FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 4. 5. 2024, svátek má Květoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
HOTAS Warthog™ Dual Throttles Jeden příspěvek | Celý strom
HOTAS Warthog™ Dual Throttles   18. 2. 2015 / 08:38
Kapr   
Ahoj všichni,
už delší dobu sonduju za co vyměním svoje současné (už historické) ovládání pro svojí flotilu Boeingů od PMDG. Prošel jsem snad všechny stránky výrobců od A až po Z. Naposledy mě trochu zaujal tento kousek. Máte to někdo doma, má někdo zkušenosti s tímto ovladáním? Vím, že je to udělané, jako replika U.S. Air Force A-10C, ale to by snad na funkci nemělo mít vliv, (nemyslím na funkci živočicháře) . Od včerejška je možno koupit i plynové páky bez joysticku. Ten moc nemusím mít, přeci jen k Boeingu patří berany a ně joystick.
Tak Všem předem děkuji za rady, připomínky, komentáře a případné doporučení i na jiné varianty.
Modré nebe nad hlavou.
17896 B / 513 x 378 / trothle-hotas.jpg
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   18. 2. 2015 / 09:40
Unyax
Já ho mám přes dva roky a můžu potvrdit, že na funkci živočicháře opravdu vliv nemá. Jinak funguje perfektně, ale nevím, o jaké informace bys měl konkrétně zájem. Je to USB zařízení, které má svůj programovací software, každému tlačítku, přepínači a ose můžeš přidělit jakoukoliv funkci, přičemž lze například nastavit jiná funkce pro stlačení tlačítka a jiná při jeho puštění. Je tam více profilů, takže ve výsledku je těch funkcí možno nastavit bezpočet. Dvě plynové páky jsou oddělené nebo se dají uzamknout, dole po mírném vytažení mají polohu pro reverz. Je tam kolečko na ovládání tuhosti chodu pák. Jo, ještě tam je myslím zarážka pro oddělení polohy na forsáž, ale tu mám vymontovanou, takže jsem na ni skoro už zapomněl. Váží to asi tunu. Celkový dojem - nic lepšího jsem zatím neměl.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   18. 2. 2015 / 10:40
MadBird
Tuto cihlu mam take a mohu potvrdit, ze asi nic lepsiho jsem doma zatim neprovozoval. Ovladani ve FSX pomoci mapovani skrz FSUIPC je naprosto bez problemu takze 737 a 777 popripade jine dvoumotorove zalezitosti se s tim ovladaji naprosto paradne.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   18. 2. 2015 / 15:40
Kapr   
Dle Vašich odpovědí, za které děkuji to vypadá na jasnou volbu. Zbývá tedy doladit zda koupit pouze plynové páky a zkombinovat je s něčím jiným a nebo celej komplet i s joystickem. Ten joy je mi pořád nějak proti srsti.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   18. 2. 2015 / 18:51
Unyax
O joysticku platí to samé, skvělý, mimořádně kvalitní, citlivý, robustní (ne, to není úryvek z 50 odstínů šedi ).
Na ten Boeing se to asi opravdu tak nehodí, ale pokud budeš mít Hotas Warthog komplet, určitě zkus DCS A-10C, který je přímo na něj dělaný - ten pocit stojí za to.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 10:49
Kapr   
Ahoj kluci, tak je to od pondělka doma na stole. Naprogramování šlo hladce, použil jsem soft Linda a 777 je už kompletně hotová. Teď je na řadě 737. Jen to fakt kus železa a funguje bezvadně. Tah motorů je lahůdka, zapínání a vypínání APU přes přepínač je luxus atd.. Ještě by mě zajímalo, zda rudders pedals máte koupený zvlášť a nebo naprogramovaný na ovladači? To jsem ještě nedořešil. Jinak děkuji za rady a příští koupě bude možná toto?? http://www.fspilotshop.com/goflight-mcp-pro-airliner-autopilot-p-612.html. Modré nebe nad hlavou.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 12:00
MzM   
"Ještě by mě zajímalo, zda rudders pedals máte koupený zvlášť a nebo naprogramovaný na ovladači?"
Jako ovládání směrovky/kola nohama přes pedály?
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 13:20
Kapr   
No jasně ovládání směrovky/kola na zemi. Otázka zní: zda ten, kdo má doma HOTAS Warthog™ Dual Throttles má směrovky naprogramované na joy, nebo zda má koupené pedály. Ty co jsou teď dostupné mi přijdou dost plastové a nevypadají, že by něco vydrželi. Děkuji
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 13:27
TomasBA
Ahoj. Ty si tu asi prvy den,ze? preto sa budem k tebe chovat ako novacikovy inak by som ti asi vynadal do debilov a poslal ta k ocnemu. Uz neaky cas sa riesia pedale od Happyho. Su celokovove s HALL sondamy a asi celkom mozne je, ze su v nasich koncinach BEST . K tvojim otazkam ohladne Hotasu od Thrustmastru. Pouzivam ho a je mat samozrejme lepsie pod nohamy pedale ako sa serinkat s neakym nie celkom logickym ovladanim smeroviek na Trottle. Neviem si predstavit tvoju klaviaturu s rukymy pri bocnom vetre pred pristatim. Asi tolko.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 14:59
Kapr   
Příspěvek jsem četl. Brýle sice už nosím, nováček v létání taky nejsem. První FS jsem zkoušel, když jsi možná ještě ani nechodil do školy. Ale to je v pohodě. Pedály jsou určitě výborné. Nicméně směrovky mi zatím řeší jiné starší zařízení. Spíš mi jde o variantu, kdy chci létat a nejsem zrovna doma a nechci tedy přenášet všechny věci třeba na dva dny 100 km daleko. Stačí vzít ntb a Hotas. No a tehdy je potřeba řešit záložní blbé tlačítka na směrovku. )

 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 16:38
MzM   
Nebo strčit do kapsy extra malý potenciometr.
Nebo jak můžou mít skejťáci na zkoušení takový malý skateboard (tady čtu, že je to fingerboard), že bys měl malinké pedálky.
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 19:26
Hlenitorix
...na dva dny 100 km daleko. Stačí vzít ntb a Hotas.
A co takhle Xboxový ovladač ? Doufám že se majitelé joysticků neřkuli Hotasů neurazí, ale směrovka je vyřešena imho parádně .....
 

HOTAS Warthog™ Dual Throttles   26. 2. 2015 / 13:56
MzM   
Tomas klíííd. Ne každý sleduje všechno.
Tomas myslel tyhle: http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=463006&style=2
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ