FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Lotus Simulations L39 retro livery FINISH Jeden příspěvek | Celý strom
Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   18. 12. 2013 / 01:29
Kendy   
Zdárec panstvo,

Tak jsem konečně ve finále. Všechny liverky, které jsem si zadal jako domácí úkol, jsem zdárně dotáhl do konce a vše je hotové. Možná by se na nich dalo ještě vylepšovat, zlepšovat, tunit a kdo ví co ještě, ale aby mě z toho nehráblo, řekl jsem si, že tohle zajista postačí i taK. Z maxima dostupného materiálu, který při hledání na internetu zabral dost času a kde se v některých případech muselo i hodně improvizovat, se přes všechno moje úsilí, podařilo vytvořit snad nejvěrohodnější zbarvení přesně tak, jak nás tento typ letounu reprezentoval ve 20 století a jak nás možná ještě reprezentuje v těchto barvách dodnes kdesi v zahraničí. Je spousty dalších liverek, které by se ještě mohli vytvořit a byly by neméně hezké, avšak tyto, které jsem zhotovil pro vás, alespoň mě, připadali jako ty nejhezčí.
Jestli se ovšem o ně podělím s vámi, či snad je nadělím jako vánoční dárek všem virtuálním letcům a příznivcům tohoto krásného dravce, ještě pečlivě zvážím a důkladně rozmyslím. Každá tvorba do virtuálního světa, něco stojí a ani u mně tomu nebylo jinak. Jen pro pořádek a vaši představu, při této tvorbě, padl za vlast minimálně jeden karton cigaret, několik litrů H2O, jedna lahev rumu+ americké šampaňské (rozumněj coca-colu), pár kapek potu, celkové opotřebení mého PC včetně použité elektřiny, neskutečně sprostých slov a jedna přísaha, že už to víckrát neudělám.

Teď trocha postesknutí. Jako předvoj, jsem zatím vypustil dva repainty na EC135, které tu máte již ke stažení zcela zdarma. Dodnes se bohužel našel jen jeden jediný člověk, kterému nedělalo sebemenší problem, aspoň hrábnout do těch podělaných kláves a napsat obyčejný díky. Jediný „Nish“ to dokázal z těch doposud 54 lidí, kteří si to už stáhli a já mu tímto také děkuji, protože on jediný mě motivoval k tomu, že tu ještě nějací slušní lidé, kteří si váží tvorby jiných pro ostatní, jsou a mělo smysl dokončit co jsem začal.

Závěrem, když už máme ty vánoce, chci popřát všem virtuálním bláznům, krásné prožití vánočních svátků a štastný nový rok.

Letu zdar Kendy


Zde odkaz na screen: http://www.imagehosting.cz/?v=l39retroli.jpg
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   18. 12. 2013 / 06:50
Rudger
Klobouček dolu...Moc pěkná práce.

K tomu postesknutí...Nemám až tak zkušenosti se zveřejňováním repaintů pro polétavce (ač jsem jich pár udělal,ale dělám hodně skiny a jiné věci pro závodní simulátory.Třeba na rFactorcentral mají moje výtvory desetíce stažení a sem tam pár poděkování...Skoro to vychází jedno dík na tisíc stažení...
Tak to prostě chodí...Ale faktem je, že fakt potěší když pak vidím svoje skiny používané v online ligách
nebo v novém modu...Ale co dělám to jako hobby...Když jsem se jednou rozhodl udělat skin pack na Serii LeMans jako payware sklidil jsem tolik kritiky,že jsem si dovolil to neudělat "free",až jsem vážně uvažoval že s tím seknu...A zajímavé je ,že když jsem zveřejnil na foru úvahu o tom ,že s tím seknu , bylo na jednou tolik ohlasů a pochval
Např:
"Please dont only make skins for friends! Your skins are legendary and i use them all the time, it would be a great loss to be without them! "

No a potom s tím sekněte

Takže za mne- perfektní práce Kendy.Budu se vždy těšit na výtvory od tebe.
PS:EC135 jsem nestahoval ,neboť nelítám vrtulníky ,ale vypadaj luxusně....
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   18. 12. 2013 / 13:27
Kendy   
Ale jo, vždyt já vím. Nemyslel jsem to zase tak vážně, to bych nebyl já, kdybych si aspoň trochu nerejp. Jak píšeš, je to koníček a tak se to musí brát. Na obživu by to bohužel nebylo a tak kolikrát vlídně napsané slovo, pochvala nebo virtuální poplácání po rameni, člověka skutečně jakoby nakopne a posílí pokračovat dál. Někdy prostě i to obyčejné dík, dává větší smysl tomu, co děláš.

Jinak dík za podporu a at se daří.
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   19. 12. 2013 / 17:14
Rychlokvaška
Tož to jsem rád, že jsi mě Kendy konečně pochopil
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   18. 12. 2013 / 09:10
kmarciniszyn
pěkná práce...hlavně ta 0447 to je moje krevní skupina, perfekt! Jinak si dovedu představit co to stálo za úsilí...vždycky když dělám nějaký model tak si vcelku libuju u 3D...pak se neuvěřitelně naseru u mappingu a nakonec propláču pár desítek večerů nad texturama
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   18. 12. 2013 / 10:07
kuknamys   
No pane to je neuvěřitelná nádhera. Jak moc velká ? Jen ten obrázek markingů jsem si prohlížel deset minut i když vím že nejsou pro FS2004 ale pro FSX na který asi nikdy neupgraduji. A teď jsem si právě dovolil z Tvého přehledu kamufláží udělát alespoň malý A3 plakát, který si zálibně prohlížím Asi skončí na mojí půdičce hned vedle simulátoru. Je to totiž hezčí, než sám vůbec tušíš
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   18. 12. 2013 / 13:38
Kendy   
Myšáku, většina z nich je hotová i na albíka od Víti Štorcha a ten do FS2004 je. Tuším, že Johnny chystá na vánoce dokonce nějaké překvapení co se týká tohoto modelu, víc samozřejmě nemohu prozradit, pokazil bych mu vánoce. Jinak, budu samozřejmě poctěn, pokud se moje práce bude v obrázkové podobě nacházet na tvé kouzelné půdičce.
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   19. 12. 2013 / 10:17
kuknamys   
Tak to je úžasná zpráva a rozhodně to co uvolníš rád vyzkouším. Je to více než skvělé, protože ten Albatros od Víti budu jak se k tomu dostanu a prokoušu (právě mám totiž období kdy naplno pracuji na Alce) patrně nasazovat na svůj starší simulátor. Ještě jsem se sice definitivně nerozhodnul, ale asi ten starší sim budu "downgradovat" (strašný jak si člověk zvyká na některá slova z angličtiny) z verze L-39ZA/ART na verzi nižší a jedna z lákavých možností je právě "Céčková" verze. Pokud k tomu opravdu dojde tak nevylučuji, že Tě zdvořile poprosím, zda by nemohl nosit nějaký kabátek od Tebe. Neboť jsi je všechny "ušil" nadmíru slušivě a díky za ně

Měj se
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   19. 12. 2013 / 10:45
Kendy   
Není třeba uvolňovat, tyto na Vítkovo albíka, jsou uvolněny již dlouho. Strany 1-2 http://www.flightsimulator.cz/repainty/ostatni
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   19. 12. 2013 / 11:33
kuknamys   
Jéééé to je skvělý, už se tím probírám. To jsem ale ostuda že jsem na to zapomněl a takhle mě to uniklo. To víš jsem momentálně totálně zcela posedlý Alcou

Děkuji a měj se krásně
 

Lotus Simulations L39C (USA) FINISH   18. 12. 2013 / 15:54
Pan Letadlo   
Když už to tady máš, tak se připojím.

Určitě jste si všimli, že Kendy nebyl jediný, kdo pilně pracoval na vánoční nadílce Lotus repaintů. Zatímco Kendy šel cestou českých retro nátěrů, já zpracoval ty zahraniční, které lze spatřit u soukromých majitelů v USA a čas od času i na nějaké te místní airshow.

http://www.imagehosting.cz/images/1axa.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/1ysy.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/1umu.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/1pqp.jpg

Co se týče samotného stažení, tak to je zatím v jednání a momentálně je to konzultováno s ježíškem, který má největší přehled o tom, jak jste byli hodní. J.
 

Lotus Simulations L39C (USA) FINISH   18. 12. 2013 / 15:58
Kendy   
To je žrádýlko Jirko, dobrá práce. Kurňa, to bude letos nadílka.
 

Lotus Simulations L39C (USA) FINISH   18. 12. 2013 / 16:23
polda66cz   
Pánové (oba) děkuji za to, že máte ještě motivaci a že si najdete čas udělat něco free.
Já si to vyzkoušel letos poprvé a nechám se co se týká reakcí překvapit těsně před vánocemi.
________________________________
Děkuji, že jste se nevydali cestou 8192 pix texture a Pentium x128 i12 na 8264 Mhz.

Díky za podporu československých virtuálních letadel!
 

Lotus Simulations L39C (USA) FINISH   18. 12. 2013 / 16:28
XTOMCATX
Chlapci, obaja ste spravili obrovský kus práce či Kendy alebo Pan Letadlo. Kendyho som chválil aj cez naše SZ. Kendy mi aj napísal čo je všetko k tomu potrebné a čo to všetko obnáša a pravdu povediac som mal oči otvorená jak vrata na hangári. Takže klobuk dole a veľa úspechov do Vašej ďalšej práce chlapáci.

Good job.

A EŠTE JEDNO VEĽKÉ ĎAKUJEM!!!
 

Lotus Simulations L39C (USA) FINISH   18. 12. 2013 / 17:59
happypetr   
Měl jsem tu čest být u Kendyho na nocleh v době konání Vánočního simbíru. Mezi žrádlem a chlastem mi ukazoval taje repaintění právě zmíněných Albíků a asi po deseti minutách jsem nevěděl jestli jsem na Zemi, nebo na Marsu, protože jsem v tom naprostý laik. Ale vím jedno, že já bych to určitě nedělal, protože když jsem ho viděl, jak si hraje se stínováním cca 20 cm2 asi půl hodiny a furt mu to není dobrý, tak na to bych teda nervy neměl a před Kendym, panem Érem a jim podobným hluboce smekám!
Kluci máto to nádherný a obdivuji vás a vaši trpělivost.
Happy.
 

Lotus Simulations L39C (USA) Vydáno   23. 12. 2013 / 20:24
Pan Letadlo   
Repainty jsou nyní dostupné ke stažení na flightsimulator.cz:

http://www.flightsimulator.cz/repainty/ostatni

Letu zdar. J.
 

Lotus Simulations L39C (USA) Vydáno   23. 12. 2013 / 20:33
XTOMCATX
Neviem ako by som viac poďakoval ako jedným veľkým ĎAKUJEM!!!!!
 

Lotus Simulations L39C (USA) Vydáno   23. 12. 2013 / 20:46
XTOMCATX
Ešte jeden dotaz, to s tými inštalačkami bolo bomba, lepšie ako stále kopírovať text a textúry. Je to rýchlejšie.

Díkes hoši
 

Lotus Simulations L39C (USA) Vydáno   23. 12. 2013 / 20:54
Pan Letadlo   
No... ty moje jsou zrovna bez instalátoru Zase to nemůžete mít všechno na stříbrném podnose
 

Lotus Simulations L39C (USA) Vydáno   23. 12. 2013 / 21:09
XTOMCATX
Ja viem. To bola len taka poznámka. Ináč skúšal som teraz slovenské Véčko a blbne mi zapínanie prístrojov, klapiek atd. s myškou. Potom to zrazu ide a potom zase nie. Síce nemá update na 1.35 iba 1.31.
 

Lotus Simulations L39C (USA) Vydáno   24. 12. 2013 / 00:24
Kendy   
...a proč máš ještě 1.31? To se tu pak nemůžeš divit, že ti něco nefunguje.
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   19. 12. 2013 / 15:44
vladam
Absolutni nadhera!! Ted si ho opravdu musim koupit...
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   25. 12. 2013 / 15:56
happypetr   
Kendy díky moc! Stáhnuto, vyzkoušeno a je to nádhera!
Na účet ti posílám nějaký penízek jako poděkování + na léčbu otlačenin na prdeli, protože u téhle parády jsi musel nasedět hezkých pár hodin...
Happy
 

Lotus Simulations L39 retro livery FINISH   25. 12. 2013 / 16:21
Kendy   
Díky pane, korunka ke korunce a bude na novej monitor.
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ