FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Jaké pedály? Zkušenosti Jeden příspěvek | Celý strom
Jaké pedály? Zkušenosti    12. 5. 2020 / 20:28
Willhelm   
Hele já mám už cca sedmnáct let pedály od ChProducts. A musím říct spokojenost. Ale kdyby se mi dnes pokakaly a potřeboval bych nové tak se obrátím jedině na Happyho. Jen vyřešit dilema které, protože já tak nějak lítám v XP11 snad úplně vše, s čím tam lítat jde. To už teď mohu po týdnu s plachtěním říci s klidým srdcem. Asi by to ale vyhrály sportovní, protože přesnost na heliny, více se hodí i na Z-142 a L-410.
Airlinery to máš hodinu přípravy letu, 15 minut pojíždění kdy pedály užiješ, pak 1,5-12h letu na AP při kterém děláš bokem účetnictví, nebo nějakou jinou práci a pak zase chvilička šlapání po přistání.

A ty ChProducts jsou takové spíš na Airlinery, na heliny se mi je nějak moc nedaří nastavit ani v XP11 ani v DCS ať šteluju křivkama jak chci.
Mají výhodu, že se dají dvěma záslepkama bloknout ve středové pozici a pak použít jako automobilové pedály. Ale je to s tou patičkou takový prasopes. Oceňuji u nich i velmi dlouhý USB kabel, protože skříň mám už několik let na stole a dost daleko na stranu. Základna by si zasloužila nějaké přísavky nebo něco aby tolik neklouzala - přece jen nohama vyvineš větší sílu. Pokud máš stůl proti zdi bude ti vadit i výstup kabelu. Protože ti základna bude klouzat dokud nenarazíš na zeď a tam začneš lámat kabel o 90° - je sice na vývodu zesílený, ale ne na tohle namáhání.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ