FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX - problém s AI provozem + začátečnické rady Jeden příspěvek | Celý strom
FSX - problém s AI provozem + začátečnické rady   10. 8. 2014 / 10:58
84pietro
Zdravím všechny virtuální i skutečné piloty. Hned na začátek se malinko ospravedlním, že zakládám nové téma, ovšem bohužel na FlightSim.cz nefunguje vyhledávání. A po prolistování x stran témat jsem to vzdal. Nyní rychle popíši své zkušenosti, aby si ten, kdo mi bude ochoten a schopen poradit, udělal malý obrázek. Ve stručnosti, o dopravní letadla se intenzivněji a podrobněji zajímám asi rok. Pilotáž dopravního letadla mě naprosto okouzlila. Dost jsem toho studoval, největší problém je u mě s angličtinou, neboť nějaké manuály či příručky jsou většinou v tomto jazyku a pan google nepřekládá zrovna nejlépe. Každopádně mohu říct, že základní postupy a pravidla létání znám či umím užít. Sečteno, podrženo, mám nalétáno celkem asi 290 hodin (reálných), kdy 55 letů jsem uskutečnil s default B737-8 a následovalo asi 200 letů s default B747-8. Ovšem, nastala chvíle, kdy bych se chtěl posunout dále, a to začít ovládat PMDG. (Můj cíl je létat online přes Avsim či Ivao). Tak jsem neváhal a koupil jsem si Addon PMDG 747. Uvažoval jsem o 737 NGX, ale prostě se mi líbí ovládat jumbo. Momentálně jsem na úplném začátku u těchto strojů, kde už se musí ovládat víceméně vše.
Předem děkuji všem, kteří si najdou chvilinku na mě a poradí mi, či vyjádří svůj názor.
Otázky či problémy, co zatím mám:

1. Znáte nějaký dobrý manuál pro ovládání FMC? Na youtube jsem něco našel, ale zajímalo by mě, zda se to někdo dokázal naučit dle nějakého dobrého návodu, popř. jakého a kde bych ho našel. Samozřejmě bych nepohrdl nějakým dobrým studijním materiálem na PMDG, krom originálu PMDG.

2. Zajímalo by mě, jak do simlulátoru narvu Airac (letová trasa - SID a STARS), který je jiný v návodech na FMC než mám v simulátoru?

3. Teď k problému s AI provozem. Po nainstalování GoldEdition, PMDG, FSPassenger jsem si nainstaloval World AI Traffic. Byl to Zip soubor s 5 GB letadel, které jsem nakopíroval do SimObjects/Airplanes a Zip soubor s nějakýma scenériema, které jsem nakopíroval do složky Scenery/World/Scenery. Přibylo mi spousty letadel, defaultní společnosti se změnily na reálné a vše bylo super. Letadla při pozemním provozu rolovala, přilétala, odlétala - bylo živo. Ovšem jednoho dne se mi pozemní provoz nějak omezil, a to tak, že mám letadla jen na stojánkách. Jinak provoz ve vzduchu na na zemi je naprosto mrtvý. A to i na velkých letištích. Tak jsem minulý týden přes aukro koupil od jednoho človíčka nový nerozbalený addon (prý dostal dva) My Traffic 2013. Po nainstalování jsem zjistil, že se nic nezměnilo, že to mám v původní podobě, t.j. že letadla mám jen a pouze na stojánce, ve vzduchu ani hýbající se AI na zemi nejsou. Dotaz zní, nemáte nějakou radu, či pomoc? Nemusí se MyTraffic2013 nějak nastavovat?

Předem děkuji všem, kterým nebyly mé dotazy ukradené a moc děkuji za pomoc.
 

FSX - problém s AI provozem + začátečnické rady   10. 8. 2014 / 11:22
flaxa
Ahoj.
Sice Ti neporadím s AI provozem, ale Vyhledávání funguje. Dej si Vyhledávání, zadej Google, napiš dotaz, označ www.Fflightsim.cz
28564 B / 600 x 421 / vyhledávání 1.jpg
43121 B / 600 x 449 / vyhledávání.jpg
 

FSX - problém s AI provozem + začátečnické rady   10. 8. 2014 / 11:28
84pietro
Díky, zkusím tedy něco najít a pročíst, ovšem i tak uvítám nějaké reakce na mé otázky... OK, dík
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ