FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 15. 5. 2024, svátek má Žofie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Reality expansion pack pro C-172 Jeden příspěvek | Celý strom
Reality expansion pack pro C-172   4. 9. 2017 / 13:19
Milan Smid   
Z toho popisu to vypada, ze defaultni model je na dve veci

Jenom pro ilustraci toho, ze "realnost" vnima kazdy trochu jinak, muzu uvest hlavni myslenku me komunikace s vyvojarem letoveho modelu P28A Warrior II (jasne, je to pro FSX/P3D, ale myslenka je platna obecne):

Napsal jsem jim na forum par bodu, ve kterych se mi chovani modelu moc nepozdavalo ve srovnani s realnym letadlem (ve kterem mam cosi naletano). Jednim z nich byla i velka tendence modelu vybocovat na draze doleva pri plnem vykonu. Realne ero pri rozjezju na draze moc slapnout do pedalu nepotrebuje. Developer letoveho modelu odepsal, ze mu model validovali dva instruktori. Jeden mu vycital, ze to vybocuje moc, druhy zase, ze malo. Stejne realne letadlo (=stejny motor, mozna ne stejna vrtule), stejny virtualni model, dva ruzni profici = dva ruzne nazory. Nicmene nalepku "certified by real pilots" to ma tak jak tak.

Tak si vyberte

Druha myslenka byla, ze hooodne zalezi na ovladacich. Mne pripadlo, ze model slo dost blbe vyvazit podelne i pricne. Nicmene kdokoli, kdo ma joy nebo berany, tak musi vzdycky prekonat silu pruziny, ktera ten ovladac drzi centrovany. Tuhle tendenci realne berany samozrejme nemaji a sily kolem jejich "nulove zony" nejsou prakticky zadne. Jinymi slovy male pohyby beranu v realnem letadle dela pilot podvedome, ale ovladace v simu musi silou dostat nejdrive ze stredove polohy. Dlouhodoba mala vychylka neni v podstate mozna.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ