FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 8. 5. 2024, Den osvobození Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX GOLD NA WIN 10 Jeden příspěvek | Celý strom
FSX GOLD NA WIN 10   19. 3. 2016 / 10:05
1soso
Zdravím prosím o pomoc ak niekto vie a poradí budem vdačný mám originál kúpenú hru FSX God+akceleration pack ,mám kúpenu novú Win 10 Home64bit sk .A teraz môj problém po inštalacii som simulátor normálne spustil ale už v prvom okne kde mám lietadlo na výber bolo čudne sfarbené a akoby dvojité ,podotýkam že vo win 7,64bit mi ta hra šlapala a išli mi aj PMDG 737 z toho usudzujem že hardwer je OK ,ale neviem či ta win 10 ho nezatažuje viac ako 7mička. Po niekolkých spusteniach teda letoch mi to začalo čoraz častejšie padať a teraz už padne pri samotnom spustení tak že sa nedostanem ani do menu hry .Napíše mi hlášku že : Problém zapríčinil ,že program prestal správne pracovať.Systém Windows program zavrie a upozorní vás ,ak zistí dostupné riešenie. Ale ako tan problém čo to zapríčinil nájdem neviem.
 

FSX GOLD NA WIN 10   19. 3. 2016 / 10:34
JirkaK
W10 spíše ten HW "zatěžují" méně...

To jak to vypadá je možná způsobeno nevhodným ovladačem grafické karty, špatným kontaktem nějakého konektoru mezi grafikou a monitorem.... O tom co máš zač tady nepadlo nic, takže bychom tu mohli leda hádat. Může to být problém samotné grafické karty, může to být ale 1000 a 1 další věc.

Ten progres pádů je nějaký divný. Moc tomu popisu nechci věřit. To že program přestal správně pracovat je bohužel naprosto irelevantní informace. Takže...


1. dělá to i v defaultu bez jakýchkoli addonů?

2. máš všechny addony v aktuálních verzích, pokud máš nějakou starší verzi, která obsahovala chybu tak pravděpodobně byla odstraněna v nové verzi, koukni na obchod ve kterém si kupoval a tam jistě najdeš informaci jaká je aktuální verze a když tak tam nainstaluj novou.

3. měnil si v průběhu nějaká nastavení, když ti to začlo padat stále častěji?

4. nejde ti to spustit? a už si koukal zda máš v pořádku logbook.bin? Má tendenci se při pádu FSX poškodit a pak se vůbec nespustí dokud se soubor neopraví (utilitek je spousta, najdi si nějakou na google) nebo ten soubor smaž, pak ale nebudeš mít zachovánu historii lítání a s tím spojené statistiky a "odměny"

5. když ti spadne aplikace a netušíš co se stalo, otevři si ve windows systémový log a najdi informaci o pádu aplikace. Pro FSX tě zajímá crashing module (typicky konkrétní DLL ve kterém došlo k chybě) a offet, díky tomu jsi schopný - většinou - zjistit kde je problém, někdy stačí jen samotný název té knihovny.

6. máš aplikovány základní tweaky pro stabilitu?


Pokud tě životně netlačí addon, který není pro Steam Edici FSX, není jediný rozumný důvod nepoužívat FSX:Steam Edici, už jen proto že svůj problém můžeš řešit s DTG a ne na diskuzích. Nepotřebuje žádné tweaky aby byl stabilní, out of box je podstatně přívětivější pro novější HW a je oproti boxed edici docela poštelovaný. Za 5€ ve slevě je to naprosto dokonalá koupě.


Ve W10 jsem by s FSX jistější, když jsem používal DX10 Preview, DX9 se mi čas od času chovala nevyzpytatelně, hlavně při přepínání mezi oknem a full screenem. Vzhledem k mnou používaným addonům to ale vyžaduje DX10 Fixer.
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ