FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
IL-2 addony, ultrapack Jeden příspěvek | Celý strom
IL-2 addony, ultrapack   28. 4. 2014 / 12:01
Lukas.wz   
Zdravím pánové.

Je tady někdo, kdo lítá IL-2 a má v něm plno addonů, vylepšení atd. a byl by mi občas ochoten třeba přes FB nebo tady přes SZ poradit?

Po dlouhé době jsem si na Sturmovik vzpomněl, koupil nějakou verzi kde je už celkem dost letadel ale já si pamatuji, že před lety jsem létal i s addony, které se tam občas poměrně komplikovaně přidávali..

Bohužel si toho už moc nepamatuju, ani už moc nevím kde co hledat a když už něco najdu, tak je u toho plno připomínek jako "nejdřív instaluj to a to" nebo "nedávat do složky kde je to a to".. Takže z toho teď moc chytrej nejsem a nevím jak začít a nerad bych si tu instalaci podělal hned na začátku...

Kdyby se tady našel někdo ochotný, kdo mi mi byl schopen nějak v kostce říct čím začít a nějak zhruba popsat instalaci addonů, tak bych mu byl velice zauzlován..
 

IL-2 addony, ultrapack   28. 4. 2014 / 14:13
Nish
Ultrapack není kompatibilní s poslední verzí ILa (v_4.12.2m), doporučil bych spíš HSFX mod.
 

IL-2 addony, ultrapack   28. 4. 2014 / 15:39
Lukas.wz   
Nj, další možnost.. Já se v tom fakt teď vůbec nevyznám a do až takhle rozjetého vlaku se teď blbě naskakuje..

Vezmu to jinak.. Rád bych větší stroje, se kterými jsem lítal dřív, tj. Wellington, Liberator, B29, C-47 atd.. A pak mě zajímají proudové stroje jako MiG 17 který jsem v IL měl.. Někde jsem viděl i MiG-21.. Měl jsem tam i SU-26.. Rád bych si s těmi stroji zase zal=tal..

Předpokládám ale, že tohle vše ten pack asi neobsahuje.. Když takové info hledám, tak spíš najdu seznamy vylepšení ale info o obsahu ne.

Jdou do nějak relativně snadno přidávat další addony? Bývají ty addony nějak vzájemně kompatibilní, aby se mi to všechno jednou nesesypalo? Je k tomu potřeba nějaký speciální prográmek.. Ja si pamatuji JSGME či tak nějak se to jmenovalo...

Jaký je rozdíl mezi HSFX modem a ULTRAPACKem?

Pro mě by, v rámci blbuvzdornosti, bylo lepší kdyby to byl nějaký .exe soubor abych do složek v IL radši moc nehrabal.. Samozřejmě, časem bych i do toho rád trošku víc pronikl ale teď se potřebuju nějak odlepit a zjistit, jak ty packy a addony v IL fungují a co je a co není lepší...
 

IL-2 addony, ultrapack   28. 4. 2014 / 16:11
Fiks
Tohle je docela obšírné téma.Hlavní rozdíl mezi Ultra packem a HSFX je ten,že UP přidává další letouny,které často nemají odladěnené letové vlastnosti,kokpit,model poškození.Najdou se vyjímky,které jsou dotaženy,ale těch moc není.
HSFX vychází z čisté hry a je s ní kompatibilní.Taky jsou tam modely které neobsahuje čistá hra,ale na jejich tvorbě se podílejí lidé,kteří pracují i v DT.
UP 2 se snad už v online ani nelítá,UP 3 obsahuje tak závažné chyby v online,že klient je schopen shodit server.
Doporučuji si projít aspoň tyhle stránky.Je toho dost ke čtení
http://www.panzerkampfwagen.cz/sturmovik.php
http://www.letka13.sk/forum/index.php
 

IL-2 addony, ultrapack   10. 5. 2014 / 16:57
Nish
Tady je ke stažení taky spousta modifikací včetně MiG21, nebo MiG19, ale přiznám se, že v kombinacích různých modifikací a jednotlivých přídavků se teda vůbec nevyznám. http://www.sas1946.com/main/

 

Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ