FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 17. 6. 2024, svátek má Adolf Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Návrat k virtuálnímu létání po 5 letech Jeden příspěvek | Celý strom
Návrat k virtuálnímu létání po 5 letech   19. 3. 2014 / 12:53
kmarciniszyn
AHoj, záleží na tom jaké eroplány tě lákají. Z výše uvedeného typuju na 737 - pak je asi nejlepší volba PMDG 737 NGX (je k tomu všude hromada tutoriálů, manuálů a já nevím čeho všeho).

Co se týče počasí, šel bych do Active Sky Next (je to jenom engine počasí, takže textury to neobsahuje...záleží pak na tom jestli ti stačí default nebo chceš lepší - pokud lepší tak možná REX?).

osobně považuju za jeden z nejlepších addon pro FSX Ezdok - je to na nastavení a ovládání kamery ve virtuálním kokpitu...čili pokud nechecš létat s 2D panely tak asi "must have" - předdefinuješ si různé pohledy a pak jen podle potřeby přepínáš.

Skrze navigaci je potřeba kouknout na Navigraph - aktuální data do FMC (tzv. AIRAC).

Skrze letiště ti moc neporadím, zatím zvažuju jakou cestou půjdu, jestli si vyberu pár letišť a ty koupím, nebo pojedu ve freewaru. Pokud ti na tom opravdu záleží tak z těch "důležitějších" evropských letišť seženeš jako payware fakt hromadu letišť. Klidně hoď SZ kdyby tě něco zajímalo...ale jinak je tu určitě spousta daleko větších odborníků...já jsem jen takový latentní začátečník..a navrch moderní airlinery nelétám
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ