FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 23. 5. 2024, svátek má Vladimír Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zvuky Letušek Jeden příspěvek | Celý strom
Zvuky Letušek    17. 4. 2015 / 15:10
JirkaK
Mám problém s pochopením účelu toho add onu. Já očekával audio kulisu - hlášení palubního personálu, bavící se pasažéry, když s tím poletím jak prase budou ječet, když poletím v poho tak mi třeba zatleskaj.

Měl jsem za to, že to bude takhle fungovat out of box, max. že si řeknu že to chci pro dané letadlo použít nebo ne (když poletím cargo tak tam asi pasažéry mít nebudu ) a jakým způsobem se třeba aktivuje to podávání jídla apod. Víc bych na to nepotřeboval sáhnout.

Bohužel přesně tohle ten add on nedělá. Jakési založení aerolinky, nákupy letadel, typy letenek, reportování výsledku letu, rozmístění nákladu, myslet na to že je chci vlastně naložit a taky je musím pustit dovnitř a ven, atd... atd... přesně tohle jsem od toho nechtěl. Když jsem ještě před koupením viděl nějaké screeny, tak mi to přišlo že to je k tomu jakýsi přídavek, nikoli podstata. Takže jsem se sekl. FSPax jsem teď aktuálně odinstaloval a třeba tomu dám někdy zase šanci nebo tu licenci přepustím dál. V tuto chvíli si říkám že to bylo 26€ hozených do kanálu, mohlo za to být nějaké další letadlo/scenérka nebo jsem o tu částku mohl mít levnější TrackIR které mám teď na cestě.
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ