FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 12. 5. 2024, svátek má Pankrác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Prepar3D LKPR X Jeden příspěvek | Celý strom
Prepar3D LKPR X   13. 4. 2014 / 02:08
eddiex
Tak otestovano.
No opet velmi smisene dojmy. Z jedne strany naprosto uchvatne, ale bohuzel celkove ne prilis pouzitelne. Ve dne jsou mizejici runway opravene, ale v noci mi stale mizeji tak jako drive. Optimalizovane textury mi stale problikavaji, takze nevim... Hlavne svitici reklamni plochy na budovach, ale I nektere budovy samotne. Svetla na stozarech poletuji tak nejak mimo sve misto. Zelena, modra a bila svetla na runwayich a taxi pojezdovkach sviti silene silne. Vlasne cele letiste splyva do zhaveho chumlu svetel. No a jedna velka neprijemnost se tyka elevace. Na ruznych mistech na okrajich letiste jsou velke schody.
Tak jsem vyjmenoval problem na ktere jsem narazil behem celodenniho testovani.
Ovsem musim rict, ze nebyt tech problemu, tak je to uzasne letiste se spoustou budov a ruznych detail. Proste nadhera. Je mi strasne lito, ze pri vsi te vynalozene praci se to za tak dlouhou dobu nedotahlo k pouzitelnemu stavu. Proc to nejde opravdu udelat plne FSX kompatibilni?? Vzdyt zadna scenerka s takovou spoustou bmp texture nikdy nebude v FSX/P3D korektne fungovat. To, ze se do readme napise FSX compatible to nevyresi. Je mi to fakt moc lito. Byla by to skvela LKPR !!!!
Skoda, ze se teda aspon nedaji kutilsky povypinat bglka, ktera pusobi ty problemy. Klidne bych ozelel mnohe radoby fajnovustky a spokojil se s budovama, pojezdovkama a drahama klidne s defaultnim povrchem tak, aby to vpohode fungovalo. No a neco s tou elevaci... Je znamo, ze elevace LKPR v FSX je chybna, a stejne tak je znamo, ze neexistuje solidni zpusob jak to obejit a napravit. Vzdy je to neco za neco a nejlepsi zpusob je zatnout zuby a drzet se chybne, ale fungujici elevace FSX.
To je vysledek opakovaneho testovani po nekolika mesicich. Nektere problemy byly sice odstraneny, ale jako celek diky podstatnym problemum stale jako drive nepouzitelne. Opravdu by nebylo mozne udelat nejakou PLNE funkcni chudsi verzi? A pak treba zkouset ruzna extra vylepseni a funkce? Myslim, ze lidi by byli vdecni a snad by treba I zaplatili.
 
Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ