FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 18. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKPR - WIP II Jeden příspěvek | Celý strom
LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 11:54
artoo
Zdar pánové.
Pro ty z Vás, které to zajímá, udělali jsme nějaké další video z aktuálního stavu LKPR.
http://youtu.be/FPzaaHPMKP8

A tady je něco málo screenů
http://www.xht-labs.com
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 12:22
Myšák CZ
Myslím, že nejsem sám, kdo se kurevsky, ale hodně kurevsky těší.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 12:26
trpaslik
WOW pěkný
 

LKPR - WIP II   12. 6. 2014 / 16:02
razmartas
Krása
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 13:22
polda66cz   
To víš, že některé to zajímá. Já osobně se těším. Už aby to bylo!
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 13:32
Fabo™   
Petre, Premku... vy valite
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 16:53
DEJV
bohužel zklamání pánové, M.D. vám tak hezky nafotil něco na textury, za to jste se mu odvděčili tím, že nemáte v plánu udělat i devítkovou verzi, že?
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 17:02
Premek
Muzu se Te Davide zeptat, kdo se skryva za inicialama M.D.?
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 17:28
DEJV
Michal Desenský
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 22:03
Fishbed   
Martin Dejdar?
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 19:15
Fabo™   
Dejve, nechcu bejt hnusnej... ale mas tuseni jak malo lidi by si tu devitkovou verzi koupilo a kolik prace by kolem toho bylo?

Kapanek do toho vidim... a proste jinak nez sponzoring devitkaru to nazvad nejde.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 19:38
DEJV
tak znam lidi, kteri spis ted downgradujou, nekolik lidi si FSX odinstalovalo a tvrdi, ze proste ''neni nad starou dobrou devitku'' sam mam nainstalovane oboji a radsi si zapnu devitku, ikdyz xko mi jede i celkem plynule.

nicmene jde o princip, z pohledu poskytnuti fotek od Michala pro tyto dva pany vyvojare, to bylo v tom pripade asi nedorozumeni
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 19:50
Fabo™   
No vidis, ja teda nikoho kdo downgraduje neznam, a kdyz tak premejslim, tak ty jsi asi jediny koho znam ze by vubec jeste lital na devitce
Jelikoz - jak rikam - do toho kapku vidim, vim kolik lidi ty scenerky do 9ky fakt kupuje, a je to hodne male mnozstvi.

Taky vidim do toho co obnasi predelat scenerku do devitky. Pokud se nebavime o praci co to da, docela postaci kdyz se pripravis na to, ze to nebude vypadat ani zdaleka tak dobre jako ted na obrazkach a videich, protoze haldu veci co jsou a budou tahounem teto scenerky proste v 9ce nelze technicky udelat.

princip odevzdani fotek neznam... pokud bylo principem odevzdani fotek vydani FS9 verze... no, reknu to tak, ja bych do toho nesel.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 20:18
DEJV
v tom pripade je videt, ze aktualni situaci asi moc nesledujes, nicmene vidim, ze diskuse se zarytym Xkarem je stejne informacne miziva, tak to radsi ukoncime...

jinak jde o to, ze zde bylo autorovi fotek, po predani nekolika GB dokumentace receno, ze to bude X-plane-FSX-FS9, s tim ze samozrejme jak pises, ze to bude osekane a nebude to mit vsechny funkce jako v X, nicmene, ze to VYJDE i pro FS9 a devitkari si aspon uzijou tuto scenerku i treba s podporou AESu, ale ted uz je to asi stejne fuk, myslim ze kazdy si z toho vezme svoje, kde a kam nekomu poskytne fotodokumentaci prostredi, ktere neni jinak verejne pristupne, s ohledem na nejakou dohodu.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 21:02
Fabo™   
Dejve - mozna ti to uslo - ja se divam na skutecnou prodejnost skutecne placene scenerky
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 20:21
Toomitsch
to je treba muj pripad, FS9...
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 21:56
Fabo™   
Helemese, ty ses ten druhej

No... ale vazne. s trochou nadsazky bych fakt mohl rict ze ted vas tady mam vsechny.

Ten devitkovej trh je skutecne malej a metody ktery kluci uzivaj fakt nejdou jen tak prepasovat do devitky.

Litate na mrtvym simu. Je nejvyssi cas si toho priznat.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 22:24
Toomitsch
Je, ale ted proste neni peniz na lepsi zelezo. A mam co potrebuju, mam pndg, mam ivao (na kterem ted stejne nelitam) a to ze to nevypada hogofogo mam tak nejak vicemene nekde
Jde mi o to si sem tam zaletet. a po tom co mne FSpilot navedl jak si upravit textury mne to fakt neprijde spatne...
A Ivo je ten prvni nebo je treti?
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 22:28
Zase v opozici a zase blbě   
Já až do minulého týdne létal taky hlavně na devítce... Pak jsem zjistil, že když si nastavím automatické skrývání hlavního panelu Windows, tak mi to na mém obstarožním HW ve FSX přidá tak 5-10 FPS

Tak teď už fakt budu asi lítat hlavně to X-ko...

Nicméně FS9 není mrtvé. Stále pro něj vychází nové addony, i když už jich není tolik... Devítka prostě je a stále bude, stejně jako Windows XP
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 22:49
kuma   
Äle prd, Fabo. Devítkářů je ještě dost - třeba já taky (zatím) absolutně nepokukuju po FSX, což jsem sem psal mockrát (i nedávno) tak furt nebudu opakovat proč. To jen boje mezi FSX a XPL jsou občas tak hlučné a ikonické, že se devítkáři tváří, jakoby nebyli.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 23:45
Venturi   
A vôbec, prečo kašlete na nás, FS98károv?! Kde sú nové scenérie a lietadlá? Stále je nás dosť, a pri všetkých tých hádkach FS X vs XPL vs FS 9 sa na nás úplne zabúda!
 

LKPR - WIP II   12. 6. 2014 / 01:11
mípa   
Já se například taky hlásím za FS9.
 

LKPR - WIP II   12. 6. 2014 / 08:04
FSPilot   
Seš úplně mimo

FS9tka je stále velmi živá a já ji používám pořád (viz moje screeny tady). FSX na houby. Je to takový nedom*dek a to by sis moh přiznat sám (a myslím, že všichni, kdo se nad tím zamyslí, budou souhlasit). V době, kdy vyšel byl natolik "revoluční", že to nikdo nerozjel a dneska je jeho technologie tak zastaralá, že na ni nemá smysl plýtvat výkonem, obzvlášť, když existují pokročilejší alternativy. Dneska si ho koupí nebo jinak pořídí jen ten, kdo netuší, že existují jiné varianty.

Dneska je doba P3D/XP10. XP má ještě co odhánět po grafické stránce a "user-friendly UI", ale jinak je na vysoké úrovni a P3D se pokouší jít s dobou a s podobnými nároky na HW dokáže udělat stokrát lepší grafické prostředí, než FSX, se zachováním kompatibility s většinou addonů dělaných na SDK pro FSX (vlastně ani nevím, jestli jsou nějaké, co nefungují).

Ad. koupím/nekoupím... předpokládat, že FS9tkový člověk nekoupí, zatímto FSXkový koupí je naprostý nesmysl.

FS9 vyšla v polovině roka 2003, FSX v druhé polovině 2006. FS9 bude 29 července slavit 11 let, a FSX letos v říjnu 8 let. Jiné dnešní hry jsou považovány za staré a nepoužívají se už po 2, 3 letech. Tady je to už kolem 10ti, takže i tak si myslím, že je to i tak úctyhodný výkon pro obě verze.
 

LKPR - WIP II   12. 6. 2014 / 16:30
adagio   
taky FS2004 a dokonce pořád i windows XP A to mám poměrně aktuální dvě nabušený čtyřjádrový sestavy i5.
FSX jsem dostal k 30tinám, tzn někdy před těma 8 lety a od tý doby ji mám pořád zabalenou v šuplíku. Tehdá na to nebyl hardware a dneska jsem už línej to měnit. Mám taky pro to FS9 nakoupeno dost věcí a vše fachá jak má. Tak si radši příležitostně nahodím nač jsem zvyklej, než čumět do holý instalace FSX.
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 21:17
Premek
Poslechni Davide, nevím odkud bereš takové "přesné" informace. Nevěřím tomu, že by si je měl od Michala, protože ten na rozdíl od tebe nemlátil prázdnou slámu, ale opravdu udělal obrovský kus práce.
Schválně jsem si teď prošel veškeré maily, které jsme si s Michalem vyměnili a není tam ani jedna zmínka o FS9!
Ano, původně byla zmínka na našich stránkách, že bude verze i pro FS9. Jenže to se bohužel změnilo při změně původních plánů, které jsme neměli možnost moc ovlivnit.

Buď tak hodný a vysvětli mi tuhle větu:
"nicmene jde o princip, z pohledu poskytnuti fotek od Michala pro tyto dva pany vyvojare, to bylo v tom pripade asi nedorozumeni"
Jaké nedorozumění či princip máš na mysli?

Jseš opravdu natolik chudý duchem, že si myslíš, že dělat verzi kvůli jednomu člověku, byť nám velmi pomohl, je reálné? Pokud se nepletu, Petr s ním otázku vyrovnání probíral. Buď tak laskav a nedělej z nás podvodníky se svými "zaručenými" informacemi! Zajímavé je, že se neozve Michal, který jediný by měl na tohle právo...

Jen pro zajímavost, vybírám kokrétní větu z prvního mailu, který jsem Michalovi poslal 15.4.2012 a věřím, že Michal se zlobit nebude:
"Jedna se o to, ze pro Aerosoft vyvijime LKPR pro X-Plane a FSX a radi bychom to udelali s nejvetsi moznou presnosti."

Nechci zabíhat do flame ohledně FS9, to je nekonečný příběh - ale jen upřesním, že jediný důvod pro to, že se nedělá verze pro FS9 je skutečnost, že je scenérka dělaná přímo pro FSX a ten náš způsob není zpětně kompatibilní. Takže udělat verzi pro FS9 by znamenalo dělat vše znova od začátku.

Buď tak hodný a zdrž se dalších komentářů, pokud to nebudou věci o kterých ses Ty bavil se mnou nebo s Petrem. A těch, pokud mi paměť slouží, opravdu moc nebylo...
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 21:34
DEJV
ano to je presne ono, bohuzel s tim stejne nic nezmuzu, protoze v mailu treba zminka o FS9 neni, ale Michal se osobne setkal s jednim z vas a tam mu to bylo receno, jen tohle bohuzel uz nikdo zpetne nepodlozi a samozrejme, per os se toho vzdy nejvic namluvi ze,..

Zaplatpanbuh s vama ja stejne nemam nic spolecneho po jakekoliv konverzaci, tudiz to tady opravdu rozebirat nemusime a rad se komentaru zdrzim, jak rikas.

Nicmene jsem rad, ze mi Kendy pres PM otevrel oci, jak to ted chodi.

Hezky zbytek vecera
 

LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 21:44
Premek
Ano, tak jak správně říkáš - per huba se toho vždycky namele, proto to děláš: neřekneš nic konkrétního, jen pomlouváš. Asi Tě to baví. Takové to štěkání malého psa, že?
Škoda že to neokomentuje Michal sám...

A PM od Kendyho? Docela by mě zajímala...
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ