FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 6. 5. 2024, svátek má Radoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Novinky z Dovetail Games Jeden příspěvek | Celý strom
Novinky z Dovetail Games   5. 8. 2015 / 21:02
JirkaK
Krom toho že nový Train Simulátor poběží na Unreal engine 4 tak je tady první oficiální informace o novém flight simulátoru:

Dovetail Games Flight Simulator is set for release in 2016. For flight sim enthusiasts and gamers looking for a deeply immersive flight game, it promises to deliver the ultimate pilot’s experience, taking them on a journey from novice to pro pilot.

Takže příští rok se máme na co těšit. Sim bude postaven na enginu MS Flight. Nějaká videa, jak to vypadalo najdete na YT.

K tomu začínají tvořit pro Xbox One, nyní se to sice týká Train a Fishing simu, ale třeba jednou bude letecký sim i na konzolích

Zdroj: http://www.dovetailgames.com/news/2015/aug/4/dovetail-games-looks-to-the-future-collaborating-with-microsoft
 

Novinky z Dovetail Games   5. 8. 2015 / 21:17
Vita Zenisek
Už se nemůžu dočkat.
 

Novinky z Dovetail Games   5. 8. 2015 / 21:36
Pips   
A to já jsem celkem zvědavý, kam až to zajde. Zatím si vždycky nad příspěvky o dovetail games představím nějaký nereálný peklo, jak by se tomu dala zasadit hned na začátku nějaká rána z milosti... a hned v dalším... a nightmare come true. A u zprávy o použítí enginu z MS Flight mi zacukalo levý oko.
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 01:41
js76
Tak nějak. Ony samotný ty novinky jsou jen takový nicneříkající marketingový plácání, který je všude stejný a je jedno, o jakou hru a od kterýho vydavatele jde. Do příštího roku udělat něco kvalitního, na to je moc málo času. V lepším případě tedy půjde o nějakou evoluci FS a změny budou především v grafice, v horším případě to bude stejnej propadák jako MS Flight.
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 02:42
JirkaK
DTG již dlouhou dobu vidí jak do FSX tak do MS Flight a spolupracují s předními vývojáři a pokud vím tak mají k dispozici i nějaké původní vývojáře FSX.

CEO Orbx se vyjádřil že dle něj jde DTG správnou cestou... Neviděl bych to tak černě. V každém případě to nemá být evoluce FSX ale zcela nový produkt bez návaznosti na FSX. Otázkou je kam posunou simulaci jako takovou. Je jasné že se nemohou držet hardcore simerů, kterých je pramálo... potřebují zaujmout masy, entry level musí být snadno uchopitelný. Při správné koncepci ale dokáží uspokojit obě skupiny
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 09:20
AndreW   
To co jsi sem přeposlal je bohužel jenom plácání holou rukou do vody. Jsou to obecný marketingový kecy. A takových už tu bylo nepočítaně. Až ukážou na něčem hmatatelném, o co jde, teprve pak jim uvěřím.
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 09:40
JirkaK
Koukni do jejich historie a uvidíš jak skvele se jim daří s Train Simulátorem. Dokonale zvládnutý vývoj a hlavně marketing. Prodává se to neskutečně.

DTG se přejmenovali z Train Simulator proto, protože už nechtějí dělat jen tohle... Ruku v ruce šly koupě licence na MS FLight a distribuce FSX na Steamu.

První krok už dávno udělali - MS Flight... koupě licence rozhodně nebyla za hubičku. Proč by to dělali, kdyby na tom nechtěli stavět?

Druhý krok distribuce FSX:SE na steamu a jeho opravování, od prosince se chystá už třetí patch. To že by jim to vydělávalo obrovské peníze rozhodně neplatí. Jednak časté slevy, druhak stále platí Microsoftu, který nadále značku vlastní. DTG ani nemůže dělat obsahové a funkční změny, pouze měli možnost přizpůsobit FSX:SE podmínkám Steamu a opravovat chyby.

Třetím krokem je komunikace s vývojáři. Žádný simulátor se nemůže obejít bez kvalitní podpory vývojářů třetích stran, kteří se věnují konkrétní problematice a dokáží danou věc dotáhnout do maximálního detailu. Teda jeden simulátor se bez ní obejde, ale jeho prodejní úspěchy masám, a hlavně masám ochotným investovat do DLC hodně vázne Pokud chtějí nalákat lidi musí poskytnout obsah. Ten dodají právě ti vývojáři a DTG vydělá na distribuci.

DTG mimo jiné mají kontrakt s Orbx a A2A... špičkami ve svém oboru..
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 10:15
Tragédie v JRD
kdyz ctu tebe, tak mam pocit, ze mas dokonale zvladnutý marketing protoze to , co tu predvadis, je dokonala marketactina
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 11:34
JirkaK
Spíše mi přijde že jsou lidé příliš pesimističtí... což je myslím i obraz českého národa
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 17:53
ouklej
Kdyby ses někdy zajímal o train simulátor od DTG a jejich produktů do tohoto simu, o jejich podpoře atd., tak tu nebudeš plácat takový kraviny.
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 18:11
JirkaK
Nechám se poučit o tom "jaké kraviny" plácám, jestli třeba neplácáš "kraviny" ty
 

Novinky z Dovetail Games   6. 8. 2015 / 22:12
ouklej
To že si někde na netu něco přečteš ještě neznamená, že je to pravda. Měl bys osobně pohovořit s lidmi kteří tvoří, vrtají se v tom a kteří jsou ve spojení s "DTG podporou". Pak bys tu nemohl napsal takové ódy na DTG a "Dokonale zvládnutý vývoj".
 

Novinky z Dovetail Games   7. 8. 2015 / 07:33
lulinak

anebo "ovce se domlouvaji co bača zamýšlí"... tak hodne stesti
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ