu..., ko...., debila a pod. Howg.

brancoj
 

Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   27. 9. 2013 / 16:17
Madvlk   
Nevím,co přesně myslíš,toto jsem nikdy nepoužíval.Pokud ale pokužíváš addon FS Passenger,tak tam pomocí takových " horkých" kláves s kombinací čísel můžeš ladit jak rádia,tak třebas výšku,rychlost,kurz,heading ( vše pro spolupráci s autopilotem ) .
 

Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   27. 9. 2013 / 18:15
Stew
Zkouším to včil na default baronu a jde to. Po stisku C se rozsvítí bíle standby frekvence jednotek COM1 radia a jde s ní hýbat po jednotkách MHz pomocí „-“, =“, po dalším stisku C se rozsvítí druhá půlka (za des. čárkou) a jde s ní hýbat těma klávesama po skocích (.00, .02, .05, .07, .10 atd. MHz).
To samé s N-kem pro stby NAV1 toho bendixe, co je v FS.
 1x  

Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   28. 9. 2013 / 11:11
brancoj
Dakujem za dobru reakciu. Medzitym som prisiel na to, ze to fungujen na SHIFT+1..... paneloch. Ja som to skusal vo virtualnom cockpite a tam to neslo. V podstate som to nikdy nepotreboval, ale teraz som si konecne po 4 rokoch nasiela cas naprogramovat ovladac na lavu ruku BELKIN NOSTROMO, kde mas 3 x 17 tlacitok a este „kloboucek“. Mozes na tom riesit „Throtle“, cize je to taky HOTAS na lavu ruku. Zdalo sa mi teda celkom dobre dat tam aj radio, lebo v podstate len vkladas do klaves NOSTROMA prislusnu klavesu klavesnice podla svojej vole. Este ma napada vselico ine, tak idem laborovat. Este raz dik. Ozaj, ako si ladil radio doteraz? brancoj
 

Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   28. 9. 2013 / 12:53
Stew
Klasicky myší. Ale těma klávesama mi to chodí i ve VC. A "X" to prohazuje ze standby do active a naopak.
 

Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   29. 9. 2013 / 13:56
brancoj
Nejako mi to nechodi prave vo VC (nie vo WC). Malo by na to reagovat kazde radio. Viem mi pozriet u Teba, ci Ti to ide aj na tych historickych DC 3 a pod.? Mas aj nejake platene Add-ony starsich strojov? Aj tam by to bolo vhodne pozriet. Ked ale nemas cas, tak na to pokojne kasli. Nie je to take dolezite. Dakujem. brancoj
 

Prosim o radu s ladenim radii cez klávesnicu v FSX   29. 9. 2013 / 16:17
Stew
Chodí to ve VC na všech defaultech, i v Dakotě. Funguje to tak i v FS2004.
 

Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ