FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 16. 6. 2024, svátek má Zbyněk Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
!! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! Jeden příspěvek | Celý strom
!! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 12:37
Tomas Gurecky
Vážení piloti,
předpověď počasí na dnešní den nás přímo vybízí k tomu, abychom udělali něco, co vás potěší. Něco, co pohladí vaše v oblacích vznášející se duše, něco, co rozšíří vaše všudypřítomné úsměvy.
Konečně se nám podařilo dostát slibů. FSAcars, tedy systém pro sledování vašich letů, je společně s novou tváří stránek tady. Systém umožňující počítat nalétané hodiny, váš kariérní růst a hlavně věc v našich zeměpisných šířkách nepříliš vídanou. Opravdové a skutečné odměny. Spolupráce s naším hlavním partnerem, tedy společností ČSA a.s., přinesla ČSAV možnost odměňovat, nikoliv virtuálně, své členy. Byť systém založený na sběru bodů ještě v tento okamžik v provozu není (chceme, abyste se zatím naučili používat FSAcars), první odměny se budou rozdávat již brzy. Čtvrtého května se v Praze křtí první Airbus A320 ve službách ČSA. A my máme pro někoho z vás připraveno pozvání. Kdo bude tím šťastným se brzy dozvíte.
Vítejte tedy na palubě Českých virtuální aerolinií. Den poté, co jsme viděli odlepit se od země největší dopravní letoun, startujeme i my. Určitě nám nějaký čas bude trvat, než všechno poběží tak, jak bysme si přáli. Ani obří A380 zatím není bez chyby. Omluvte tedy, prosím, pokud se někdy věci nebudou dít tak, jak byste si přáli. Není naším cílem vám tuhle báječnou hru mužů na létajících strojích kazit. I my si chceme hrát a bavit se. Nemáme, oproti Airbusu, ambice být největší, ale chceme, a díky vám to dokázat můžeme, být nejlepší.
Ať vám tedy dnešní den přinese stejné potěšení, jako nám.

Váš tým ČSAV www.csav.cz
 

Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 13:06
Flashman
Musim zagratulovat, konecne pekny, prehladny a fukcny web!
 

Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 16:03
JBr   
Polofunkcni, v Opere nejdou menu...
 

Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 13:26
MT.
Můžu se zeptat? FSAcars není a nebude pro lety na síti IVAO? Rád bych to využíval, ale mám k síti IVAO větší simpatie.
Díky.
MT.
 

Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 13:43
Tragédie v JRD
mate tam nejakou chybku v javaskriptu kdyz clovek najede na menu .. jinak moc pekne
 

Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 14:51
Karel
Pěkný, moc pěkný! Gratuluju, kluci.

Karel
 

Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !!   28. 4. 2005 / 20:31
Hoaker
Jestli jsem to spravne pochopil, tak naletane hodiny muze pilot CSAV ziskat pouze jenom na siti VATSIM. Vzhledem k tomu, ze na VATSIMu nikdy letat nebudu, mam tedy naprostou smulu, je to tak? Nevim, ale prijde mi to znacne nefer, zejmena kdyz s volackou CSA254 mam naletano na IVAO vice, nez 200 hodin.
 

Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:05
MT.
Ahoj, měl jsem o kus výše stejný dotaz, taky lítám jen na IVAO a mám tam pod volačkou CSA nalétáno více než 100 hodin. Nebyl bych ale tak přísný na autory a CSAV a šteřil bych slovy fér nebo nebér. Naopak si myslím, že je záhodno kluky za další počin v on-line oblasti pochválit. Musí za tím být obrovský kus práce a za to jim děkuju. Nám nezbývá než věřit a doufat, že bude možné sbírat nalétané hodiny pro CSAV pomocí FSAcars i na IVAO. Jsem případně ochoten se na tom nějak podílet (testy, jiná pomoc...)
Já bych se ale chtěl zeptat IVAO staffu - není s nasazením na IVAO nějaký zásadní problém? A vůbec - trošku mi přijde a je mi to trochu i líto, že sCSAV (můj názor) více komunikují se sítí VATSIM (proti které samozřejmě nic nemám, jen ji nevyužívám - jen subjektivním pocitem, nic konkrétního) a třeba většina akcí CSAV je na síti VATSIM. Je na IVAO počítáno s nějakými akcemi společně s CSAV?
 

Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:12
PavelS
Pro objasnění problémů okolo CSAV-IVAO-VATSIM se podívej na diskusi v konferenci na: http://pandora.idnes.cz/conference/satcocz/ .

Když to přežiješ, můžeš tam i přidat svůj názor )

Jinak můj postřeh je tento : to, že lítáš pod volačkou CSA neznamená a nikdy neznamenalo, že jsou to hodiny nalétané pro CSAV a "nějak započítané". Já např. mám nalétáno (na VATSIMU) x hodin pod volackou CSA a s CSAV "nemám nic společného" .

Létání pro VA znamená mnohem více než jen libovolně letět pod danou volačkou. To jen, abych věc okolo VA objasnil pro všechny, třeba nováčky ( odtud pak pramení spory o reportování, FSACARS , a jiné vylomeniny .... )

PavelS
 

Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:25
Charlie   
Dovolím si lehce zaoponovat, i když je to trošku o něčem jiném. Vzhledem k tomu že někdo nahrál na IVAO logo CSA, které má však jasně viditelný dodatek virtual, jsou všechny lety na IVAO zobrazovány v seznamu letů jako pro CSAV. Kdo, kdy, jak a proč toto spáchal..se již asi nedovíme.
 

Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:41
PavelS
To je ovšem podle mne čistě problém sítě IVAO, si ohlídat pořádek ve vašich databázích, takže mi raději už neoponuj , pls.

Pro MT - na podstatě věcí toto nic nemění. Důležité je, co vede v seznamu pilotů VA , ne síť.

PavelS
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:45
Charlie   
Pravda, na některé tvory je opravdu lepší nereagovat a radši jim neoponovat.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:52
Rychlokvaška
Pavle, tohle není moc dobrej argument. Ten kdo vytvoří VA je zároveň jejich majitelem a administrátorem a jako jediný má pravomoc s nimi nakládat. "Udělat pořádek" jak říkáš je tedy zcela a naprosto v rukách pana TG a nikoho jiného.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 15:17
PavelS
Nevím jestli mluvíme o tom samém, ale nabyl jsem dojmu, že udaje o nalétaných hodinách pod hlavickou CSAV jsou v databázi sítě IVAO ( "...někdo nahrál na IVAO logo CSA... ) .

Pan TG nemá z principu věci s udržováním pořádku v databází IVAO nic společného.

Kdyby pan TG nebo někdo jiný chtěl nelegálně získávat nalétané hodiny pro CSAV , předpokládám, že by se tyto objevily v databázi pilotů na CSAV , kde jsou - podle mých pozorování - vesměs nuly, neboli žádné tyto hodiny se nepřenášejí pilotům CSAV.

Překvapuje mne, že tuto skutečnost se dozvídáme od strážců databází IVAOa až teď...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 15:36
Rychlokvaška
1.) Majitel CSAv VA na IVAO neregistroval zadneho pilota jako clena VA, tudiz nikdo nemuze reportovat svoje lety pod volackou CSA
2.) Pan TG bohužel má spoustu společného s udržováním pořádku v IVAO databázi, protože tuto VA osobně registroval, je jejím tvůrcem, majitelem, administrátorem. Ostatně viz: http://www.ivao.org/members/virtual_airline/admin/va_details.asp?Id=5058
3.) O získávání hodin tu nikdo nemluvil.
4.) Tahle skutečnost je tu od doby kdy proběhla registrace a samozřejmě tu existoval předpoklad, že to souvisí s rozvojem CSAV. Což jak vidno, není pravda.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 15:57
PavelS
Bavíme se o této větě :

"někdo nahrál na IVAO logo CSA, které má však jasně viditelný dodatek virtual, jsou všechny lety na IVAO zobrazovány v seznamu letů jako pro CSAV. Kdo, kdy, jak a proč toto spáchal..se již asi nedovíme "

Takže:
- ne někdo, ale oprávněný majitel CSAV nahrál do k tomu určeného formuláře logo VA,
- nezaregistroval žádného pilota ( což namátková kontrola odhalila, že je zcela běžné, např. Řecko má 5ks VA a to bez jediného aktivního pilota )
- proto imho považuji za poměrně závažnou systémovou chybu systému IVAO když lety pro všechny registrované aerolinky - byť bez jediného aktivního pilota - zobrazuje jako pro VA - já bych to nazval "mlha" (fog),
- kdo a proč toto spáchal ( konec citátu ) jsem se dozvěděli za 90 minut od napsání původního příspěvku.



 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 16:53
Charlie   
Pane Svobodo, mohu vás ujistit, že po devadesíti minutách jste se nedozvěděl vůbe nic o tom, co jsem měl na mysli. V mém příspěvku jsem hovořilo logu ČSA a nikoliv CSAV. Bohužel, ač nemáte hlubší znalosti o síti IVAO, čemuž se při vaší funkci na VATSIM nedivím, pouštíte se do diskuzí, do kterých byste neměl. Nemám chuť se svámi jakkoliv přít, ani vám cokoliv vysvětlovat. Mám na práci mnohem užitečnější věci.
 

Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:37
MT.
Já samozřejmě vím, že jen pouhé létání pod volačkou CSA neznamená, že létám pro CSAV. Jsem u CSAV zaregistrován, rád bych si klidně bookoval lety podle letového řádu a reportoval. Ale tohle bych rád právě na IVAO. Ale určitě se podívám do diskuse na pandoru a snad to přežiju (doufám, že jo, z práce jsem docela odolnej ))
MT.
 

Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 14:58
Tragédie v JRD
Zadne zasadni technicke problemy tam nejsou.

Panove z CSAV se proste rozhodli byt pouze VATSIM only virtualni aerolinkou, na coz maji nepopiratelne pravo (stejne jako treba panove z CVARs se rozhodli podporovat pouze IVAO). Muze se nam to nelibit, ale to je tak vsechno co s tim muzeme udelat. Pokud se tu najde nekdo cinorody, nidko mu nebude branit v tom, aby udelal konkurencni CSA VA, ktera bude funkcni i na IVAO.

Vlastne cely problem , ktery vznikl vcera na pandore (spojeny s bourlivou debatou) nemusel byt, kdyby panove z CSAV rekli hned ze se rozhodli byt VATSIM only (to na zacatku receno nebylo - nebo jsem si nevsiml) a na dotazy nekterych lidi proc nidke na webu nejsou zminky o IVAO, odpovidali ponekud nestastnymi argumenty (typu ze to technicky neni mozne atd, ze ivap se musi instalovat z vice balicku ... ).
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 15:12
MadBird
No cinorody clovicek by nejdriv musel pana G jenak dokopat k tomu aby nechal smazat CSAv z ivao DB aby si onen cinorody clovicek mohl CSA VA se stejnym volacim znakem a IATA regnout...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 15:23
Tragédie v JRD
myslim ze tohoto by slo dosahnout i jinym prostredky nez doprosovanim u TG.....
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 18:02
lumpy (BHA066)
Dobrý den všem,
nic porti Tragédovi, ale jeho tvrzení, že ČSAv podporuje VATSIM stejně jako CVARS IVAO je pěkná dezinformace. CVARS sice říkají, že úzce spolupracují s IVAO-Special Operation a že tím pádem nemůže člověk létající na VATSIMu čekat takovou podporu, nicméně nikomu to nezekazují, na VATSIMu se dá také létat pro CVARS a navíc se pro CVARS dá létat také v offline a multiplayer, což je sice méně zajímavé, na druhou stranu to dokazuje, že se dá udělat software, který podporuje prakticky vše.
Toto je moje stanovisko k věci "Panove z CSAV se proste rozhodli byt pouze VATSIM only virtualni aerolinkou, na coz maji nepopiratelne pravo (stejne jako treba panove z CVARs se rozhodli podporovat pouze IVAO)."
Roman
 

Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 18:09
Hoaker
Dle meho nazoru naopak jde prevazne o to, ze piloti na obou online sitich letaji pod volackou CSA. Je to totiz prave tohle, co dela CSAV reklamu a dobre jmeno v online svete letani. To, ze musi jit o letani podle nejakych pravidel je do jiste miry pochopitelne, ovsem dle meho nazoru jde primarne o to, aby byly volacky CSA videt.
 

Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 17:14
pseudoMates
V minulosti, a to ne tak dávné, taková jedna akce proběhla. Bylo to u příležitosti příletu prvního Airbusu A320 v barvách ČSA. Této "monstrózní" akci, předcházela velmi "pěkná" reklama na stránkách ČSAV a akce samotné, se podle dostupných informací zúčastnilo celých 5 pilotů pod hlavičkou ČSAV.
 

Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 18:06
Hoaker
Mno asi takhle. Je pravda, ze pri te moji reakci prevazilo rozcarovani nad radosti z noveho webu a noveho pocinu CSAV, za coz se timto omlouvam. Nicmene trvam na tom, ze pokud zapojeni pilotu obou online siti do cinnosti CSAV nebrani zadne technicke problemy a presto maji moznost se v ramci CSAV realizovat pouze piloti letajici na VATSIM, slovo nefer je zcela na miste. Osobne bych uvital v tomto smeru nejake oficialni stanovisko predstavitelu CSAV. Osobne mam velky zajem v ramci CSAV letat, ale to, ze na mne bude takto vyvijen tlak mne k prechodu na VATSIM v zadnem pripade nedonuti. Pokud se najde podobnych pilotu, jako jsem ja vice, vidim v tom velke minus predevsim pro CSAV, ktere tak bude mit o polovinu pilotu mene a to je myslim velka skoda.
 

Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 18:15
Tragédie v JRD
Celkem hodne oficialni stanovisko je na pandore...

Pravdou jest to, ze jim nikdo nemuze prikazovat, aby pocitali hodiny na IVAO, i kdyz to je technicky mozne. Je na pilotech, jakou cestou se vydaji. Nevidim na tom ani nic nefer.

Byt me jejich rozhodnuti trosku zaskocilo (prekvapilo?), a nehodlam je nijak obhajovat, tak musime prijmmout fakt, ze se tak rozhodli. To, zda toto rozhodnuti ze strany staffu CSAV bylo spatne ci nebylo, ukaze teprve budoucnost. Je predcasne delat jakekoli nazory.
 

Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 18:30
Hoaker
Mno jakozto pilot, ktery chce byt clenem CSAV, ale letat pritom na IVAO si myslim, ze mam pravo dat najevo svoji nespokojenost a dokonce se vyjadrit o rozhodnuti CSAV staff jako o neferovem
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:20
Petr Slavíček   
A proč to rozčarování?
Ve vřavě současné přestřelky zaniká to, proč je to takové rozčarování.

CSAV mnoho měsíců slibují podporu obou sítí a při veleslavném spuštění svého webu zrušení podpory pro IVAO tiše a neslavně zamlčí. Pokud by od začátku uváděli, že podpora bude pouze pro VATSIM pak by asi nikdo dotčen nebyl

Problém totiž pánové není v tom, že nepodporují IVAO - to je jejich svobodná volba, jak už tu zaznělo - ale v tom, že tiše nedodrželi své předchozí sliby. Proto si též myslím že je to nefér. A uvádění jakýchkoli jiných důvodů neospravedlňuje to, že nedodrželi své sliby.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:23
Ondra K.
Jake sliby????Kdo ti je daval....???
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:25
Petr Slavíček   
O podpoře obou sítí se mluvilo ze strany CSAV vždy.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:26
Ondra K.
Kdo o ni mluvil???Kde?
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:30
Petr Slavíček   
Například citace jistého Ondry K. z periskopu dne 11.3. 2005 : "Jen doplním,ze vsechny tyto odmeny budou realizovany pro piloty CSAv az po dosazeni urcitych naletanych mili ktere se predvedou na body.
Pro tyto ucely se zanedlouho vypusti pro piloty CSAv software FSACARS ktery loguje prubech letu,tento log potom odesle do databaze na server a my budeme mit jistotu ze tento let provedl. Samozrejme jsou tu dalsi moznosti kontroly letů,jak na VATSIMu ,tak na IVAO."

Mám lepší paměť než ty.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:26
Hoaker
Mne osobne teda Lubos, pri me registraci... a jeste nedavno jsme dokonce snad i tady resili, kdy a jak to s CSAV bude na IVAO a byl jsem ujistej, at nemam strach, ze to urcite pujde...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:30
Ondra K.
Tak mi to najdi prosim...vyrok ve forme n rikal , ten rikal nejak neberu...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:32
Petr Slavíček   
Velice zajímavé čtení že Ondro K. http://flightsim.periskop.cz/forum_prispevek.php?id=46654&lan=0&gr=0&style=2
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:35
Ondra K.
Kde se tu pise ze CSAv bude podporovat IVAO?
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:41
Petr Slavíček   
Přečti si to celý ještě jednou!
Je neuvěřitelná ta snaha vykroutit se z předchozích slibů. Kdybys byl chlap tak řekneš: Jo nechali jsme IVAO plavat a udělali jsme chybu, že jsme to nikomu neřekli předem. OMLOUVÁME SE VÁM. Abylo by to.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 21:04
Ondra K.
Kde je vyjadrena prima podpora CSAv pro IVAO????V te dobe jsem jeste nevedel resp, nebylo to jiste zda se pojede na obou sitich.Duvody rozhodnuti stuffu podporovat sit VATSIM jsou publikovane na pandore,jsou to vice technicke zalezitosti ke kterym vam nic nemuzu rict,protoze to jde mimo me.OPAKUJI ze ve zminenych prispevcich neni vyjadrena prima podpora ani pro IVAO ,ani pro VATSIM...pise se zde jen o moznosti v budoucnu,jak by to mohlo byt.Bohuzel,ted je to jinak...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 21:09
Tragédie v JRD
Prosim Te... di do haje Ondro s tema tvejma lzima...

Viz pandora... to ze CSAV chtelo podporovat i IVAO je nepopiratelna pravda, priznal to Lubos Jahoda v noci na pandore.

Nevidis si na spicky vlastnich bot, zacinas se tu svych lzi zamotavat...

Prosim..l. nezanasej tu diskusi takovymi lzivimi tvrzenimi, tak jak ted elas! Zbytecne tim diskreditujes nejen sebe, ale i cele CSAV.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 21:27
Petr Slavíček   
No to už je fakt moc.
TFUJ - je mi z toho zle!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 21:12
Tragédie v JRD
Ty ses fakt asi ozralej nebo sjetej ... ty ses jak nasi politici .. popiras vlastni slova vsem do oci ...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 21:35
Ondra K.
no dobre,jak myslite...nebudu v tom pokracovat,nema to cenu...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 22:56
pseudoMates
Se ti Tome divim, že se vůbec rozčiluješ. Do dnešního dne jsem byl členem CSAV. Odpovědi typu: to nikdo nikdy neřekl, nebo, tak nelétej... to mi přijde od staffu CSAV hodně drsnej projev "úcty" ke "svým ovečkám". Nechci, aby to vypadalo jako nějaké teatrální gesto, ale je mi z toho všeho na nic. A hlavně z CSAV. Takže je nejlepší čas, odtud vypadnout, když už pominu fakt, že jakožto "létající" na IVAO si nebudu moct střádat hodiny. Ale docela mě zaujaly stránky BHA, takže možná jen ladně přejdu ke "konkurenci"...
A ještě něco... Nějak nemůžu přijít na způsob, jak se z tohoto virtuálního spolku odhlásit.... Můžu pouze měnit svoje data, ale ne svoji registraci ukončit. Rád bych, aby mi někdo zainteresovaný poradil, jak z toho ven... Nebo, že by snad byl někde nějaký něčí zájem držet si registrovaných co nejvíce, byť neaktivních, členů? Proč asi...???
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:46
Hoaker
To je hnus! Diky za vyhledani...

Panove, trocha sebereflexe a delsi pamet by vam neskodila!
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 20:44
Hoaker
Nevim jestli to bylo tady nebo na ICQ... v kazdem pripade pokud hodlas timto zpusobem zpochybnovat duveryhodnost toho, co rikam, neni se o cem bavit...
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO? OMLUVA   29. 4. 2005 / 23:29
Ondra K.
Panove,znovu jsem si procetl vsechny prispevky,a musim se omluvit.Neomlouvam se jen tak,aby to bylo zase jako OK,ale proto ze jsem vazne pochybil.Vse co jsem zde (vyse) napsal je vyjadreno nespravne a nepresne.

IVAO jsme plavat nenechali,spis si myslim ze selhala komunikace mezi obema organizacemi.Vice ze strany CSAv,mene pak IVAO.Kdyz nejaka ta komunikace byla,tak byla probehla neformalne ci neoficialne a to nikam nevede.Pripoustim ze neoznameni IVAu o budouci "nespolupraci" bylo nespravne.CSAv se siti IVAO v minulosti pocitalo,ale ted je situace jina.Proc je ta situace takova?Uz jsem se zminoval,ale jak jsem rekl,neni v mych silach abych tyto duvody vysvetloval protoze to je mimo me.V pondeli bude jednani CSAv + IVAO,doufam ze se vse KONECNE vyresi a kolegove z IVAO nebudou na vazkach.


Vyrok typu "tak nelitej" povazuji velmi za nestastny.

Jeste se jednou omlouvam za nedorozumeni ktere tu nastalo z me strany.
 

Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO? OMLUVA   30. 4. 2005 / 13:57
Petr Slavíček   
Já za sebe musím říct, že tohohle si vážím. Uznat svoji chybu a omluvit se chlapa šlechtí.
 

Re: Re: Re: Re: !! ČSAV nový systém, nový web pro piloty !! - A co IVAO?   29. 4. 2005 / 18:18
Laďas
tak neletej
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ