FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Screenshoty Jeden příspěvek | Celý strom
Screenshoty   21. 12. 2013 / 11:48
XTOMCATX
Nechápem podľa čoho ľudia hodnotia screenshoty. Pri obrázku ktorý je rozkockovaný, zahmlený je napr. +20 a pri obrázku ktorý je skoro ako živý sú mínusové hodnoty. Nechápem.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 11:52
Luděk Ch.
Nesmíš to tak prožívat. Ostatně nechápu, jaký má vůbec smysl hodnotit obrázky z hry.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 12:38
Algy   
Budeš se divit, ale někdo hodnotí treba i podle toho, kdo tam ten screen dal. Nebo jsou tu i tací, co hodnotí podle toho, v jakém simu je screen pořízen. Já třeba dávám automaticky červenou, když tam někdo nechá červený popisky.

@ Luděk Ch: blbost to asi je, ale když už tu ta možnost je, tak proč neohodnotit? Navíc je tu jistá možnost ošklivý screen „vyoutovat“ a kvůli tomu to hodnocení myslím vzniklo.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 12:50
Fishbed   
+1
 

Screenshoty   30. 12. 2013 / 11:13
Oskar
Asi zřejmě netušíš k čemu ty "červený popisky" slouží.
 

Screenshoty   30. 12. 2013 / 11:26
Fishbed   
to my tušíme moc dobře ale na screenshotu to nemá co dělat, stejně jak je napsáno u pravidel pro vkládání screenů
 

Screenshoty   30. 12. 2013 / 12:45
Oskar
Mluv sám za sebe a nepoužívej "my". Ty "červené popisky" jsou koordináty pro ty, kteří by se m.j. chtěli podívat na místo zhotovení screenu a eventuelně si tam zalétnout. Což pro tebe asi význam nemá.
 

Screenshoty   30. 12. 2013 / 12:53
Pan Letadlo   
Napiš koordináty do komentáře pod screenshotem. Nemá to tam co dělat, jak ty popisky navrchu, tak ty popisky u letadel (vzdálenost, výška... ). Pokud to tam člověk zapomene, Malování je součástí každého systému už od win 3.1.
 

Screenshoty   30. 12. 2013 / 13:04
Fishbed   
chtěl jsi to sám....

no to tuším moc dobře ale na screenshotu to nemá co dělat, stejně jak je napsáno u pravidel pro vkládání screenů
 

Screenshoty   30. 12. 2013 / 18:53
Algy   
Já tuším úplně přesně k čemu jsou. Například mně naprosto k ničemu. Jednak netuším, kam bych je měl zadat, a druhak z toho obrázku je stejně ani nepřečtu. Daleko užitečnější mi přijde ten popis
ČR-nádrž Kníničky-Brno Bystrc-Prýgl.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 12:42
Natan   
Tady je to samej cvok. Dej sem obrázek přistávajícího letadla se špatně nastavenýma klapkama a hned budeš mít -20
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 12:57
XTOMCATX
Ja to neprožívam a nepíšem to kvôli tomu, že mi niekto dá mínus, ale fakt niekedy má doslovne škaredý obrázok veľa + a pekný veľa -. A tie červené popisky to je pravda, že by tam nebali byť.

Ale vcelku je to jedno. Pekný víkend.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 13:07
Johnny pilot   
Já se třeba dívám na ony červené popisky, jak už tu bylo napsáno. I když je screen pěkný, tak popisky v rohu nebo nápisy parking brake ho naprosto zkazí.

Já říkám, že u pořizování screenu se musí přemýšlet, aby ten screen něco ukazoval a nebylo to jen tak zbůhdarma jak to cvaknu, tak to sem hodím.

A nevím proč řveš, když tady máš + docela dost

http://www.flightsim.cz/images/screenshot/M/00001801.jpg
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 13:28
Luděk Ch.
Tuším už jsem kdysi navrhoval, že by se měly zrušit mínusy. Pokud se nelíbí, nechat být, pokud se líbí, dát plus. Tím by odpadla možnost vyoutovat obrázek jen kvůli autorovi nebo simu.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 13:37
Rakes
Taky by bylo dobré zavést komentáře pro screen
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 14:31
MODYN
To teda, myslím že komentáře pod screen je super nápad...
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 13:30
XTOMCATX
ja neřvu. Já to robím tak, ak mám viac ako 3 mínusy tak screen zmažem a je to. Mne ide o to presne ako píšeš ty, že treba trošku popozerať na mašinku z každého uhlu a tak cvaknúť.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 13:54
Veronie
Ja hodnotím podľa seba, či ma to upúta alebo nie. Ako ale píšeš ty, že najškaredšie obrázky majú samé +, tak práve pre nich môže byť pekný ten screen a ty to môžeš vnímať inak. 100 ľudí - 100 chutí. Čiže u mňa musí byť pekná kvalita a hlavne lietadlo. Modely, ktoré sa mi nepáčia, nehodnotím. D No a navyše, keď je tu každý deň rovnaky screen z bratislavského letiska, len iná spoločnosť, tak občas dám mínus, lebo nič nové pod slnkom.
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 14:21
Kendy   
Ty myslíš Sandera že. Jo, přiznám se, taky mu dám občas mínus, protože to je obrázek jen z LZIB, při vzletu a jen pokaždé jiná společnost. Mimochodem, pokaždé se záběrem přes trávu. přitom ani trochu ho třeba nesere, že obrázek je ze zimního období ale tráva je zelená jak brčál, jako kdyby bylo právě to nejlepší léto na sečení. Nebo mě ještě napadlo jedno jméno. "Řebík" díky tomuhle jelitu, máme všichni omezenou možnost počtu vložených obrázků a dalo by se ještě jmenovat, no což už naděláme. Já tam třeba dám screen převážně z výroby mé práce a vůbec mi nejde o hodnocení, spíš informovat o tom, co se právě děje v mém photoshopu.

To Algy: Naprostej souhlas se vším co jsi napsal. Tady se většinou nehodnotí jestli je obrázek hezkej nebo ne, ale podle toho kdo ho tam zrovna dal. Jsou tu minimálně tři hovada, který automaticky dávaj mínus na cokoli. Osobně to velice pečlivě sleduju. Prohlédněte si pár skutečně hezkých obrázků a vždy u nich najdete maximálně 3 mínu, jinak samé plus. To schovávání za imunitu hlasování, je v tomto případě až moc diskrétní. Docela bych ty drobné komentáře pod obrázkama taky bral.

Všiml si tu vůbec někdo z vás, že JM udělal dobře volitelné záložky a je jen na vás, jaké screeny ze kterého simulátoru si zvolíte?
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 15:34
Veronie
Máš ma sčítanú. A je to viac než jasné, že sa tu hodnotí podľa toho, kto to pridal. Ale ja sama musím povedať, že ta LZIB mi lezie na nervy naživo a nie to ešte každý deň to isté na peráku. Keby vždy niečo iné aspoň, ale to je to isté, vždy buď po štarte alebo po pristátí a stále ako pokazená platňa. Vtedy dávam mínuska, pretože ma to ničím neohúrilo a je to to isté, čo aj pred tým. Ale aspoň jeden človek miluje bratislavské letisko. Ja by som ho zrovnala so zemou.
 

Screenshoty   22. 12. 2013 / 13:34
Algy   
Přibylo více funkcí! Nejen že lze screeny filtrovat dle simulátoru, ale i dle autora. To se občas hodí, když nevím, které fotky jsem už na Pérák dal, a které ne. Dále je zde možnost stáhnout screen v plné velikosti.

Děkujeme Jirko
 

Screenshoty   22. 12. 2013 / 13:42
Pan Letadlo   
Já oceňuju hlavně to stažení v plné velikosti, protože mám malý monitor a do teďka jsem ty screeny viděl prťavé, i když by se větší rozlišení na monitor pořád vlezlo. Díííííííííííííík

Ale každá mince má dvě strany. Po tom, co jsem si stáhl v plné velikosti ten Řebíkův poslední screen, tak jsem zjistil, že si ani neumí zapnout antialiasing. A taky tím vlastně porušuje pravidlo, takže moje další hodnocení je teďka jasné .)
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 15:48
Matt
Souhlasím s Kendym a Algym. No já osobně hodnotím screeny jako fotografie. Takže u mě hraje roli kompozice, nápad, podání atd. Takže když tady dá někdo 10 stejných screenů stejného letadla v podobném úhlu, tak mi to trochu leze na nervy.
(Něco jako na planes.cz - 10x denně stejné letadlo ze stejného úhlu, které jde na přistání v Praze)
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 16:00
Fishbed   
nedej bože když se v PRG vokáže Ruslan že?

Jinak komentáře by byli supr věc a mínusy bych nerušil protože to oddělí "zrno od plevele"
 

Screenshoty   21. 12. 2013 / 20:21
MiyuGreer   
Taky dávám automaticky mínus když vidím ty červené popisky. Dají se vypnout a navíc se fotka dá oříznout nebo se dá odstranit popisek ve Photoshopu. Takže to svědčí o lenosti.

Jinak kometáře bych uvítal také.

A mínusové hodnocení bych nerušil. Když se mi to líbí tak dám plus, když se mi to nelíbí tak dám mínus. Když vidím něco co nemohu hodnotit tak neznámkuji.
např. fotku modelu v tvorbě. Nemohu dát dobré hodnocení protože třeba nelétám malé vrtulové letadla a tak v tom nevidím nic zajímaveho pro mne ale zase je hezky propracovaný. Tak nechám bez hodnocení. Ale proč by měl mít hezký budoucí model stejné hodnocení jako špatná fotka nějakého lenocha.
 

Úpravy ve screenshotech :)   22. 12. 2013 / 14:12
JM   
Dost z toho jste už objevili sami, ale tak ještě oficiálně

- Seznam screenshotů jde přes vrchní záložky filtrovat podle simu.

- Jde si stáhnout originál. Až si to někdo budete zas tisknout na stěnu, nebo máte malý monitor a chcete vidět detaily, tak máte možnost. Akorát ty originály jde tahat jen omezenou dobu, já to průběžně promazávám, takže pro nějaké staré screeny tam už k dispozici tahle možnost není.

- Přes šipku nahoře u jména jde zobrazit všechny screeny daného autora - to šlo teda už dlouho, ale ne takhle rychle na jeden klik.

- V levém menu je link Nejlepší - tam je pak seznam screenů, seřazený podle hodnocení, profiltrovaný jen na screeny s +20 a více. Nejde tam teda zatím listovat při zobrazení velkých obrázků, prostě musíte si je klikat po jednom
 

Úpravy ve screenshotech :)   22. 12. 2013 / 14:14
JM   
Jinak padlo tu, že by byly fajn komentáře... jsou u položek ke stažení a tam je nikdo nepoužívá, takže až je začnete používat tam, tak je třeba přidám i ke screenům
 

Screenshoty   22. 12. 2013 / 19:50
mezekmezek
Využiju tohoto topicu k dotazu:
používám IE 10; když si chci prohlídnout screenshoty v plné velikosti, tak mi naběhne jen ten tmavý podklad, ale samotný obrázek už ne. Zkoušel jsem n nastavení Exploreru vše možné, co mne napadlo, ale nic. Nenapadá někoho čím to může být?
(Prosím, neodpovídejte ve smyslu "používej Mozzilu... apod." )
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ