FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 9. 6. 2024, svátek má Stanislava Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Steam aktualizace DCS World Jeden příspěvek | Celý strom
Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 14:14
SimaCZ
Zdravím všechny virtuální borce..
Než jsem nainstaloval a začínal jsem se věnovat DCS WORLD, ještě jsem nevěděl, že se ponořím do spousty nekonečných chyb... a jejich nekonečné řešení.. Prosím Vás zasvěcené ve službě STEAM o radu, kde odstranit aktualizace, které totálně mrví sim DCS. Nyní je problém v základním menu a vůbec všech slovech, která obsahují háčky čárky.. v sekci "RYCHLÝ START" je napsáno "RYCHL START" to samé v editoru a vlastně všude.. prosím Vás o radu, kam se stahují aktualizace, abych tuto mršinu na dobro odebral a zakázal aktualizacím přístup do STEAMU..
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 14:47
JirkaK
Obecně není důvod se aktualizacím bránit a je to žádaná funkce. Vývojáři ví že hráči mají vždy aktuální verzi, tudíž jim nebudou reportovat problémy, které už nějaké updaty dříve vyřešily, supportují vždy aktuální verzi.. šetří to čas a peníze. K tomu se teď chce dostat i Microsoft s W10, proto také dali aktualizaci zdarma.

Vypnout aktualizace se nedají, můžeš je ale v nastavení alespoň omezit, jak rychlostí, tak dobou kdy se stahuje... Můžeš zkusit offline režim steam klienta ale pokud hraješ po síti, popřípadě pokud hra nepodporuje offline režim tak máš smůlu.

Prostě tak to je, musíš se s tím smířit nebo prostě tu službu nepoužívat. Nikdo tě do ničeho nenutí.

Můžeš si ještě udělat zálohu aktuální verze a tu tam pak v případě potřeby překopírovat zpět.
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 15:05
JirkaK
Ještě pro doplnění.

Dříve byla skutečně možnost vypnout auto updaty her, nicméně pokud si chtěl hrát hru v neaktuální verzi, tak to nešlo, byl vyžádán manuální update.

Tzn. řešení je snad opravdu jen přes ten offline režim a doufat že při tom neprovádí aktualizace nainstalovaných her, pokud ho hra podporuje, což nemusí, některé tím řeší ochranu. To že si ale pak nestáhneš žádné nové DLC nebo nebudeš moct hrát online ti musí být jasné
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 15:04
Pan Letadlo   
Řešení je velice jednoduché. Vyser se na steam a používej běžnou verzi tak jako 95% uživatelů DCS. Ty automatické updaty už na steamu vypnout nejdou a stejně dělají víc škody než užitku.
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 15:08
JirkaK
Smím vědět zdroj těch 95% nebo je to číslo co sis právě vycucl z prstu?
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 16:03
SimaCZ
Jirko, já zde, ale přece neřeším, zda mě někdo do něčeho nutí či ne... já to dělám dobrovolně a služba steam mi nějak nevadí.. ale otázka zní co s tímto problémem nic víc, protože ta čeština je updatem zmršená.. zbytek co píšeš není potřeba.. protože člověk čeká spíše radu od zkušenějších.. což v tomhle případě slova typu bla bla od Tebe je fakt zbytečné.. omlouvám se..
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 16:14
Pan Letadlo   
Zkus opravu. Pravým v knihovně, vlastnosti, mistni soubory, ověřit integritu.
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 20:29
SimaCZ
Zkusil jsem ve STEAMU ověřit integritu a bohužel negativně. Holt z češtiny je z části a v některých případech rozsypané zrní.. pouze čekat, že snad do budoucna vyjde oprava a náš jazyk nebude zmrven.. Zkoušel jem sim přímo ze servru DCS, ale i zde je bohužel pár chyb, které nezkousnu více, jak u STEAM verze u modulu MIG-21BIS si navigační ukazatel HSI dělá co chce a když se snažím napíchnout radiál k přiblížení k letišti ukazatel HSI se točí dokola a tím nemůžu trefit směr. U STEAM verze to nedělá. Každopádně díky, každá rada dobrá.
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 23:07
JirkaK
A už si jim ten problém reportoval? Není dobré čeekat, lepší je se aktivně ozvat.
 

Steam aktualizace DCS World   22. 8. 2015 / 17:07
JirkaK
Bla bla rada? Sorry jasnou radu si ode mě dostal dokonce jako od prvního. Steam prostě udržuje hru aktuální. V offline modu se asi vyhneš aktualizacím, ale připravíš se o multiplayer a nové DLC. Tzn. pokud chceš fungovat na Steam verzi musíš tohle příjmout jako fakt i s rizikem že vynucený update může přinést problém.

Pokud si neuděláš zálohu, tak ze steamu vždy dostaneš jen aktuální verzi (až na výjimky s betaverzemi, které jsou samozřejmě nepovinné a mnohdy ani přístupné každému).

Tzn. nejlepší bude když reportuješ problém autorům. Update zmršil češtinu. Předpokládám že kvůli tomu poslední update nestáhnou neb čechů bude jistě minimum... Stahování updatů se občas děje a stalo se to i teď u FSX... vydali patch, a dost lidí reportovalo problém který v betatestech nenastával, tak ten patch stáhli a všichni se vrátili k předchozí verzi, což se zas nelíbí těm kterým patch pomohl. Nevybereš si

Kdyby to byla nějaká klíčová chyba tak by autoři jistě update stáhli nebo rychle vydali opravu.

Takže používej ten offline režim pokud to jde, nebo pokud je dostupný mimo steam, pořiď si non steam verzi která zřejmě aktualizace nevynucuje.
 

Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ