FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Prosim o radu HW Jeden příspěvek | Celý strom
Prosim o radu HW   14. 6. 2020 / 19:44
DarrianCZE
Abych byl upřímný, tak tahle sestava je zralá na kompletní výměnu.

Největší problém vidím v grafické kartě, ale ten problém je ještě zhoršen tragickým výkonem zdroje. I s jakoukoliv jen trochu lepší grafikou, je to už dost hraniční.

16GB je sice poměrně málo, ale není to tak tragické, jak zde někteří možná řeknou. Pokud si maličko snížíš grafická nastavení, a nebudeš používat Ortho4XP, mělo by to být naprosto bez problémů.

Spíš se mi nezdá, jak můžeš mít základní desku s i5 4570K ještě v záruce, jelikož je to procesor, co přišel na trh v roce 2013. Je možný, že máš nějaký model s prodlouženou zárukou, ale i tak se mi to prostě nezdá.

Pokud bychom se tedy měli bavit o upgradu, co je možné provést hned, tak bychom se bavili o nějaké GTX 1660, ale opravdu bych nečekal zázraky. Troufnu si tvrdit, že rozdíl ve výkonu nebude žádná pecka.

Pokud bychom se měli bavit o upgradu, co má skutečně smysl, tak na to bohužel nestačí rozpočet. Maximálně to rozfázovat. Tzn teď koupit procesor + desku + RAM, a později koupit Grafiku a zdroj.

Napadá mě třeba:

CPU i5 9600KF
MB MSI MPG Z390 GAMING PLUS nebo nějakou jinou trochu kvalitnější desku.
32GB DDR4 3200MHz RAM (ideálně 2x 16GB karty)

Později nějaký cca 750W zdroj, a grafiku podle toho, kdy bude to později.

Já osobně zastávám názor, že je lepší jednou za 5 let koupit pořádný počítač, průběžně to upgradovat, a za cca dalších 5 let koupit zase pořádný počítač. A tvůj problém je přesně důkaz toho,co pak vznikne. Když koupíš high-end procesor, pořádnou desku, pořádný zdroj, a pořádnou skříň, tak máš potom MNOHEM větší prostor komponenty upgradovat a měnit.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ