FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 16. 5. 2024, svátek má Přemysl Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Nová scenerka Prahy na X-Plane 11 - Q&A Jeden příspěvek | Celý strom
Nová scenerka Prahy na X-Plane 11 - Q&A   25. 3. 2021 / 02:03
JirkaK
Já mu neradím ať tu kartu prodává, naopak ať ji koupí. A tu koupí od lidí, kteří ji stihli koupit po naskladnění v krámech, nebo dostali vyřízenou objednávku z loňského roku apod.

Nedávno se třeba na Alze objevilo 10ks RTX 3060 s cenou 15800, během minuty/dvou byly pryč. Druhý den si našel přesně ten model na bazoši, celkem 5 ks od různých prodejců, všechny inzeráty byly nerozbalené, 3 letá záruka od Alzy, další exemplář dalšího prodejce se pak objevil na Aukru.

Nemálo těch karet se pak kupuje v zahraničí, například MindFactory má karet poměrně dost a pokud si zařídíš přeposlání z německé adresy (virtuální PO Box například), tak tu kartu sem dostaneš a dostaneš ji o něco levnější než na těch bazarech. Taky nejedna z těch nových prodávaných karet byla koupená právě tam. Kamarád tam nakupuje grafiky do mining rigů.


A graficy od minera, pokud nemá nahraný speciální bios bych se nebránil. Ty karty běží s konstantní zátěží, která není tak energeticky náročná jako herní, to samé se týká teplot. Těžaři to nechávají běžet na poměrně nízkých teplotách a ventilátory točí konstantní otáčky, takže se tolik nenamáhají.

Rád si takovou otěženou grafiku co běží 24/7 koupím raději než grafiku hráče, která půlku času běžela pasivně chlazená a pak dostávala zátěž na hranici svého power limitu, nebo i přes něj, pokud majitel taktoval, zvyšoval power limit a napětí, tedy přesně obrácené chování minera, který to podvoltuje aby to žralo co nejméně.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ