FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
OT/MM: smaznem to? Jeden příspěvek | Celý strom
OT/MM: smaznem to?   5. 10. 2015 / 23:21
Priskac   
...tak co, smaznem to? (...i kdyz by se mi asi spis vic libila otazka "smaznem ho?")
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 00:08
kuma   
Spíš se zeptej "kdo je proti?" - to totiž potvrdí, na čí straně je mlčící supervětšina (pokud bude mlčet i tváří v tvář takto střižené otázce, pak souhlasí).
Zatím bych ale byl shovívavý, ony se i ty baobaby po zkamenění (4-8 letech) jeví poučné, je to dobrá psychosociologická sonda našeho vývoje!
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 07:45
Stew
Souhlas, nic nemažte, za celou dobu nikoho nenapadl ani nijak neporušil pravidla JM. Nebo aspoň jsem si nevšiml. Spíš je zajímavé pozorovat, jak se tady někteří pořád dokola vytáčí a stejně je jim to prd platné. Přitom je tak jednoduché ty články prostě "nevidět", přeskočit, nevnímat, ignorovat. Mě to problem nedělá. Tak to stejně člověk musí dělat s polovinou celého internetu, plného balastu, chytrých řečí a reklam, které už vlastně ani periferně na obrazovce nevidím, mozek to nebere, i když tam jsou přes půl obrazovky
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 07:56
Zdenda
Vždyť je to to samé jako s programy v bedně. Spousta lidí si ničí své zdraví rozčilováním, že se na to nedá dívat. A kdo je nutí? Přeskočit a hotovo. A v budoucnu to může sloužit jako poučení z krizového vývoje. A třeba to také někoho baví, proč by ten strom byla jinak tak dlouhý, že?
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 09:09
FSPilot   
Bednu už doma nevedu Chtělo by to filtr do AdBlock Plus na JirkaK

Ale ne, občas se z jeho elaborátů dá vykousnout nějaké užitečné info. Je ale fakt, že hledat to mezi těmi jeho řečmi je spíš o náhodném naražení na jehly v poli ))
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 10:48
JirkaK
Ber to jako brainstorming... Sypeš ze sebe myšlenky... něco nedává smysl, něco je špatné, něco je dobré.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 11:04
kuma   
V medicině se tomu říká logorhoea.
Něco jako řečový průjem...
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 00:40
Algy   
Neváhej a maž!
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 00:49
Fabo™   
to: ne

ho: ano!!![b/]
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 10:06
kuknamys   
Nemá respekt a úctu ani k názorům druhým, ani k jejich práci, ani k penězům. Je to o dost smutnější o ten fakt, že kdyby se toto naučil a sám sobě si připustil, že je jisté množství příspěvků (nehledě na jejich obsah a kvalitu), které unaví a odradí asi nejenom mě, tak bych jeho příspěvky po odborné stránce četl velice rád. Ale takhle musím odpovědět jednoznačně :

"Ano, smazat"

Ale je mě to fakt líto. A navíc se domnívám že na přímou a jednoznačnou otázku má následovat i přímá a jednoznačná odpověď.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 11:08
JirkaK
"ani k názorům druhým"

Prosím kde znevažuji názor jiných, stále tady dokola opakuji, že názory jiných respektuji. že mi něčí názor přijde zvláštní nebo s ním nesouhlasím ještě neznamená že někoho snad nutím jeho názor změnit nebo že se mu vysmívám... Tady by si měli zamést před svým prahem jiní.

"ani k jejich práci"

Cože? Víš co je kritika? Pokud sem dá někdo výsledek své práce, vyjádřím na něj svůj názor. Když se mi něco nelíbí a mám nápad jak to zlepšit, řeknu ho. Zjevně čteš něco naprosto jiného než se tady píše. Jenže to by někteří autoři nesměli být strašní namyšlenci, kteří chtěj poklepat po rameni jací jsou borci a nedej bože že si někdo dovolí vznést kritiku... to je jak červený hadr na býka, jak si někdo může dovolit něco jiného než pochvalu, přece to dělám zadarmo a protože mě to baví... Jenže úmysly jsou zcela irelevantní protože hodnotím produkt ne důvody proč a jak vznikl. když navíc autor neumí svůj produkt prezentovat dostatečně kvalitně, je logické že kritika bude vyšší. Ale chápu že lidi co se rádi dívají na hýbající se rozmazané čtverečky tohle nepochopí, přece je to všechno tak úžasné.

"ani k penězům"

A to si zjistil jak? Tady zjevně funguje česká závist... Holt mám na koníčky víc než někdo jiný a i já se můžu na mnohé dívat a utírat slinu, kolik si mohou dovolit na svou zábavu dát. Chápu že někdo musí obracet každou korunu a musí hodně plánovat, ale to že to dělat nemusím mě nějak degraduje? To že si doma sám nevymaluju, neopravím netěsnící instalaci a pozvu si na to malíře/instalatéra je "nevážit si peněz"? Když dám instalatérovi dvě kila za to že přijede, zjistí co potřebuje za materiál, druhý den přijede a opraví... Sorry to je zadarmo. Stejně to malování... malíř si za pokoj řekne 300. Když zvážím že budu muset do krámu nakoupit nářadí a materiál, když zvážím čas co to sežere, naftu co projedu, dvě hodiny samotného malování... Jo rád mu zaplatím matroš, dám 300 za práci a 200 na pivo. když si koupím addon nebo nějaký ovladač, nebo když si snad půjčím od banky tak je to nevážení peněz? Zajímavá dedukce a to už máš věk abys měl dost životních zkušeností.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:01
pawlick
Dlouho jsem nechtěl nic napsat, ale nedá mi to Mám takový pocit, že asi budeš v hloubi duše trochu, možná víc, možná míň, nešťastný. Mám pocit, jako by jsi neměl moc radosti ze života. Ze žádného Tvého příspěvku nejde ani ň, ani prd, prostě ani kousek pozitivní energie. Furt slova o tom jak jsi dobrej, atd atd. Neustále vše tlačíš dopředu do konfrontace. Možná jsi chytrej, vzdělanej, umíš vydělat prachy. Ale to umí ostatní také, dost možná daleko víc, než, ale rozhodně nevyvolávají takové vášně, jako Ty. Z naprostou většinou bych neměl problém jít na pivo. Z tebe neustále čiší jen zloba a dost negativní energie a dost nabubřelé ego. Neustále Já Já Já, jenom Já. Možná proto jsou na Tebe ostatní jako vosy, když něco napíšeš. Byť by to bylo jakkoliv dobré. Nejsem psycholog, ani Tě neznám osobně. Je to jen můj vlastní pocit, možná jsme si měl nechat pro sebe, možná ne.
Jak by napsal velký tonde:
Pís bradrs
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:23
JirkaK
Na diskuzích nepíšu proto abych rozdával pozitivní energii nebo abych se snažil získat miss sympatie. Navíc moc generalizuješ, neb se tu našlo nemálo příspěvků na které někdo zcela upřímně poděkoval.

Čiší ze mě zloba? No, zajímavé... co čiší z těch, kteří se tady neštítí používat slovník hodný 4. cenové, osobní urážky a někdy až agresivní reakce. Jo, to jsou jistě největší sluníčkoví pacifisté na světě

Na rozdíl od nich tady zcela normálně argumetuji, že z toho cítíš něco co v tom není je smůla. v psané komunikaci totiž zaniká mnoho, ať už od intonace, výrazu, nonverbální komunikace. Pokud soudíš jen dle psaného na internetu, je mě tě líto. Takto funguje hodně lidí, proto se nedivím že takto reaguje víc jedinců zde.

Hodně lidí také není zvyklých čelit odporu založeném na argumentaci. Náhodou pak narazí na oponenta, který umí své názory odůvodnit, na to nenajdou odpověď, tak je nejsnazší svého oponenta diskreditovat, otočit diskuzi na téma kde si budou jistí více a když ani to nesvedou, tak začnou s urážkami... Opět typické pro tu pivnici


Osobně bych měl problém jít na pivo úplně s každým, jelikož z tvého příspěvku je patrné že nesleduješ zdaleka vše co zde píšu, tak ti připomenu... ono to tu už padlo - pivo nepiju



"ani Tě neznám osobně", "Je to jen můj vlastní pocit"... doporučuji přečíst knihu Dona Miguela Ruize 4. dohody - dohoda 3. - nevytvářejte si žádné domněnky... pak si totiž myslíš že si jiný myslí a považuješ to za pravdu, přitom on si vubec nemyslí co si myslíš ty.

Pro mnohé je ale dobrá i dohoda první a druhá... nehřešit slovem a nebrat si nic osobně. Věřte, strašně to osvobozuje
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:29
FSPilot   
Jirko, seš prostě největší borec!
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:41
JirkaK
Já vím
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:52
pawlick
Byl to jen můj názor a ten jsi mi právě docela utvrdil Já ty knihy čtu také, ale nemám potřebu to reprezentovat. Ale je vidět, že jsem u Tebe trefil hřebíček na hlavičku, když jsi hned vyskočil jako čertík z krabičky, díky za potvrzení mé diagnozy
A když mluvíš o ostatních, u nich to je jiné. Z nich, i když píšou taky různé kraviny, nejde taková zloba, jako z Tebe. A rozhodně mám k sluníčkářům daleko. To ti ostatní mohou potvrdit. Ostatní jsou taková nějaká komunita, která plus mínus drží pohromadě. Občas se někdo porafe, zanadává, ale je to víceméně v přátelském duchu. Ale, nezlob se na mě, Ty jsi buď karlovo Alter ego a pěkně nám to dáváš sežrat, nebo to myslíš vážně a to je docela průser.
Ale jak říkám je to jen můj názor a nebudu s tím dále prudit. A půjdu dělat něco užitečného. Třeba lítat, bude - li pěkně
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 13:08
JirkaK
"hned vyskočil jako čertík z krabičky"

bohužel už nedokážu lépe vyjádřit své emoce než pomocí smiles, které jsem do příspěvku na který reaguješ dával zcela odůvodněně. Přesný příklad chybějící nonverbální komunikace kdy jedno a totéž sdělení každý může vnímat zcela odlišně.

"sluníčkoví pacifisti"... nějak sis to vzal na sebe, o tobě to ale vůbec nebylo, alespoň jsem neregistroval žádné nadávky či posměšky z tvé strany.


"Z nich, i když píšou taky různé kraviny, nejde taková zloba"

zjevně psi kteří vrčí nekoušou To co ty vidíš jako zlobu já vnímám jako údiv a skutečnou zlobu neumíš identifikovat nebo s ní alespoň podvědomě souhlasíš, což napomáhá k té nemožnosti nebo nechtění ji identifikovat. Pokud na tebe působím pesimisticky, budiž, já to unesu a ty se s tím nějak popereš.


FYI: pokud to explicitně neřeknu, tak to co píšu myslím smrtelně vážně. Číst knížky je jedna věc, druhá je se tím řídit... nehřeším slovem.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 13:04
Tragédie v JRD
Jen jedna poznámka... kterou ty sice nepochopíš, a zas ji demagogicky převrátíš... ale to, že už i pawlick se proti Tobě ozval ... to už ho musíš opravdu srát víc, než dost...
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 13:16
JirkaK
Ano, také mi to tak připadá, umí to ale podat kultivovaně na rozdíl od některých místních buranů co si nevidí do úst, nebo spíš do klávesnice, což je násobně snazší než to říct do očí při fyzické konfrontaci, tehdy těm lidem nezřídka dojdou slova

V každém případě já mu s tím jeho "nasráním" nepomůžu, musí se se svou zlobou vypořádat sám, třeba při tom lítání přijde na jiné myšlenky.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:24
FSPilot   
Naprostý souhlas!
 

OT/MM: smaznem to?   7. 10. 2015 / 08:46
Kachna   
"Pís bradrs "

Až tak? Ale jako podle vkusu každého soudruha.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 13:16
Aldaran
Hochu, kdyby za Tebou bylo něco vidět, tak by asi tu kritiku někdo bral vážně. O lítání víš kulový, v letadle jsi neseděl, žádný HW, který by se někomu líbil jsi nevyrobil, žádná scenérka ani SW z Tebe nikdy nevypadla. Kdyby totiž za Tebou něco bylo vidět, velmi dobře by sis uvědomoval, kolik práce dá udělat i byť nedokonalou ale funkční věc. Sedět na regio glutealis a za pomoci google kritizovat vše a každého kdo má jiný názor či pohled na věc dokáže (jak sám předvádíš) každý mentálně retardovaný. (měl jsem na mysli úplně jiná slova, ale jelikož nerad komunikuješ na úrovni IV cenové skupiny použil jsem tato)

Pakliže nemáš rád banány, doporučuji Ti, abys neřešil a nekomentoval to čemu nefandíš nebo nerozumíš a věnoval se pouze tomu co se Ti líbí, nebo co jsi sám vyprodukoval bez toho abys neustále něco srovnával. Někdo rád holky, někdo vdolky.

Můžeš pasát ve smyslu 1. Vdolky jsou fain protože.....
a nebo také 2. Holky jsou na "exkrement" proto jsou fain vdolky....

Kdo neví:
- vyzkouší vdolky a udělá si obrázek jestli je to tak jak píšeš
(stejně tak když se někdo zmíní pouze pozitivně o holkách jak je to s nimi super)
Kdo ví:
a) bude s Tebou souhlasit ať dle bodu 1. nebo 2.
b) Začne Ti vysvětlovat že se mýlíš, protože holky jsou lepší než vdolky (třeba proto, že jsi ještě žádnou nezkusil (nebo Ti nedala) a nastane konfrontace, která nemá konečné řešení.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 13:21
Priskac   
c) je to vdolecek ktery snedla Schrödingerova kocka
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 13:38
Pips   
A co myslíš, vydá vdoleček, který snědl Schrödingerovu kočku nějaký zvuk v lese, ve kterém nikdo není? Nebo tak nějak zní ta prastará filosofická otázka...
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 14:02
kuknamys   
Já už na to přišel s kým máme tu čest. Je to JEDNIČKA, tak bacha na věc !
87120 B / 750 x 415 / JikaK.JPG
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 15:07
JirkaK
Když tu kritiku nikdo nebere vážně, proč se čertíš, zasměj se, řekni si je to hlupák a hotovo. Zjevně to ale bereš moc vážně.

Stavební dozor... ten člověk ví jak má vypadat hotová stavba, co musí být, co nesmí být. když to stavební dělník neudělá dobře, tak mu dozor řekne že to udělal špatně a musí to předělat. Dle tvé argumentace na to nemá nárok a dělník mu může říct "Hele, ukaž mi jak bys to udělal ty a pak se tady budem o něčem bavit." Stejně tak třeba filmový, divadelní, hudební, literální kritik nemůže říct nic špatného k hodnocenému dílu jen proto že sám takový film neumí natočit, neumít tak zahrát, zazpívat nebo něco napsat.

Všechny recenze flight simulátorů a addonů do nich nikdy nemohou být recenzovány jinak než pochvalně, protože ten recenzent nikdy žádný sim nebo addon nevytvořil...

Jo, něco takového tady bylo před více než čtvrt stoletím, kdy lidi mohli říkat jen to co po nich někdo chtěl, jinak měli problém.


Autor každého díla, které veřejně publikuje se musí smířit s tím že jeho očekávání nemusí být naplněna. Pokud to neumí unést, pak ať nepublikuje.


"doporučuji Ti"

doporuč, i když zrovna tvé doporučení nevnímám jako přínosné, takže se jím i bez tvého svolení řídit nebudu.

 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 15:31
kuknamys   
Ó zvítězil jsi první. Tvé paprsky smrti jsou silnější. Jsem smrtelně zasažen a ze zbytku svých sil se jdu věnovat něčemu rozumnějšímu !

A ostatním přeji pěkný den a poděkování za to, jak mi mnoho z nich tady na fóru nezištně pomáhalo
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 15:38
Aldaran
Dobrý stavební dozor, stejně jako filmový, divadelní či literární kritik je osoba, která problematiku dokonale ovládá, něco umí a má komplexní přehled. Ve Tvém podání je kritika jako kdyby stavební dozor dělal výpravčí, literární kritik byla analfabetická dojička krav a filmový kritik byl předseda svazu slepců.

Je tvé rozhodnutí čím se budeš řídit, ale pak nebuď překvapený reakcemi na své příspěvky.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 17:46
JirkaK
Takže když jdeš do kina/divadla/přečteš knížku a stálo to za starou bačkoru tak nemůžeš říct "nelíbilo se mi to, protože..."... nejsi přece režisér, herec či spisovatel který svou problematiku dokonale ovládá nebo něco v daném oboru umí? Musíš mít těžký/smutný život, když se k ničemu co neumíš nebo o tom nemáš dostatečnou znalost vyjadřovat nemůžeš

Na to abych poznal že na obrázku vidím rozmázlou texturu nebo je obraz kostrbatý nemusím být expert.

Kdybys četl pořádně a chtěl pochopit co píšu (stejně tak i další s podobným názorem) tak zjistíš, že autorům typicky kritizuji prezentaci jejich díla. Z těch nekvalitních screenshotů nejde objektivně zhodnotit zda je problém v nastavení nebo v samotném díle autora. Pokud už "kritizuji" dílo samotné tak konstruktivně uvádím co by bylo dobré zlepšit.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 17:55
kuma   
Shit!

Poruším vlastní doporučení a budu ti oponovat, protože (podle mého záměrně) ujíždíš od tématu.

Kdokoliv může říci "tohle se mi nelíbí" a může to při tom být absolutní diletant či ignorant - a nikdo mu nemůže brát právo to říci (dokud to neříká už podesáté stejně kolem dokola, to pak může dostat i pohlavek). Na to co říká, se ale autor i ostatní diváci (posluchači) mohou zvysoka vykálet. Mají také své názory.

Ale pokud to má říci inspektor, kontrolor, dozor na stavbě atd. - prostě někdo, jehož názor je třeba brát v potaz, tak to expert být musí. A často to musí být člověk, který by to taky sám dokázal (dobře) udělat, kdyby nebyl pověřen jinými úkoly.

"Konstruktivní kritika" - tedy rádoby dobře míněné rady ve stylu "Máš to hezký, ale kdyby ses raději předem poradil se mnou, bylo by to teprve to pravé" - je pro některé jedince typická, ale je spojena s rizikem, že místo pohlavku následuje facepalm (přesdržka).
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 18:08
JirkaK
Myslím že se držím stále pořád stejného tématu.

Pokud autorovi řeknu, "nafotil si to blbě protože z toho nejde nic poznat" není kritika jeho díla ale toho že to neumí odprezentovat.

Pokud jsou na screenu blurry textury, je to kostrbaté, nebo nějaká klíčová část daného díla zaniká v nekvalitním zbytku, můžu jen říct že je to divné a že nedokážu posoudit zda to má špatně v díle nebo v nastavení.

Pokud vidím zjevnou chybu díla, okomentuju ji... Příkladem budiž Speedfootova LKCH. Pokud ti přijde komentář:

"Neuškodilo by těm texturám dát nějaký weathering. jen barva bude vypadat pořád divně nehledě na intezitu, zvlášť na tak velké ploše. Třeba baráky nahoře vlevo a uprostřed nebo na pravé straně střechy vypadají dobře jednoduše proto, že to není jen jedna barva."

Část objektů vypadá velice dobře, část, není zdaleka tak dotažená, a já nemůžu vědět zda je to WIP nebo finální práce. Pokud něco takového bereš za nepřiměřenou a nekonstruktivní kritiku tak bych rád viděl příklad té konstruktivní.
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 10:14
happypetr   
Musím se pochlubit, podařilo se mi ho už 5 dní, 7 hodin a 25 minut ignorovat a přátelé, JDE TO!!!
 

OT/MM: smaznem to?   6. 10. 2015 / 12:10
Lišák   
Jde to ale ze skřípáním zubů
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ