FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Real World Weather Jeden příspěvek | Celý strom
Real World Weather   31. 7. 2002 / 13:46jirpe
Nevim, cemu mam verit. Prave jsem na rovniku asi 300 mil severne od Mombasy (Kenya), stahnul jsem pocasi a teplota u zeme je pry 20 stupnu Celsia. Je bez mracku, vitr skoro zadny. I kdyz tam ted maji zimu, tak si preci jen myslim, ze by mohlo byt o neco tepleji. Cas je +2, tedy stejny jako u nas (resp. tam je skutecny +2, zadny letni cas). A navic by snad melo byt obdobi destu (nevim jiste) a nejake mraky by se objevit mohly. Je tu jeste nekdo, komu se Jeppesen Real Weather tak nejak nezda?
 

Re: Real World Weather   31. 7. 2002 / 14:11Radim
Nevim, v Keni jsem nikdy nebyl, ale podle vypovedi znamych, kteri tu zkusenost maji, je okolo rovniku skutecne teplota nizsi, nez si myslime, a to kolem 25 stupnu Celsia. Akorat je tam pekelna vlhkost vzduchu - a to dela zivot tam dost neprijemny
 

Re: Re: Real World Weather   31. 7. 2002 / 14:24jirpe
Popoletel jsem nad Mombasu, stahnul pocasi znovu a ejhle, u zeme je najednou 27. Tomu bych uz veril. A dokonce i mraky se objevily. Vzhledem k tomu, ze nadmorska vyska predchoziho report pointu byla asi 350 stop a od pobrezi to nebylo vic nez 200 km, tak nejspis z te diry nebyly korektni udaje.
 

Re: Re: Re: Real World Weather   31. 7. 2002 / 18:10Marky Parky
Pri kazdem stahovani pocasi se ti stahne komplet cely svet rozdeleny do sektoru, ne jen ta cast kde jsi, takze jsi podruhe stahoval zbytecne.

Jinak z testu po republice ( pohledy z okna, overovaci telefony znamym po republice - treba nekdy kolem 1.4. "ahoj, promin ze rusim, ale opravdu u vas v Ostrave snezi???? ten Jeppesen funguje, ale je doooost nepresnej, semtam se sekne i o par hodin - treba na IVAO je skoro vzdycky pocasi presnejsi.
 

Re: Re: Re: Re: Real World Weather   31. 7. 2002 / 19:05Aleš Jungmann
No, on to asi taky míňkrát za den upgraduje, ale co vím je to, že jsem si na vlastní kůži zjistil, že aspoň evropu má celkem zmáklou. Hlavně Německo je jak z radaru. (taky je tam dost sběrných bodů)
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ