FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 25. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Kdo tu hejtí screenshoty? Jeden příspěvek | Celý strom
Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 11:23
Jennik   
Koukám na sekci screenshots, něco jsem přispěl a koukám, že po nějaké době číslo "lajků" kleslo. Až teď jsem zjistil, že se dají dávat i palce dolu. Možná už jsem starej bůmer zblblej z fejsáče, ale nějak jsem si odvykl dávat negativní ohodnocení na user content.
Ani jeden z obrázků, co sem lidi posílají, mi nepřijde tak hroznej, abych mu strhnul hodnocení. A přitom u všech vidím nějaké dyslajky. Jako fakt? Komu to stojí za to?
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 12:01
Willhelm   
Máš tři screeny, ode mě jsi měl na dvou like a teď jsem ti dal na ten nejstarší s lamou taky like ať ti to není líto za něčí dislike. Ale podle mě je to takto OK, taky nemám na všechy screenshotech 20+ Ale zpětně se pak dívám, které se líbily a které ne a většinou dám "skupinovému vnímání" s časovým odstupem zapravdu.
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 12:16
Jennik   
Asi jsem se nevyjádřil dobře. Mně není líto, že mi někdo dyzlajknul Je mi to upřímně jedno, dokud se to aspoň někomu líbí.
Mně je líto těch, kdo sem něco poustnou a vyslouží si třeba i 4 dyzlajky, aniž by na tom obrázku bylo cokoli špatného. A tak nějak jsem si odvykl jen tak shazovat něčí snahu. Ale asi jsem prostě jenom starej vyměklej
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 12:32
xWing   
Zrejme sa riesi povod simulatoru a sympatie k danemu clenovi fora ako kvalita obrazku
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 13:40
mano
aj to je nieco na hodnoteni 😂
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 16:32
JM   
Zalezi na tom, jak tu cervenou sipecku beres. Ono jako ten prehnane pozitivni pristup, kdy se smi jenom chvalit, je tak pekne na prd Ja tu cervenou sipku beru jako vyjadreni "me osobne se ten obrazek moc nelibi". Rozhodne to neni ve smyslu, autore ses debil, nula, neumis to, co to sem vubec davas, ted jsem ti to nandal. Je to moje subjektivni vnimani ty veci a proste bud se mi to libi, nebo nelibi.
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 18:12
xWing   
Zaujimave je, ze ked da niekto jedno minus, tak automaticky odpocita jedno plus.
Ale ked da potom niekdo jedno plus, tak to jedno minus neodpocita.
Ked uz to ma byt ferove, mali by sa pripocitavat minuska zvlast a pluska zvlast
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 18:25
Jennik   
Dobrý postřeh Mě osobně stačí, že se někomu něco líbí víc, tak lajkuje, nebo ne, nechá být. Má to stejnou vypovídající hodnotu
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   14. 6. 2020 / 20:14
JM   
Ja teda nevim, me to prijde stejne na obe strany, je tam proste obyc matika prvni trida. A pokud se to vice lidem libi jak nelibi, tak je to celkove v plus, pokud prevazuji ti, kterym se to nelibi, je to v minusu.
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   18. 6. 2020 / 13:45
FSPilot   
Jakože když je tam +1 a někdo dá mínus, tak to bude 0 a když pak dá někdo plus, tak to zůstane na nule?

Celkem by mně zajímalo, jak jsi k téhle teorii přišel

výsledné číslo, co se u toho zobrazuje, tak je součet + a -, takže -5+10=+5. Je na tom něco nefér?
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   18. 6. 2020 / 15:13
xWing   
Clovece, ja ani neviem ako som vtedy rozmyslal, ale dnes to nejako dava zmysel
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   17. 6. 2020 / 09:54
kuma   
Hele, já jsem mimo screenshoty, nikdy jsem žádnej nedělal a nepostnul, jen si prohlížím, líbí-nelíbí. Já jsem mínus dal za celou tu dobu asi jen jednou nebo dvakrát, ale ten systém +/- je tam už úplně od začátku a mně nezúčastněnému to přijde jako dobrý nástroj, protože nedávno se z toho vyvrbilo, že (jestli se dobře pamatuju) když mínusy převáží nad plusy, je screenshot vyřazen a udělá místo dalšímu. To mi přijde rozumné a fér. Pokud by to někdo bral jako vyřizování účtů s někým, tak protože bez přihlášení nikdo hjodnotit nemůže, může každý dát jen jeden zelený nebo červený. A pokud by to mělo autora poškodit, muslo by se domuvit víc hejtrů - a to je velmi málo pravděpodobné... takové zločinné spolčení v pérákovém rybníčku?
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   17. 6. 2020 / 21:52
Algy   
Už jsem to tu psal několikrát. Já hodnotím úplně všechny screeny. Když je screen hezký dám mu plus, když je hnusný (dle mého vkusu), dám mu mínus. Autora to (doufám) trochu motivuje, aby si dal příště trochu více záležet.

Pokud ale screenshot porušuje pravidla pro vkládání screenů (popisky simulátoru, zubaté hrany apod.), dávám mínus automaticky, neboť takový tu podle mě nemá co dělat - sorry, ale každý si může dát trochu záležet na tom aby screenshot vypadal pěkně.

Výjimku u mě mají "pracovní" screeny (z vývoje něčeho) - těm dávám plus, neboť chci autora podpořit v záslužné tvorbě, která se vždy cení. Co u mě třeba nikdy nerozhoduje je typ simu a autor sám. Nemám problém dát plus i někomu, koho zrovna dvakrát nemusím.

Negativní hodnocení rozhodně není zločin ale jen nastavené zrcadlo. Rád bych, aby si zdejší screeny udržely nějakou úroveň a nepostovala se sem bezhlavě každá mazanina.
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   17. 6. 2020 / 23:38
Jennik   
Ok, díky za odpověď. Já to právě vnímám zase jinak. Mínus nedávám a spíš sem tam něco lajknu, když se mi to líbí. A docela jsem si rád přečetl, jak to kdo bere.
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   18. 6. 2020 / 10:31
happypetr   
"Nemám problém dát plus i někomu, koho zrovna dvakrát nemusím." .... Díky Algy!
 

Kdo tu hejtí screenshoty?   18. 6. 2020 / 23:55
Algy   
Neber to tak doslova, tobě plusy nedávám.
 

Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ