FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
GE Flight simulator Jeden příspěvek | Celý strom
GE Flight simulator   16. 4. 2015 / 13:11
VanDam
Zkoušel jste někdo létat v tom leteckém simulátoru Google Earth? Já to po delší době zkoušel, nejdříve na klávesnici a musím říct že jsem se vůbec nechytal. S joystickem jsem nakonec jakže takž přistál, i když přistání to bylo pod úhlem 45° k zemi a dost nakřivo Škoda že tam není aspoň zvuk motoru a otáčkoměr aby bylo podle čeho se řídit. Už jsem v tom GE dlouho nebyl a teď koukám ona tam je celá Olomouc ve 3D. Takže supr scenérie, jen škoda že ten simulátor letadla je odfláknutý. Chtělo by to model letadla, nebo i helikoptéru a taky auto pro pozemní pojížďky, aby se tam člověk mohl pečlivě porozhlédnout. Já nevím jak vy ale já o něčem takovém hodně realistickém už dlouho sním a doufám, že Google s něčím podobným v budoucnu přijde. Jo kdyby takové realistické scenérie a výkon byl i v FSX. (Pravda, GE ty objekty textury občas vykresloval až moc blízko, ale na pomalé létání stále dost dobtý).
 

GE Flight simulator   16. 4. 2015 / 21:23
Luděk Ch.
Zkoušel a není to žádný simulátor, jen hračka. Takže k tomu není co říct
 

GE Flight simulator   17. 4. 2015 / 08:29
MzM   
Náhodou, pokud by byla správně rychlost a takové ty věci, mohlo by se na tom hezky simulovat vizuální lítání a orientace. Lepší krajina pro simulátory asi není. To, že letadlo se nechová jako letadlo je v tomto případě vedlejší, ne?
 

GE Flight simulator   17. 4. 2015 / 13:35
VanDam
Když srovnám scenérii Olomouce v GE se scenérií v FSX, tak se to nedá srovnávat. Prakticky v FSX nemám šanci poznat co je to za město, nemám šanci najít nádraží, ani žádný bod, kterého bych se mohl chytnout, když tam dám VFR ČR (scenérku mám jen v nižším rozlišení) tak je sice dobře vidět hlavní nádraží a třeba letiště LKOL a taky obchodní komplex a parkoviště severovýchodně od LKOL ale je to hrozně rozmazané čili hnus. A v tom GE mohu přeletět krásně pomalu rychlostí mezi 85-95 (kua teď nevím jestli to je v uzlech nebo kmh) takže si mohu prohlédnout jednotlivé baráky a ulice. Prostě nádhera. Ale po první hře mi bylo celkem blivno (létání náročné na mozek). Po druhé hře mi zase došlo místo na disku protože cache mi zabírala asi 1.5 GB a došlo místo na systémovém oddílu. Ale velikost cache se dá nastavit. Dovedu si představit, že jenom Olomouc může zabírat kolem 1.5 GB fyzické paměti. Jo a byl to přelet ve výšce cca 1000 ft (330m)? Nezbývá než doufat že GE udělají scenérie pro menší města nejen OV, Olomouc. FM jsem ještě nezkoumal.
 

GE Flight simulator   17. 4. 2015 / 14:09
leonell
Tak že je to hezké o tom žádná. Mají prostě data a technologii, jak to udělat.
Níže fotomontáž - Kutná Hora v panoramatickém pohledu v mapy.cz s nastrčeným kokpitem z XPL.
Problémy jsou spíše na technické straně, ohledně výkonu.
Pro velké Gé koupit Laminar Research a integrovat to do sebe asi není moc velký problém.
41651 B / 600 x 374 / KutnaHora.jpg
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ