FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Problém se zvukem (FSpassenger, FS2Crew) Jeden příspěvek | Celý strom
Problém se zvukem (FSpassenger, FS2Crew)   30. 7. 2019 / 22:51
jelen149
Zdravím pánové,

po dlouhé době se na Vás musím zase obrátit s prosbou o radu. Mám problém se zvukem a to konkrétně s Realtek HD audio a už si s tím nevím rady.

Problém se projevuje na FSpassengeru a hlavně u FS2crew. U FSpassengeru se mi skoro každé promluvení stevardů seká a je trhané a FS2crew někdy funguje dobře jindy zase skoro vůbec nerozpoznává řeč a snímá blbosti. Nedokázal jsem vysledovat jakoukoliv pravidelnost kdy funguje a kdy ne (přijde mi to, že asi jak se zrovna vyspí). Například někdy funguje ze začátku letu normálně a v průběhu najednou přestane a můžu na něj řvát jak chce ale pořad sníma "off","cutoff" apod. Někdy funguje celý let a někdy nefunguje už od začátku.
Také se stává, že spolu se sekavým chodem zvuku FSpassengeru se seká i celkově simulátor.

Jediné co jsem vysledoval je, že to má co dočinění s Realtek HD audio. Zkusil jsem ho odinstalovat, PC celkově šlo mnohem lépe a sekavé zvuky FSpassengeru zmizely. Nicméně bohužel pokud je odinstalovaný, tak nefunguje rozpoznávání řeči a tedy ani FS2crew.

Měl by tedy někdo prosím nějakou radu, čím by to mohlo být popřípadě jaké jsou zde souvislosti s audio drivery? Bohužel jsem v tomhle ohledu ztracený a netuším.

Jedná se o FSX, mám Win10 a Realtek jsem stáhl starší verzi 2.79, která funguje lépe než ta nejnovější 2.82 (a to především v tom, že FS2crew alespoň občas funguje). Mikrofon je funkční a rozpoznání řeči při testu funguje normálně (když je Realtek nainstalovaný)
 

Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ