FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 20. 5. 2024, svátek má Zbýšek Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Problem s ORBX Jeden příspěvek | Celý strom
Problem s ORBX   15. 12. 2016 / 11:01
brancoj
Na FTX central som sa dnes dozvedel, ze Je upgrade FTX Global openLC Europe. Kedze som si nakupil vsetko minuly rok z FlightSim store (ostatne tam sme boli automaticky prepinani zo stranok ORBX) klikol som na instalaciu upgrade. Vyrolovalo sa mi okineko, ze nie som registrovany, tak si mozem piskat a na nic nemam narok. Potom este rada, ze sa mam preklikat na FSS transfer. Tam sa ukaze okienko, kde mam zadat mail FlighSim store a po stlaceni tlacitka budem promptne preregistrovany. Pouzil som autenticky mail FlightSim store, ktorym mi prisli Registracne cisla produktov a nestalo sa nic. Vyhadzuje mi to, ze kontakt je neznamy. Na stranke FlightSim store samozrejme ziadny mailova adresa nie je. Tam maju netovy formular pre pisanie mailov. Neviem, co tam teda zadat. Problem je v tom, ze ti hajzli z ORBX nemaju ziadnu mailovu adresu na zakaznicku komunikaciu. A hajzli su hlavne preto, ze si clovek musi riadne kupene a registrovane produkty preregistrovavat takymto debilnym sposobom. Ved sa mali s FlightSim store dohodnut a minimalne tu adresu tam vlozit.
   Seznam příspěvků  

Problem s ORBX   15. 12. 2016 / 11:20
brancoj
Vyriesene. Treba tam vpisat svoju korespondencnu mailovu adresu s FSS. Potom to prejde rychlo – ale preco toto vsetko nechapem. Ak je FSS iba obchodna organizacia predavajuca niekoho produkty, tak Registracne cisla su beztak vecou ORBX. brancoj
   Seznam příspěvků  

Problem s ORBX   15. 12. 2016 / 11:44
JirkaK
FSS byl výhradní distributor ORBX produktů a licenční čísla jsou primárně pro potřebu FSS wraperu a ověření validity, pro instalaci bylo potřeba i číslo a datum objednávky, samotné reg. číslo nic neznamená.

Aktuálně už produkty ORBX prodává výhrandě ORBX přes ORBXDirect.
   Seznam příspěvků  

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ