FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
leo bodnar zkušenosti? Jeden příspěvek | Celý strom
leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 13:34
Lukyn
Ahoj! O vánocích jsem si na stránkách Leo Bodnar objednal jeden kousek destičky pro stavbu joysticku, zaplatil přes pay pal a nechal poslat. Celkem asi za 1300,- všechno v pohodě. 30.12 mi od nich přišel email s tím, že to odeslali. No a do dnes nic... psal jsem jim email ale neodpovídají... Běžně mi z ebay chodí z anglie balíčky do 4-7 dnů. Tohle trvá podezřele dlouho a ani k tomu nedají číslo podání... Máte někdo zkušensoti s nimi? Popřípadě nevíte kde jinde sehnat nějakou usb desku pro potíky a tlačítka pro stavbu kokpitu?
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 13:43
mano
mne to islo viac nez 3 tyzdne
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 13:55
Vita Zenisek
Vydrz, nam desticky taky dosly, neni to zadny podvodnik.
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 14:11
JM   
Mě tušim dorazil defakto hned, tak nějak do toho týdne. Ale když jsem si tehdy cosi pročítal, tak mi přišlo, že občas má trošku problémy s termínama a odpovídáním na maily... Ale podvodník to není a ty jeho věci fungujou fakt pěkně.
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 14:12
MzM   
Možná je nemá, tak je musí vyrobit. To chvíli trvá...
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 14:15
Lukyn
mám v emailu že to bylo 30.12 dispatched... jenže věřte tomu, když nemám ani číslo podání.... a jak říkám i blbý balík z ebaye za 300,- mi vždy (ve všech 4 případech) přišel do 6 pracovních dní. Mám už i obavy, že to někdo cestou vykrad....
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 14:54
LUdo
Asi OT, ale možná to fakt visí na cestě - já objednával z ebaye dva balíčky v polovině prosince a (klasika z Číny) oba dorazily až v tomto týdnu. Přitom oba prodejci psali dispatched už před vánocema.
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 15:08
kuma   
Vydrž!
I Anglie je někdy dál, než bys čekal...


Loni zjara jsem si objednal Nautický almanach, takový tlustý paperback za pětistovku - odkud jinud, než z Anglie - dodací lhůta do týdne. Když to nepřišlo ani za 5 týdnů a blížil se termín dovolené, vše jsem odpískal a v rámci servisu ebaye mi byly vráceny peníze. Objednal jsem u konkurence a za týden měl almanach doma - OK. Asi týden po návratu z dovolené mi do práce dorazil bleděmodrý pytel (ne sáček - fakt PYTEL - objem asi tak na 150 kg brambor), s vytkávanou imperiální korunkou a nekonečně složitou plastovou pečetí - a v tom ten první almanach. Pytel mám schovaný, almanach taky - a tomu prvnímu knihkupci jsem poslal vysvětlující mail a zpátky ty vrácené prachy, on za nic nemohl (byl samozřejmě rád).
I takové věci se dějí na pouhých 40 km šířky kanálu La Manche...
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 15:27
Koprik
...mě loni na podzim vypekla česká pošta......v Brně v depu ztratila zimní pneu asi za 7.000kč a týden mi lhala, vymlouvajíc se na vše včetně pražáků, počasí a nehodám na D1. Proti mým zvyklostem jsem to tentokrát platil předem, neb se mi nechtělo tak velkou částku tahat po kapsách kvůli dobírce. Po týdnu asertivního boje s ČP jsem to nakonec neasertivně reklamoval u moravského dodavatele, že to brněnské poštovní depo ztratilo a do týdne jsem dostal pneu tentokrát dodané zásilkovou službou.Jinak já se ČP vyhýbám jako čert kříži a byl jsem v tom nevinně, dodavatel to poslal přes ČP náhodou, aniž bych o tom věděl....naštěstí to dobře dopadlo.
a poučení pro ostatní:
Tvárnice a Českou poštu nebrat!
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 16:53
Algy   
Já třeba nikdy neměl s ČP žádný problém.
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 17:10
leonell
Já si taky na ČP nemohu stěžovat.
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 23:12
Tragédie v JRD
Naopak .. českou poštu brát .. a pokud je to jen trošku možné, objednávám vše přes poštu, a všem DHL, PPL a podobným se vyhýbám jako čert kříži ....

ale věční nespokojenci se najdou vždycky... a jestli jsi byl při té reklamaci a jedná s poštou asertivní jako býváš tady.. tak se nedivím že na tebe je*ali.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 09:02
Teflon_490   
DHL, PPL a podobni ti bezne nechavaji ve schrance vzkaz "stavte se pro balik na nase depo", protoze se ani nepokouseji balik dorucit?
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 11:25
Tragédie v JRD
Vzhledem k tomu, že většinou jsem v pracovní den v práci, a vyzvedávám si věci z pošty ten den večer nebo další den ráno ... Je mi to celkem jedno.

A i kdyby - narozdíl od DHL a PPL nemusím celý den sedět doma a čekat, kdy se zrovna panáček dostaví ...
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 15:16
kuma   
Sory, ale celej den doma čeká na DPP nebo PPL jen trubec. Já si s DPP, PPL a podobným vždycky domluvím kdy a kde - a pokud mi to nevychází, pošlu mu sms nebo zavolámj - a on mi to doručí v době podle dohody.

Pošta doručila (píšu sám za sebe, nikomu to nevnucuju) cca 50% zásilek tak, jak bylo domluveno - a zbytek - mhmhmhm - řekněmě nestandardně. Doplním - balíky si zásadně nechávám posílat do práce, kde i kdyby mne srazil hrom, trvale (trvale! - je to nemocnice) je někdo přítomen.

Když mi jde balík Českou poštou, předchází ho obvykle jeden či dva maily, přesvědčující mne, že pošta je ta nejlepší volba, a konstataci, že mi bude balík doručen (bez upřesnění kde a kdy). Přibližně v 1/3 případů (ne častěji!!) když je součástí adresy i telefonní číslo (píši je tam vždy), přijde mi ještě sms. Opět bez jakéhokoliv upřesnění. Tím začíná loterie.

Verze A: pošťák přijede v mé přítomnosti a balík mi předá. Pokud jde o dobírku, mám celou částku v hotovosti akorát - pak je vše v pořádku, balík dostanu a pošťák odchází.

Verze B:
- pošťák se se mnou v práci "nepotká" (tj. řekne někomu, koho shání, ale už nepočká, než vyjdu dvě patra od ambulance na sesternu nebo od sesterny k ambulanci a s tím, že toho má hodně a nemůže čekat - a dřív, ne tam dojdu zmizí.

- nebo nezmizí, ale já nemám hotovost - a pošťák nebere platební karty (drobný detail - pokud nějakou nplatební kartu pošta bere, je to stejně jen "postsparkasse" - ostatní karty berou jen takoví blbečkové, jako PPL, DHL a podobně)

- nebo mám tisícikorunu - a pošťák řekne, že nemá drobné - a buď si dojdu někam rozměnit (ale nemá čas čekat)

- nebo se pošťák vůbec neobjeví - nejen, že se "nepotká" se mnou (adresátem) ale ani nikdo jiný jej v daný čas a adresu nezaznamenal (vrátná, recepční, skladní, sestry atd.) Nicméně nNásledující den je doručen jiným pošťákem lístek, na kterém je napsáno něco ve stylu: "Pro opakovaný neúspěšný pokus o doručení vám zásilka nebyla doručena, dojděte si pro ni na poštu"

Když se ptám, proč mi nezavolali, nebo neposlali sms, řeknou "nemáme vaše číslo" - když řeknu "ale máte ho tady na balíku" - řeknou - to mi do instrukce nenapsali. Když se zeptám, proč mi neposlali kontakt na doručovatele, abych s ním mohl domluvit pevzetí zásilky, jak mají ve své nabídce, řeknou "tak se to u nás nedělá".

To jsem si nevymyslel - to všechno jsou skutečné epizody ze spolupráce s Českou poštou. O otevírací době a jejím "lehkém přizpůsobování" by se daly psát další romány. Kdo si kdy dovolil žádat jakousi nápravu nebo změnu už ví, jakým martyriem si člověk musí projít, než dode k poznání, že je to stejně k ničemu.

Nic z toho (!!) se mi s DHL či PPL (DPD a pod.) nestalo. Jednou mi PPLák ujel před nosem, protože musel kvůli mne skoro 10 minut čekat (nemohlk jsem se utrhnout) - mobilem se mi ozval, omluvil se a řekl, že předá nějaké zásilky, které musejí být na čas - a pak se ke mně vrátí. Což přesně dodržel. Jedná se o zkušenost s cca 300 většinou dobírkovými zásilkami v průběhu posledních cca 3 let. Kdyby to šlo, celou ČP bych nechal vystřelit na Mars. Jediné, co dovedou, je válet se ve svém vyžilém státem potvrzovaném monopolu a těm drobným lžím, kterými se obklopuje, těm už asi i sama pošta věří.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 15:19
kuma   
Jo ještě jsem zapomněl jednu "drobnou lež ČP" - pokaždé mi napíšou, že aby šetřili můj čas, mohu využít novinku - vmoženost "balík na poštu" (!)

Přeloženo - za stejné peníze ti nic nedoručíme, hezky si pro to pojď vystát frontu v naší pracovní době, nejlíp si na to vem z práce volno. My aspoň ušetříme za doručovatele a máme řárku za inovaci, protože naši nadřízení už nevědí, co odjakživa za Rakouska bylo "Poste Restante"...
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 16:43
Tragédie v JRD
Hmm.. zrovna balík na poštu je super věc. Možnost si nechat poslat balík na poštu, co mám za firmou, a ne na svou adresu (a nebo na úplně jiné místo).
 

leo bodnar zkušenosti?   18. 1. 2015 / 08:24
kuma   
"Balík na poštu" je ve skutečnosti okleštění toho, co dřív pošty nabízely dvěstě let úplně normálně.

Dřív bylo běžné, že nějaká zásilka (dopis, balíček) měla na sobě napsaáno "Vopička František, Houska 12, Poste Restante - Pošta Třeskoprsky" - a prostě ten balíček ležel v Třeskoprskách, dokud si ho někdo nevyzvedl. Zejména když člověk věděl, že adresát je na cestách atd. byl to nejspolehlivější způsobem jak zásilku doručit tomu správnému. Šlo to za Rakouska, šlo to za totáče, teď už to nejde.

Nyní existuje "balík na poštu" - ale nění to na jen tak nějakou poštu, kterou si vzpomenete - je to balík na "doručovací" poštu. Ono ale nyní existuje něco, jako "doručovacípošta" - a to je, že pro určitou adresu je určeno, kde ta zásilka bude trčet. A tak třeba v České Lípě zavedli "jako službu zákazníkovi" poštu "05", která byla uprostřed sídliště - ale měla otevřeno jen do 15 hod. Pro člověka, který v práci končí běžně v 16-16:30 fakt docela dobrá služba. Když se člověk snažil, aby zásilku převedli na nějakou jinou poštu ve městě, kde maj otevřeno aspoň do 17, šlo to, ale za peníze. Když člověk chtěl, aby mu k jeho adrese byla změněna doručovací pošta, protože prostě kvůli práci je pro něj lepší chodit na náměstí nebo na nádraží, jde to, ale za peníze (cca 180,- Kč měsíčně, tedy 1360,- Kč za rok). I při tom ale cca každá čtvrtá žásilka byla stejně "uložena" na poště "05" - prostě proto, že zaplacenou službu pošta nebyla schopná dodržet.

To není jedovatá slina, to je popis reality našich pošt.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 16:41
Tragédie v JRD
Zvláštní .. když to PPL ani DHL nenabízí (alespoň u běžných zásilek) ... a při způsobu práce, jakým tam ti chlapi s těma balíkama jezdí, to prakticky ani není možné.
 

leo bodnar zkušenosti?   18. 1. 2015 / 08:24
kuma   
Nevím, jestli to maj v náplni práce nebo ne, ale funguje to spolehlivě.
 

leo bodnar zkušenosti?   18. 1. 2015 / 13:04
Tragédie v JRD
Bude dost záležet na tom, kde jezdí. Někde na vesnici to maj kapku jednodušší, než v Praze, kde ráno na depu naloží padesát balíků, ty musí co nejrychleji rozvézt po pokud možno nejkratší a nejrychlejší trase, najet do depa a dát další várku.

To nemá čas vůbec řešit, jestli tebe veme dřív,než firmu o barák vedle. Maximálně pošle smsku ... ale jak říkám .. neměl jsem štěstí ani na SMSku.

Až na jeden případ ve zbytku případů (a zas tak málo jich nebylo) o sobě jak DHL, tak PPL, tak UPS dalo vědět v okamžiku, kdy stál s balíkem před barákem. A nebo - když jsem si to nechával poslat na firmu - o sobě ani vědět nedali, a volala až recepce, že to tam je.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 09:13
Koprik
Hele dej si radši sprchu a ulož se k zimnímu spánku, víš o tom velký kulový chytrolíne. Je to přesně jak říká Teflon, zatímco zásilkové služby VŽDY posílají sms s dotazem, zda jsem doma a kdy se mi hodí doručení, pošta hází papírky do schránky i když jsem doma....případně to pošle zpátky.To ani nemluvím o tom, že za poslední 2 roky u nás - 20km od Prahy, ČP několikrát změnila dodávací poštu, která nám doručuje (i když máme ve vesnici vlastní malou poštu i s doručovatelkou) a system rozvozu. Českou poštu nebrat, bohužel.Víc o tom s tebou nehodlám diskutovat, nemá to smysl.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 10:45
happypetr   
Česká pošta jak kdy... Zatím všechny balíky s pedálama dorazily k majitelům i na Slovensko v pořádku a docela rychle. Ale zajímavý je, že když mám dostat balík já, tak i když jsem doma, tak najdu ve schránce lístek, že mi zásilka nemohla být předána, protože byly zamklé vstupní dveře do domu. A tady začíná záhada, protože tu schránku mám v domě na chodbě za těma zamčenýma dveřima! Jak to tam ten pošťák Ondra jenom dostal???
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 12:44
pawlick
Česká pošta nikdy, v Říčanech rovnou hazejí lístečky do schránky, jednou mi takhle ujeli před nosem, díval jsem se na z okna a hned od nich přišla SMS, že balík nemohl být doručen, protože jsem nebyl doma A když jsem volal na reklamační oddělení, tak ten telefon nikdy nikdo nevzal. Říčany jsou v tomhle vyhlášené. Loni za to dostala ČP pěknou pokutu. Takže Českou poštu opravdu nikdy. Zlaté PPL a ostatní.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 12:54
mirda   
Takže jak píšu jinde. Je to v lidech a místě. Ono taky buhví jakou má ten pošťák linku,čímž neschvaluju to jak to dělaj a co jsi popsal. Jestli ta taky není o tom, že by za XXX peněz měl bejt každej den div ne do půlnoci v práci.....
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 11:23
Tragédie v JRD
Ty jsi ale kecka... Ono ti nekdy PPL nebo DHL, nebo UPS napsalo smsku, kdy budes doma, a ze ti to tehdy privezou? .) Aspon nelzi .. a nebo jsi asi nějaký speciální zákazník (možná spíš aby od tebe měli pokoj...)

Zasadni nevyhody PPL nebo DHL ... dovezou to zasadne tehdy, kdy se to hodi jim, nikoli podle tve potreby. Obcas aspon napisou rano SMSku, v kolik to tak bude (PPLka teda nikdy, DHL aspontohle udelalo jednou z asi 5ti doručení, UPS nic). Doovlenou na to, abych celý den doma seděl a čekal, kdy přijedou .. Fakt neplánuji. Pokud tě nestihnou jednou, doručí ti to podruhý. Pokud to ani tehdy neprevzmes, musis se mrcasit do depa na druhym konci prahy.

Jen za posledni rok a pul mi DHL 2 ze 3 zásilek vyložili u jiného zákazníka, takže zbytek dne ji hledali po všech čertech. jednu nakonec dovezli v osm večer, druhou jsem si musel jet vyzvednout na sklad.

Pošta? zkusí dovézt, a pokud mě nechytí, tak si to vyzvednu na poště. Ideální scénář.

Takže ... u mě už DHL, PPL pokud možno v žádném případě.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 11:59
mirda   
Je to tak jak píšeš. Přesně tak. PPL atd. má prostě svojí linku a ve městě XXX či vesnici YYY bývá plus,mínus v nějakej čas a tím to pro něj (řidiče PPL) hasne. Buď v tu dobu doma seš nebo nejseš. Třeba u PPL, aspoň u nás, je teda ještě možnost toho, že ti to nechá u smluvního partnera(obchůdek) takže si proto jdeš tak nějak podobně jak na poštu. Tudíž je mi šumák přes koho to kdo posílá.
Takže žádná dovolená, žádný čekání a neměl jsem problém ani s jedním. Mě teda pánová z DHL,PPL atp většinou rovnou volali a tudíž jsme se snadno domluvili co a jak. A jsou to většinou jedny a ty samý obličeje. Prostě jak píšu vejš "každej z nich má tu svojí linku a časy"
Je to zas a jen asi v lidech,možná i místě. Mě to pošťák dotáhl pokaždý až domů. A dycinky jsem o tom věděl od nich přes sms.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 13:47
Fabo™   
Ja mam zas to stesti, ze UPSak chodi k nam domu kolem prace, a je tam zrovna kdyz jdu na obed, takze se jen stavim u dodavky a rovno si to vemu...

S postou (slovenskou) nemam problem, jen to, ze kdyz bych si to i vyzved, ale zaviraj neskutecne brzo - u nas na vsi alespon.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 14:08
mirda   
No třeba. Já třeba fakt co se týká PPL nemám většinou šanci bejt doma. Po každý když volal odhadoval čas na 11 - 12h, ale jednou jsem byl poblíž a z řeči vyplynulo, že další zastávku má tam odkud jsem já zhruba jel. Nebyl línej zastavit tam kde jsme se domluvili a dal mi to prostě tam. Je to prostě v lidech a místu.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 14:26
Pan Letadlo   
Odkud si? U ostatních nevím, ale PPL má třeba možnost večerního doručení ve vybraných lokalitách. Myslím že pak jezdí mezi pátou a devátou nebo tak nějak. Pokaždé když něco objednávám a jde to přes PPL, tak v eshopu do poznámky napíšu a vždycky mi to tak i příjde. Ale já jsem z města, tak jinde to bude asi problém.

Jinak s žádným dopravcem jsem zatím neměl problémy, ani s ČP. Tohle bude asi dost individuální záležitost.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 15:23
mirda   
Tak o večerním doručení nikdy neřekl ani slovo. Ale jak píšu vejš nemám ani tak problém neb to může nechat u smluvního partnera(jeden obchůdek) takže si tam proto můžu dojít podobně jak na poštu.
Služba která ke mě pokaždý s balíkem dorazila na večer po domluvě (cca 17h) je dycinky ČP Jak říkám je to holt asi místem a lidma. Město o cca 25tis duší
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 15:26
kuma   
To je asi skutečně nějaký extrém - protože přes několikerou snahu se mi nepodařilo získat nějaký kontakt na ty balíkáře, aby bylo možné se s nimi telefonem domluvit (tak jako běžně dělám s PPL a DPD). A když se nejde domluvit - tak bum, lísteček - a nechtěné "Poste restante"...
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 15:35
mirda   
To je mazec Já se tím nezabýval. Měl jsem to prostě jako že to je plus,minus všude podobný. U nás opravdu odpoledne lítaj modrý fordy ČP jak zběsilý a vopravdu s balíkama. Teď poslední půlrok jsem teda přes ČP neměl nic. Uzavřu to tím, že prostě fakt nemůžu "jedovatě plivnout" ani na jednu zde zmíněnou službu.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 19:29
leonell
PPL řidič v Kolíně mně posílá ráno SMS, například že přijede mezi 12 a 13 hodinou, abych mu zavolal, pokud s tím mám problém. Jak by to dopadlo, kdybych doma nebyl a zavolal mu, to nevím. Asi by nebyl problém si ho odchytit v jiném čase někde jinde ve městě, nebo by možná i přijel později. Nevím.
Česká pošta posílá (u obchodních balíků) SMS předem s datem doručení, odkazem na sledování balíku a s možností na webu si posunout datum doručení.
DPD si nepamatuji, zda něco posílá dopředu (volání "přijedu za pět minut" nepovažuji za "dopředu").
Já si nemohu stěžovat ani na jednu službu, před Vánocemi mi pravda jeden balík zmuchlali ale to bylo lajdáckým zabalením dodavatele.
U pošty je výhoda, že pokud bych opakovaně nebyl k dispozici a neměl to kdo převzít, tak to nechají na poště a já si to tam vyzvednu třeba v sobotu.
U ostatních takto zafunguje depo (asi až na tu sobotu), jenže to je tuším (u DPD či PPL?) v Říčanech, což je přeci jen z ruky.
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 23:32
Koprik
1. PPL i Geis či DPD mi vždy volá ráno a ptá se, zda budu k zastižení v dobu, kdy pojedou kolem.A zboží objednávám zásadně na dny, kdy jsem doma, páč dělám na směny.A manželka je stejně na rodičovské...to jen Kuma trpí asi nějakou představou, že musím doma ležet na kanapi a čekat.
2. A pro fanoušky ČP dodám, ANO, i do naší vesničky jezdí z pověstného depa Říčany)
3. Ve výše popisovaném případě mi ČP poslala v ČT mejl, že v Pá doručí zimní pneu.Nedoručila ani v Po, ani v Út a v jejich skvělém sledovacím systému bylo stale info, že zboží leží v brněnském depu.Tam mi poradili volat do Prahy, kde se mi vysmáli a v Brně v Čt přiznali, že vůbec netuší, kde zásilka je....
4. Dodavatel to zkoušel hledat po své linii, nedohledal a nakonec nabídl, že pošle nové pneu tentokrát s Geis a s ČP bude bojovat sám.Což učinil a nové pneu jsem dostal.Nicméně co se stalo s těmi původními jsem se nedozvěděl....
5. Pošta se mi sice mejlem omluvila,nicméně to bylo vše, zboží nenašli....))
 

leo bodnar zkušenosti?   17. 1. 2015 / 23:43
Pips   
Trochu mi to připomnělo problémy kamaráda, který očekával zásilku dovezenou českou poštou. Bojoval se záhadami typu nefunkční zvonek, pak nenalezen zvonek, pak zavřené dveře od baráku. Dořval na té poště kde koho, protože se toho nebojí a prostě se už strašně nasral. Pošta začala zjednávat nápravu a další den mu přijel doručovatel, který našel zvonek, dozvonil se, vítězoslavně oznámil, že doručuje zásilku, kterou se mu pak nepodařilo v dodávce najít Nakonec to dobře dopadlo a doručovatel se zastavil ten den ještě jednou. Nebýt pošty, nejsou takový krásný příběhy
 

leo bodnar zkušenosti?   18. 1. 2015 / 08:10
kuma   
Á jé, Kopřík do toho zas míchá nějaké osobní invektivy.
A přitom já odpovídal na Tragéda, který to tam sám +/- psal...
 

leo bodnar zkušenosti?   18. 1. 2015 / 12:28
Koprik
Ok, omlouvám se, myslel jsem, že jsi si to myslel i na mě, a on to bylo myšleno na Tragéda)
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 16:53
com304
To znám, mě v podobném pytli přišly asi tři knížky z Amazonu Taky jsem na to koukal jak puk.
 

leo bodnar zkušenosti?   16. 1. 2015 / 18:57
LEON_CZ   
Objednával jsem od něj tišťák pro známého a dorazil asi do dvou týdnů. MJOY16 dělá ještě JoskaPilot: http://joskapilot.webnode.cz/
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ