FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Project Wingman Jeden příspěvek | Celý strom
Project Wingman   9. 12. 2020 / 19:44
xWing   
Skusali ste niekto tuto arkadu ?
https://youtu.be/B0F6gQMHW40
Viem ze tu na fore sa arkady moc nemusia, ale podla videa to vypada na fajnove odreagovanie
 

Project Wingman   9. 12. 2020 / 20:38
Willhelm   
(Rýp)Naopak v poslední době se tady nejvíce řeší hlavně jedna XX arkáda.(/Rýp)
Z toho videa mi to připomíná více než deset let starý Ace Combat co jsem kdysi hrával na X360, naprosto nerealistické co se týkalo odolnosti uživatelova éra, toho co to "uvezlo" zbraní, ale vizuál na tu dobu byl naprosto fantastický, na PC jsme si museli na takový vzhled počkat jednu dekádu. Každopádně bavilo mě to neskutečně. Podobně jako Crimson Skies - které jsem naposledy (a asi po šesté) oprášil před dvěmi lety abych zjistil, že to i pod Win10 běží a baví to naprosto fantasticky.

Za mě díky za tip, na odreagovačku by to mohlo být zajímavé. Každopádně to zvážím, teď když jsem se rozhodl, že se nezúčastním Cyberpunk 2077 release date bugfestu.
 

Project Wingman   2. 1. 2021 / 21:19
biblbrox   
Předem se omlouvám všem za příspěvek absolutně nespadající do leteckých simulací, ale když už tady Willhelm zmínil Cyberpunk 2077, tak si dovolím navázat videem z youtube.
Já jsem se při jeho sledování opravdu bavil. Doporučuju i závěrečný song, který se beztak stane nechtěnou virální hymnou Cyberpunku.

https://www.youtube.com/watch?v=_CymqHdNYkg


 

Project Wingman   2. 1. 2021 / 23:06
Willhelm   
No chtěl jsem koupit v předprodeji, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Zaklínače 3 jsem hrál až několik let po vydání jako GOTY edici, ale zpětně jsem se dozvěděl, že to po vydání byl šílený bugfest. Tady mám trochu strach, že počkat si pár let nebude stačit. Spíše si CDPR ukousl příliš velké sousto. A tak jak jim "Zaklínač udělal firmu", je docela možné že "2077" jim ji nakonec položí.
Takže čas strávený v Blenderu a WEDu přes svátky byl asi lépe investovaný. Rozčilovat jsem se mohl nad svou nedostatečností. Ale byla to zábava a každý malý problém, kde jsem překonal sám sebe a dobral se úspěchu mi přinesl alespoň oněch 10s spokojenosti.
 

Project Wingman   3. 1. 2021 / 14:55
biblbrox   
Já jsem nikdy ani Cyberpunk nechtěl, spíš mě zajímal čistě kvůli tomu hypu okolo. Dokonce ani žádnýho Zaklínače jsem nikdy nehrál. Když už RPG, tak třeba Baldurs Gate, první Fallouty apod.

Co vytváříš ve WEDu?
Nějaké letiště, které půjde časem i do defaultu?

 

Project Wingman   3. 1. 2021 / 15:32
Willhelm   
Zkouším teď nemocnice - s upravenýma assetama LR a pár custom objektama - heliport pozemní, střešní atd. Má to ale pár záludností... Takový zápisky z vývoje kombinované s myšlenkovým průjmem mám tady: http://willhelm.info/x-plane-11
 

Project Wingman   10. 12. 2020 / 10:09
nettopyr
no to je nádhera a na steamu za 25E. Dík za tip.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ