FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 12. 5. 2024, svátek má Pankrác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKPR 12-30 Jeden příspěvek | Celý strom
LKPR 12-30   9. 11. 2013 / 23:36
eddiex
Lidicky, prosim moc, nehadejte se tu, a uz vubec ne kvuli mne. Bylo to cele do znacne miry NEDOROZUMENI !!!
Nejsem tady roky a ani nejsem prilis aktivni, ale ctu tady dost hodne a nijak me neurazila Kendyho odpoved na muj dotaz. Byla ta odpoved sice urcite prudsi, nez muj dotaz, ale zadny problem.

Kendy, po tom cos ale napsal ted pozdeji Ti musim neco vyjasnit, protoze nechci, aby tu zustal jakykoliv stin nejake hadky, nebo tak neco. Takze: Za prve jsem absolutni samouk a v oblasti pocitacu nemam absolutne zadne vzdelani. Pouze tisice hodin pokusu a omylu! Za druhe jsem citadel a milovnik navodu, popisu a manualu. Diky tomu jsem schopny delat spoustu veci sam a nekdy to pro me zname vypada, jako bych byl PC expert. Ano poslednich 10 let jsem v oblasti PC nepotreboval pomoc zadneho odbornika. sam vsak zadny odbornik nejsem!!! Ted k veci.
Na tu chybejici slozku jsem se ptal proste proto, ze jsi ji tam mohl zapomenout dat. Pochop - chvili pred stazenim jsem cetl forum a z neho mi vyplyvalo jasne, ze jsi s tim asi nejak manipuloval. Takze jsem pripoustel, ze jsi mohl udelat chybu a tu slozku tam nedat. V tu chvili, uznej, jsem nemohl tusit, jestli se jedna o chybejici slozku, anebo o nevymazany udaj v ReadMe. Nebylo nic jednodussiho, nez se Te zeptat.
Co se tyce tech datumu vytvoreni jednotlivych souboru, tak me napadlo treba , ze se mohla stat jeste vetsi chybka, a ze se do toho downloadu mohly dostat uplne jine veci, nez co by tam mely byt. Na tom prece nic neni. Jak jsi sam psal - chybovat muze kdokoliv. Opet. Lepsi je se zeptat.
Jestli jsi to pochopil, jako utok, ci zpochybneni, tak se klidne I omlouvam. Nebylo to mysleno nijak zle.

Myslel jsem, ze treba pouzivas nejen FSX, ale I FS2004 a soubory se Ti mohly pomichat. A prosim, nepis mi, ze to je jedno, jestli FSX, nebo FS2004, protoze to jedno rozhodne NENI !!! To, ze spousta veci z FS2004 nejak funguje I v FSX je spise zalezitost nahody, nez compatibility. Moje zkusenost je takova, ze ZADNE LETISTE Z FS 2004 NEFUNGUJE ZCELA KOREKTNE V FSX !!! Vzdycky je tam nejaky zadrhel, nekdy vetsi, jindy mensi. Vsichni vime, ze simulator je plny podivnych zazraku a nikdo jim nerozumime vsem a dohloubky. Jako treba flightplany pro AI provoz. Jsou vzajemne kompatibilni, ci nejsou, tot otazka...?
Ale jsem se rozepsal vic , nez jsem chtel... Omlouvam se.
Strucny zaver: Vim, ze v realu vec vytvorena, ci postavena v r 2005 muze byt stale aktualni I dnes. Nejsem uplne blb. Tady ale nejde o realne budovy, ale o soubory a jejich plnou, ci castecnou kompatibilitu. Branim se pouzivat veci puvodne urcene pro FS2004 kde to je jen mozne. Duvod jsem uz napsal. Nez si neco dam do simu, chci ziskat co nejvic platnych informaci. Mnohokrat jsem si tam neco vlozil a rozhasil si sim tak, ze pomohl az reinstall. Jelikoz moje instalace cita temer 4 Terra, tak v pripade nejasnosti se radsi zeptam, nez neco udelam.
To je cely duvod, proc jsem se v tom tak "stoural".
Kendy, z moji strany fakt vse dobre. Vazne to nebyl vubec utok na Tebe a ted jsem to chtel jen vysvetlit.
A jeste jednou omluva za tak dlouhe psani.
Chtel jsem puvodne jen podekovat za jasnou odpoved [ac byla malinko ostrejsi, nez bylo treba], ale kdyz se pak strhla ta hadka, tak mi to nedalo a musel jsem to vysvetlit.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ