FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Jedno pěkné video Jeden příspěvek | Celý strom
Jedno pěkné video   9. 10. 2013 / 08:43
kuma   
Neberte si to nikdo osobně, ale protože se to tu opakuje a opakuje - a přesto je v tom pořád zmatek, přečtěte si, prosím tuto citaci ze záhlaví péráku:

"Tyto stránky jsou věnovány všem, kteří si rádi občas zalítají v Microsoft Flight Simulatoru nebo X-Plane s českými/slovenskými letadly a vrtulníky a to nad Českou republikou nebo Slovenskem. Najdete zde ke stažení nová letadla, panely, zvuky, krajiny a další věci - určeny jsou pro Flight Simulator 98/2000/2002/2004/FSX, případně CFSI/II/III, případně X-Plane a nějak se týkají ČR nebo SR. "

Je tam někde napsáno, že příspěvky týkající se letectví, létání, kosmického výzkumu a koneckonců třeba i dívčích hýždí sem nepatří?

Pokud tedy o vlnících se bocích budou diskutovat členové fóra, kteří "si rádi občas zalítají v Microsoft Flight Simulatoru nebo X-Plane" - tak je úvodní věta zcela a bezezbytku naplněna. Pokud se budou bavit o létání nebo videu z leteckého dne - tak tím líp. Tak to vidím já.

Snad to také někomu pomůže pochopit, proč tu není moderátor, který by mazal a stěhoval příspěvky, jako se to na jiných "tématicky vyhraněnějších" fórech obvykle dělá.
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ