FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
orbx i pro xplane? Jeden příspěvek | Celý strom
orbx i pro xplane?   15. 12. 2016 / 15:01
neletec
Tak jsem si precetl vyhled orbx na pristi rok a vypada to velice zajímavě

Top Secret Projects

Now to the juicy stuff! Next year we have a number of top-secret projects being started. All of these are big budget, big investment, risky, adventurous and a little bit scary for us. I know I am going to sound deliberately vague, but understand we are investing deep into six figures for these initiatives so it's important to keep things within the company for now. Don't worry, I think you know how much we as a team love showing you new stuff, so things will be revealed soon enough.

Project A - Massive. A huge investment in new tech, new tools, new apps and new staff. It will surprise many of you, and delight you all. It will focus on both Europe and North America. It will perform like nothing you have experience in your simming life. It will support VR. It will be a VFR flyer's wet dream. It will be sold on OrbxDirect. Oh, and it will be 64-bit.

Project D - The evolutionary next step. Another big $ commitment, worldwide coverage, new tech, new experiences, a strong partner and an established record. Oh, and it will be 64-bit.

Project P - Our continued commitment to our strongest platform and it has a huge backing. More refinement, more performance, more destinations from Orbx than ever before. An old friend gets better, faster, stronger, bigger. Oh, and it will be 64-bit.

Project X - The surprise package. The dark horse. A big $ R&D commitment. Orbx quality where it's needed the most so things finally get to truly shine. Oh, and it's 64-bit.

Project O - Introduced in 2016 this will become your go-to for all things Orbx with more stability, more features, better performance, and continued development so it never gets stale.
 

orbx i pro xplane?   15. 12. 2016 / 15:20
ondras   
Podle prvních dohadů to spíš vypadá na úplně nový sim. Údajně mokrý sen VFR pilota Tak uvidíme!
 

orbx i pro xplane?   15. 12. 2016 / 15:28
Koprik
mokrý sen VFR pilota není PC, ale nejbližší ajroklub a Blaník, dneska teda jiný dvojsic a pak pokračovat sám. Už nelítám, ale nikdy nezapomenu na pár letů v Duo Discusu. Siumulátor je jen šidítko, tu lepší, tu horší....
 

orbx i pro xplane?   15. 12. 2016 / 15:33
neletec
no to je projekt A

řekl bych, že projekt D - bude reinkarnace FSX od Dovetail
projekt P bude 64bit Prepar3D
a projekt X bude Xplane, jak píše, tak ten už 64bit je

každopádně pro mě jako preparistu dobrá zpráva, že si budu moci vybrat ze dvou simulátorů a počítají s kompatibilitou addonů (i když asi za nějaký poplatek). Největší neduh OOM bude vyřešeno a kdyby se podařilo trochu lépe zoptimalizovat pro vícejádrové procesory, aby nezáleželo nejvíce na víkonu prvního jádra, tak budu spokojen
 

orbx i pro xplane?   15. 12. 2016 / 15:40
JirkaK
Kompatibilita addonů P3D 32bit vs 64bit... Nepočítám s kompatibilitou mezi P3D a X-Plane či jinou platformou (Aerofly?)

A ne největší neduh OOM nebude vyřešeno. Hodně lidí pořád básní o tom že 64bit odstraní OOM. Ne 64bit aplikace není OOM free.

optimalizace na více jader. P3D je v tom poměrně pokročilý, bez totální změny enginu to ale nepůjde to ale může znamenat zcela zničení kompatibility.
 

orbx i pro xplane?   15. 12. 2016 / 15:37
JirkaK
ano pod X se hodně vidí X-Plane a dává to smysl. ORBX kvalitu nejvíce potřebuje X-Plane, jiné současné platformy ji mají.

Pod A hodně lidí zmiňuje sim produkce ORBX, ale do hry se dostává i AeroFy. Dává to smysl
Pod D je jasný Dovetail games FS pod P je jednoznačně P3D - jejich nejsilnější platforma...
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ