FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FS Global Real Weather - problém Jeden příspěvek | Celý strom
FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 13:58
Filipos
Ahoj přátelé,

z PC a notebooku jsem si doma vytvořil domácí síť a chtěl jsem všechny programy týkající se FSky (především pak FSInn a právě FSGRW) přesunou na notebook bez FSky. Výrobce FSGRW na svém webu poskytuje utilitku FSGRW Network Bridge, která by měla umožnit komunikaci počítačů v síti v síti, podobně jako např. WideFS.

Můj problém je, že mi to nefunguje Oba počítače Win7, na FSkovém Network Bridge, na notebooku samotné FS Global Weather, nastavené podle manuálu, tj. IP adresa a port, FSUIPC v FSce mám. V nastavení FSGRW mi při testu připojení program hlásí že "FSUIPC test succesful", přesto mi při pokusu o transfer počasí do FSX program vždy spadne s klasickou hláškou, že program přestal pracovat.

Nemá někdo s podobným problémem zkušenost? FSInn se připojí bez problému, Network bridge se tváří normálně, přesun počasí ale zlobí bez ohledu na tu spoustu variant nastavení, co jsem zkoušel. Na žádném fóru jsem podobný problém nezaznamenal.

Pěkně děkuji za případné nakopnutí správným směrem.
 

FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 14:34
Algy   
A neblokuje ti to firewall jednoho nebo druhého PC? Popřípadě instaluj jako administrator, nebo vypni řízení uživatelských účtů.
 

FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 14:49
Filipos
UAC je první věc, co v Win7 vypínám, ve firewallu má FSGRW i network bridge výjimku, nicméně nefungovalo to, ani když byly oba vypnuté. Pro antivir platí úplně to samé.

Dodám ještě, že obojí mám v nejnovější verzi (tj. program 1.7 #22, bridge 1.7 #19) a na počítači mám FSX s FSUIPC 4.931.
 

FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 15:09
Algy   
Máš správně nakonfigurovanou tu domácí síť? Myslím tím hlavně práva pro čtení/zápis na sdílených souborech (discích). A můžeš po té síti bez problémů kopírovat soubory z jednoho PC do druhého?
 

FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 19:28
Filipos
Zkusil jsem to celé připojit přes WideFS, stejný neúspěšný průběh. Pak jsem při transferu počasí do FSky zkusil místo FSX vybrat FS2004 - a světe div se, počasí se začalo nahrávat do FSky. Bohužel, moc to nefunguje, žádné mraky, tlak je špatně, jediné, co funguje, je vítr. Při výběru FSX nadále padá.

V čem je tedy problém opravdu nechápu.
 

FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 21:24
Fabo™   
A neleze to do FSX pres SimConnect?
 

FS Global Real Weather - problém   1. 5. 2014 / 23:28
Filipos
Podle výrobce je to pouze jedna z možností, stejně jako ty dvě zmíněné.
 

FS Global Real Weather - problém   2. 5. 2014 / 20:22
PB   
Pokud se dva kompy nespojí přes WideFS, bývá častý problém to, že nemají nastavený stejný název pracovní skupiny. Jinak předpokládám, že konfigurační soubor od WideFS jsi normálně nastavil dle návodu...

PB
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ