FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
X-plane 11 Jeden příspěvek | Celý strom
X-plane 11   1. 9. 2020 / 14:02
Willhelm   
Není to tak dávno co jsem se vrátil k simlítání a dělal jsem to naprosto stejně jako ty. Tedy vyzkoušet a sám zjistit co mi sedne více. I má volba v roce 2017 padla na XP11 a zůstávám u něj i po příchodu FSXX.

Zkoušel jsem různé kombinace a první rada - vyhni se hlavně autogenům, a globálním vylepšením co byly tvořeny pro XP10. technologie XP11 se změnila a z dob XP10 ti doporučím používat snad jen scenerky letišť.

Pro začátek si projdi tady sekci Krajiny a oddíly XP10 a XP11 - používám skoro vše, kromě hradů a zámků konvertovaných do XPL z FS (sedí blbě na aktuání mesh a nemají definovaná exclusion zones, takže se prolínají s XP11 autogenem, nebo instalovanou overlay vrstvou). Super jsou Sila a Vysílače, pak Leguánovy památky, to krajinu hodně oživí.

Honza aka Leguán dělá scenerky tak aby seděly na Ortho. Já donedávna používal ZL17 co najdeš na uloz.to když vyhledáš "zPhotoXP" - je tam 19 dlaždic (některé archivy 2x jednou v rar a podruhé v úspornějším 7z)

Jako Overlay na Ortho doporučuji použít X-Europe https://simheaven.com/simdownloads/x-europe-5/
momentálně verze 5.1 - k správné funkci této overlay vrstvy pak budeš potřebovat ještě knihovnu OpensceneryX. https://www.opensceneryx.com/

ČR s letišti a objekty z péráku s X-Europe a Orthem vypadá podle mě líp než aktuálně vypadá FSXX. Ale kvůli vzhledu jsem si XP11 nevybral...
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ