FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 20. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
MSFS 2020: Přeskakování Obrazu Jeden příspěvek | Celý strom
MSFS 2020: Přeskakování Obrazu   15. 6. 2021 / 21:25
Orisek
Ahoj, rád bych se s Vámi podělil s problémem přeskakování obrazu v MSFS 2020, který mě aktuálně odrazuje od létání. Dle mého názoru v MSFS nefunguje V-Sync správně tak, jak by měl. Obraz se při zapnuté vertikální synchronizaci nehýbe plynule, ale přeskakuje.

Video, které názorně demonstruje problém: https://youtu.be/Kg9Z9iVs7AE (problém je ve hře velice zřetelný i během normálního letu, pro jasnou představu jsem však části cíleně zpomalil). Při normální rychlosti vypadá rozhlížení poměrně plynule, nicméně pamatujte, že video je resamplováno ať už renderem, tak youtubem, samotná hra je tedy mnohem méně plynulá.

Na první pohled se jedná o typický problém s vertikální synchronizací, způsobený rozdilnými snímky V-Syncu a aktuální hry. Problém však je, že V-Sync FPS mám ve hře nastaven na 30, celou hru taktéž limitovanou na 30 snímků, video je následně pořízeno při stabilní hodnotě 30 FPS, přeskakování by tedy za těchto podmínek nemělo vůbec vznikat (a že třeba v XP nevzniká...).

Přeskakování je nejvíce zřetelné, když se obraz často mění, tedy při rozhlížení, nebo bočním pohledu z kokpitu z nízko letícího éra. Všimněte si, že většina videí z MSFS v sobě přeskakování má...

Tento problém mám od samotného uvedení MSFS, nicméně kdysi šlo pouze vypnout V-Sync. Aktuálně při vypnutém V-Syncu se obraz velice trhá.
Zkoušel jsem snad všechny možnosti a kombinace nastavení V-Syncu v Nvidia Panelu a ve hře, limitování snímků, MSFS však stále přeskakuje, nebo se trhá, prašť, nebo uhoď.

Neznáte prosím kouzelný trik, kterým bych tento problém mohl opravit? Vypadá Vaše hra stejně?

37694 B / 750 x 422 / 20210614194645_1.jpg
44395 B / 596 x 455 / nvidia.png
 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ