FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
DCS Mi-24P early acces Jeden příspěvek | Celý strom
DCS Mi-24P early acces   16. 6. 2021 / 19:56
yaakov
Vykaslete se na fs2020 a pote litat s veselejsima kouskama do dcs...

https://youtu.be/XoG5XzgAT5M
 

DCS Mi-24P early acces   16. 6. 2021 / 20:33
OK-EUU46   
Já bych i šel, ale na mě je v DCS málo mírových misí a kampaní. Pro mě je prostě flustrující jak jsem pořád mrtvej.. Proč prostě nemůže být nějaká kampaň, kde by se létaly mise, jako létaly piloti v ČSLA. Prostě jen cvičně a na polygony.. OIL Fields Mi-8 mám a chystám se na to, ale to je pořád jen jedna kampaň a to je málo. A pochybuju že pro Mi24 vznikne mírová kampaň
 

DCS Mi-24P early acces   16. 6. 2021 / 21:28
ondrys   
Tak muzes si mirove poletovat na akrobatickejch serverech.
 

DCS Mi-24P early acces   16. 6. 2021 / 21:49
Gripen
https://forums.eagle.ru/topic/229803-helicopters-and-civilian-ops-project/

SAR server mi docela vyhovoval, přeprava nákladu, generovány úkoly na vyzvedávání (zachraňování) osob, hašení požáru (naposledy to bylo jako z vnitřních nádrží, bez bambi vaku, asi se ještě nezměnilo), zapisování statistiky
 

DCS Mi-24P early acces   17. 6. 2021 / 08:04
maverick60   
Nechceš si skúsiť cez editor vytvoriť nejakú misiu? Tam sa dá veľa vecí ponastavovať. Ja si tak tvorím rôzne misie.
 

DCS Mi-24P early acces   17. 6. 2021 / 10:41
OK-EUU46   
No dnes jsem začal , zkusil jsem mapu Syrie a ta mě teda hoodně zklamala. Čekal jsem už něco modernějšího na dnešní dobu, ale to jak to splacali, to je tristní... Je to hrozná škoda.

Jako pro stíhačky je to asi OK, ale pro vrtulníky hrůza.. Za ty rachy co chtějí za jednu mapu si s tím mohli teda vyhrát lépe..
 

DCS Mi-24P early acces   17. 6. 2021 / 10:02
Vita Zenisek
Včera jsem to taky nainstaloval a po počátečním souboji s nastavením ovládání (zejména FF, který mě 2x zabil ještě na zemi) jsem to taky vyzkoušel.

- přijdu si v tom dost utopenej dole, ale bohužel už si úplně nevybavím, jak jsem z toho viděl, když jsem v tom seděl naposledy v reále. Stárnu.

- startuje se to podobně, jako osmička, jen přepínače a páčky to má poschovávaný jinde. Zapnutí pitch-roll kanálů AP pro stabilizaci jsem bez manuálu ale nedal. Že je potřeba zapnout gyrovertikály, to mě napadlo, ale že se musej ještě pod červeně svítícíma kontrolkama ještě odaretovat podržením tlačítek na 2s, na to bych asi nepřišel nikdy. Zkoušel jsem lítat bez nich, ale je to nahovno - jako osma bez AP - dlouhý oscilace.

- Má to užší podvozek, takže už na zemi je potřeba to výrazně víc hlídat, než osmu.

- ve visu mi to příjde trochu míň stabilní, než osma. Pitch a roll celkem ujdou, ale pedály... to je jiná. Na MP serveru, kde jsme byli, foukal trochu větřík a pokud jsem nepřistával tak nějak proti, zažil jsem několikrát takový LTE, že jsem měl co dělat, abych nezpanikařil. To nevím, jestli je tak i ve skutečnosti.

- za letu je to klidné a letí to rychle.

- autorotace je zvláštní. Jednak mě překvapilo, jak moc musím tlačit, abych vůbec udržel rychlost a druhak jsem to vždycky rozbil, aniž bych měl dojem, že jsem se setkal se zemí s nějakou přehnaně velkou vertikální rychlostí. Pravda je, že jsem ani jednou nedoletěl na dráhu, ikdyž jsem si před vysazením říkal, že to musí v pohodě dát. Budu tedy ještě pokračovat ve výzkumu.

- zbraně a toho trigger happy pána vepředu nechám jako obyčejně okomentovat povolanější.
 

DCS Mi-24P early acces   18. 6. 2021 / 10:54
yaakov
Díky za zhodnocení náčelníku.

To nastavení ze začátku bylo šílený. Naštěstí jsem začínal až 24 hodiny po vydání, tudíž už jsem do toho šel s načtenými bugy. Ale ten stabilizační autopilot - konkrétně kanál směru mě i tak rozhodil - v tuhle chvíli je lepší ho vypínat, protože má tendenci udržovat směr na nějaké absolutní hodnotě (ku severu nebo ku Moskvě, těžko říct).
Pak ten fakt, že při přidání korektoru na max už to má tendenci bez šáhnutí na kolektiv převracet se a ujíždět pryč.

LTE jsem nezažil jelikož jsem testoval za bezvětří v singleplayeru (zjevně se mám na co těšit).

Autorotaci jsem zatím nezkoušel, ale spolehlivě si rozbiju hubu i na Mi-8, takže nečekám zázraky ani tady.

Jakmile člověk zrychlí tak je to jak Su-25 lítající poloviční rychlostí, prostě paráda.

Zbraně - jelikož mě tyhle staré zaměřovače, navigační systémy a bordkomputery baví, tak jsem celkem nadšený z ASP-17V - pokud berete v úvahu profil terénu před vámi, dá se s tím střílet skoro na první dobrou kanonem i neřízenými raketami.
Šturmy jsem zatím střílel pouze ze zadní sedačky s pomocí AI střelce Petroviče, ale je to i tak celkem zábava - bohužel se potvrdilo, že v multiplayeru nejde létat solo a přeskakovat si zpředu dozadu podle potřeby, ale to snad časem dořeší.
 

DCS Mi-24P early acces   18. 6. 2021 / 15:29
orl
Sakra chlapi, kde na to berete čas. Já jsem teprve po instalaci a nastavení kniplu. A to jsem ho instaloval hodinu po vydání
 

DCS Mi-24P early acces   18. 6. 2021 / 21:46
ondrys   
Ja prdim na vse kolem
 

DCS Mi-24P early acces   21. 6. 2021 / 09:10
Vita Zenisek
Pravda. Kanál směru jsem taky hned vypnu, stejně, jako mám vypnuté trimování pedálů.
 

DCS Mi-24P early acces   18. 6. 2021 / 20:15
Willhelm   
Tak moje první dojmy:
- je to už pár let co jsem v tom seděl v Přerově v reálu, ale co si vybavuju tak pocit utopenosti, nic moc výhledu a stísněného prostoru odpovídá mým vzpomínkám. (Zkoušeno i s VR kde to je ještě o chlup lepší.)

- po úvodním rychlém letu jsem se učil nahazovat v tutoriálu, a taky jsem měl pár momentů kdy jsem se zasekl. Ale s AP kanály problém nebyl.

- dost mě vylekalo jak rychle se to po povolení brz na volnoběh rozjelo, horší ale bylo, že to na té zemi sedělo jako prvnička na ptákovi. Skoro jako éra na zemi v XP11 než opravili to pojíždení. Prostě vůbec jsem neměl pocit, že jsem v 12t mašině.

- start se mi doposud nepovedl, protože na dráze mě to stáčí proti větru, který je v tutoriálu z boku, zkoušel jsem i kolmý start z pojížděčky - čumákem proti větru, ale tady mi to hned šíleně klopí do strany a při kompenzacích obvykle něčím škrtnu a konec.

- Jak to tu někdo za letu přirovnal k Su-25, tak to naprosto sedí.

- subtilnější záležitosti jako bojové obraty a okamžité zavisení, autorotace budou muset počkat.

Suma sumárum jsem spokojen, i když asi více budu dále lítat spíše Mi-8. Ale Mi-24 je uvozovky-polosrdcovka-uvozovky. Pořád je to jen early access a tak to nekritizuji, protože spousta věcí se ještě bude ladit - snad i na základě odezvy od komunity. Každopádně jako s Mi-8 bude to hafo a hafo hodin učení se nové mašiny.
 

DCS Mi-24P early acces   18. 6. 2021 / 21:50
ondrys   
Hm zajimave, me se s tim lita lip jak s Mi8. Tohle kdyz mam vytrimovane na viseni, tak staci jen jemne pracovat s kolektivem a pedalama a drzi na miste. Trochu mi delalo problem prechod z letu do visu. Jedine co mi prijde takove divne je reagovani na pedaly.
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ