FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
WideClient. exe se po spuštění nezobrazí Jeden příspěvek | Celý strom
WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 10:39
kuknamys   
Řeším s kolegou po telefonu na jeho PC drobný problém. Po spuštění WideClient.exe se na jeho PC nezobrazí okno programu WideClient. Rovněž není ani minimalizované, není ani v běžících procesech a po novém kliknutí na ikonku se WideClient neohrazuje proti tomu, že je již jednou spuštěný, jako to dělá za běžných okolností. Tudíž se zřejmě z neznámých důvodů WideClient odmítá vůbec spouštět (dotyčné pokusné PC je tuším Athlon na 1GHz a s XP)

Podotýkám že ten samý program resp. jeho verze na druhém kolegově PC běží bez problémů. Neřešili jste to už někdo z Vás ?

Je to víceméně zvídavá otázka s nízkou prioritou na důležitost její vyřešení. Protože asi bude jednodušší zkusit sáhnout do starých PC co bych měl mít na půdě a udělat PC zcela nové. Než se peklit s touhle záhadou. Ale pokud by tuhle záhadu už někdo někdy řešil a vyřešil, tak jsem prostě zvědavý

Díky.



 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 10:45
JirkaK
Běží na počítači AVG?
 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 10:48
kuknamys   
Co vím tak ne a firewall je shozený. Nicméně to v dalším kontaktu s kolegou ověřím, tohle mě zatím nenapadlo - díky
 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 11:15
JirkaK
Firewall nemusíš řešit, ten nestopne program před spuštěním, maximálně mu zakáže síťovou komunikaci.

Problém může být antivir... AVG je v tomhle dost nekompromisní, před cca 14 dny jsem měl problém že mi nenajíždělo ActiveSkyNext... chovalo se to jak popisuješ, pustíš, program nenaběhne, proces neběží. AVG jednoduše ten proces odbouchlo hned po spuštění a hlavně se o tom nezmínilo. Musel jsem udělat výjimku pro ASN.exe.
 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 11:39
kuknamys   
Dík, vyzkoušíme
 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 12:41
Algy   
Zkusil bych se zaměřit na antivir, popřípadě zkuste stáhnout aktuální, nebo naopak starší verzi Wideclienta. Ale tohle se mi nikdy nestalo, vždycky kliknu a běží. Ještě bych do něj zkusil překopírovat jeho .ini soubor z jiného PC, kde to běží.
 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 12:54
kuknamys   
Aktuální verzi máme, starší jsme přiznávám nezkoušeli a mě se to v podstatě na desítkách PC také dosud nestalo. Ale vzhledem k tomu že PC je v podstatě archeologický kousek tak to asi nahradíme jinou archeologií Mám pocit že něco ze zásob vyhrabu. Než zkoumat tenhle dotyčný kus.

Nejde ani dosud vyloučit že chyba sedí někde mezi klávesnicí a židlí u kolegy nebo v případě mé maličkosti coby poradce, jenom zatím nevím kde

No a ten antivir i když to teprve prověříme zda ho tam kolega vůbec má si zapisuji do paměti jako obecný problém hodný zřetele. To by mě fakt nenapadlo - díky.

 

WideClient. exe se po spuštění nezobrazí   7. 8. 2015 / 15:36
kuknamys   
Tak kolega hlásí nejnovější zprávu, že to po přeinstalaci XP už běhá. Výměna dřevěných VOKEN za nová téže dřevěná pomohla a čím to bylo to už asi nikdo nikdy nezjistí.

Každopádně díky moc
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ