FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 10. 5. 2024, svátek má Blažena Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Letiště - Letňany končí :( Jeden příspěvek | Celý strom
Letiště - Letňany končí :(   19. 6. 2020 / 13:05
FSPilot   
A kde jsou všichni ti liberálové, co se bijí za ten svůj trh? Vychováváme generace workoholických retardů, kteří nemají zájmy, koníčky, v práci jsou ideálně 14h denně alespoň 6 dní v týdnu a jediná další zábava je utrácení takhle vydělaných peněz v obchoďácích za nesmysly a pak se mezi sebou vytahují, kdo má dražšího, lepšího a co všechno si můžou dovolit koupit, přičemž jsou duševně chudší než bezdomovci.

Trh to ale chce (je zájem, prodejci reagují), tak proč se tu volá o zásahu státu? Že proti takovým nikdo nebije, že jsou to komouši, co by všechno hned zakazovali.

Tady, kde bydlím, jezdí celé rodiny na 2 týdenní dovolené, které tráví prakticky bezvýhradně v obchoďáku (hotel je napojený na obchoďák, takže krom cesty z a na letiště neopustí komplex). Něco, co můj rozum asi nikdy nepochopí, a není jich málo... je to ale jejich volba a mně jich může být akorát tak líto.

Rušení letiště, hlavně v místě jako Letňany, je hodně smutná věc (rád jsem ho využíval, má perfektní polohu), ale pokud se ke kormidlu dostane vlastník, který má jiný zájem, tak krom pokusu o přesvědčení nikdo nic nezmůže. Je to jeho majetek a jak mnozí z vás ctí - nikdo mi nemá právo na majetek sahat nebo mi říkat, jak s ním naložit... Víc prostoru pro retardy, víc pracovních pozic a těch pár, kteří řeší "old-school blbosti", jako rozvoj osobnosti, hobby atd. se může bodout.
 
Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ