FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
CRJ700 Jeden příspěvek | Celý strom
CRJ700   18. 3. 2021 / 05:57
MiyuGreer   
No veliký rozdíl je v plánování letu a jeho trasy. U ostatních letadel stačí naplánovat trasu na mapě v menu tento letový plán se poté automaticky objeví v palubním počítači.

U CRJ je potřeba letový plán vyplnit ručně v palubním počítači nebo vložit letový plán vytvořený na stránce simbrief.

Takže na takové to rychlé polétání to až moc není. Mě to nevadí ale někdo kdo to nevěděl před koupí by tohle mohl mít jako velké mínus.

Zároveň CRJ nemá autothrottle což ale ta skutečná předloha taktéž nemá.
Já jsem s letadlem celkem spokojený. Já jsem za několik letů s ním přišel jenom na pár nedostatků a to jsou otočné knoflíky na ovládání světel které by se mohli otáčet více/rychleji je potřeba hodně scrollovat s myší.
Což mi připomnělo že myš se scrollem je nutností vzhledem k tomu že klasické kliknutí po straně knoflíku kde se vždy objeví zatočená šipečka označují směr otáčení nefunguje jak má a otáčí pouze jedním směrem. To tedy řeší scrollovací kolečko na myši. Někdo zmínil na discordu že letadlo ještě nemá efekt námrazy (toto jsem sám zatím nevyzkoušel). Také chci upozornit na kalibraci plynových pák. U každého to asi bude jinak ale mně třeba před správným nastavením začal stoupat tah motorů a od poloviny osy tudíž od 50-100% osy páky. Stačí nastavit v palubním touchpadu který je plný různých nastavení.

Já bych řekl že za ty peníze je to dobrá koupě. Zvlášť když uvážím že krásně vyplňuje mezeru kterou vytvořili tvůrci MSFS když nám dali pouze střední a velké dopravní letadla. Když tak uvážím tak teď už mi chybí jen nějaký lepší Dash-8 a budu spokojený.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ