FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
MSFS na Xbox a doplňky Jeden příspěvek | Celý strom
MSFS na Xbox a doplňky   29. 7. 2021 / 15:29
tomdou
Ahoj, předem se omlouvám za amatérský dotaz.
Po letech bych chtěl zkusit MSFS, ale nemám pro něho HW. Kupovat výkonné PC jen pro FS se mi moc nechce. Myšlenka je koupit Xbox X (až bude někde k mání). FS vyšel pro Xbox před pár dny a podle recenzí se zdá, že to funguje pěkně.
Můj dotaz se týká instalace doplňků(krajiny, letiště, letadla) a i případně připojení hw (kvalitní joystick).
Tuší někdo zda to bude na Xboxu fungovat? Bo to případně někdo na Xboxu už zkoušel?
 

MSFS na Xbox a doplňky   29. 7. 2021 / 15:37
Raymy
Co vím, tak doplňky jen ty co budou v Marketplace přímo ve hře. Takže nic odjinud tam nedáš, což je vcelku logický. No a tam je valná většina placených doplňků. Co se týče joysticku, tak jsem někde zaslechl že aktualně to podporuje snad jen dva, jaké ale nevím. Prý by se to ale mělo časem zlepšit.
 

MSFS na Xbox a doplňky   29. 7. 2021 / 17:08
Domajs2
Ahoj, řešil jsem stejný problém. koupil jsem xbox series S a jede to na něm moc pěkně. joystick mam tento https://www.czc.cz/thrustmaster-t-flight-hotas-one-pc-xone/223374/produkt?gclid=EAIaIQobChMItYD2p8eI8gIVj7t3Ch2M7A3iEAQYASABEgLXFvD_BwE
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   2. 8. 2021 / 17:20
Zouzman Air
Ahoj,
už týden zkouším, co MSFS na Xboxu umí a neumí. Na jednu stranu se může zdát, že fs na xboxu je určitá sázka na jistotu, kdy člověk dostane optimalizovaný produkt na sestavu za rozumné peníze. No zatím to tak úplně není, ale těžko soudit týden od vydání. Ve většině času jede fs ok a dá se na to koukat. Na druhou stranu už jsem měl taky sekání a ukončení aplikace. Marketplace je dost osekaný, a uvidíme co z produktů se v průběhu času uvolní i pro konzoli. Absence freeware addonů je taky limitující, ale s tím už je asi třeba se tak nějak vypořádat při zvolení xboxové platformy. V našich končinách je tento handicap obzvlášť citelný a obávám se že česká xboxová komunita může přinejlepším doufat v LKPR. Vůči world update bohemia jsem dost skeptický.
Co se týče hardware, mám thurstmaster hotas one a je v tomhle ohledu docela fajn. Podle predikcí by se měl hw i nadále rozrůstat. Za mě chci zkusit i klávesnici a myš a dostat se tak na klasický pc setup.
16004 B / 750 x 422 / 953bd13b-9441-45dd-8115-81fa91ebbb8a.png
34202 B / 750 x 422 / 6dde4579-e4fc-47e8-a58f-5a5cf09c9277.png
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   3. 8. 2021 / 21:34
Admin
Čau, rozumím správně, že když koupím Xbox, tak pak koupím hru a downloaduju cca 120 GB? Jako, že to koupím, a za dva dny to mám stažené? Takhle to teď na světě chodí?
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   3. 8. 2021 / 22:00
Lukyn
Jasne snad si nemyslís ze si koupis hru na internetu a ta se uhned zjevi na disku pripravena k hrani ale pokud si treba z Prahy a mas iinternet pres optiku tak muzes hrat uz treba za hodinu
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   3. 8. 2021 / 23:12
Admin
Dík. Šlo mi hlavně o to, jestli zhruba sedí ta velikost. A postěžovat si.
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 09:52
Lukyn
Ano dnesni digitalni doba je na palici driv sis koupil hru na nosici a nikdo te nenutil aktualizovat a mohl si spokojene hrat. Dneska ani prd. A mam pocit ze vic stahuju s nastavuju a temer vubec nehraju
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 10:34
spagros
Stalo se normální vydávat polotovar a ze zákazníků si dělat testery. Jinak krabicovku si můžeš taky koupit,ale velkému stahování se stejně nevyhneš.
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 10:39
xWing   
Pamatam casy, ked vysiel novy X-Plane 10 a 11 tak sme dostavali kapky, ze sme len testery
Nuz....vitajte v klube eFeSkari
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 11:07
Admin
Časem jsem zjistil, že čím větší a složitější hra, tím míň mě baví se tím zabývat. Nejoblíbenějšími se staly Cuphead a Broforce.
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 11:22
xWing   
JJ, Cuphead poznam, Broforce netusim co je
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 11:22
Pips   
Něco na tom bude. Já, když vidím co tady zažívají provozovatelé simulátoru oblačnosti, tak jsem rád, že mě to zcela míjí
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   4. 8. 2021 / 11:23
xWing   
Pche, to uz neni ani simulator oblacnosti, uz aj tie oblaky doyebali
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   6. 8. 2021 / 16:48
milo   
...ja som pred par rokmi kupil na ebay Amigu 500+, nedosiahnutelny sen mojej mladosti, a to su hry
Viem, aai starnem, nostalgia ako svina...
 

MSFS na Xbox a doplňky - První týden na xboxu   6. 8. 2021 / 14:53
Zouzman Air
V jádru je to jak píšeš, ale ve skutečnosti je to ještě mnohem zajímavější. Chodí to tak, že aby sis mohl zahrát fs na xbox v den vydání, musíš počítat s křemíkovou krizí, takže objednáš xbox alespoň půl roku v předprodeji, abys ho měl alespoň měsíc před tím doma, pak si předobjednáš fsko měsíc předem, aby se začal stahovat ten stogigovej balík. 14 dní před spuštěním musíš přežít to, že už to paří kdejakej influencer a youtuber. Pak už přijde v den spuštění jen dvohuodinová odstávka zhroucených servrů, a poté dalších cca 50 Gb dat. Nenároční v tento moment vypínají stopky. Ty ostatní vesele pokračují dál a čekají na vývoj patřičného hw a odladění sw a samozřejmě vývoj kýžených DLC. Tak život chode 😆.
 

MSFS na Xbox a doplňky   2. 8. 2021 / 17:43
Lukyn
Xbox jsem si poridil s predstihem hned jak potvrdili ze msfs na to vyjde. Hlavne jsem to bral jako vysvobozeni od windows, jelikoz na kompu hraju jen hry a ostatni bylo jen pritezi a v praci si starosti s kompy uziju az az. Hned po vydani msfs na xbox prislo velke nadseni v podobe update z menu nokliv ze hry, takze se pri stahovani da hrat treba halo. Dalsi plus bylo ze to proste jede. Pak ale prisla studena sprcha v podobe nefungujicich ovladacu. Bohuzel sem si poridil komplet set airbus od thrustmasteru a ten xbox nepodporuje. To je rana na uzivatele nejvetsi. No noc takze tam zatim litam jen mala letadla na controleru a do budoucna se uvidi. No abych si rypnli do pc verze tak po poslednim update mi ten airbus taky nefunguje respektive throttle wuadrant a jak sem pochopil z fora tak to nefunguje nikomu, takze jen tak dal

ale jinak za me velky palec nahoru, protoze jeste nedavno se tu resilo na cem to honit a jake grafiky a ted to jede na mini krabicce za 7 litru. Pecka. Ale neco za neco.
 

MSFS na Xbox a doplňky   2. 8. 2021 / 19:00
xWing   
Na fore som cital, ze teraz dost ludi (PC-ckari) nadavaju na posledny update, lebo to udajne nevie vyuzit plny potencial RAM a VRAM, lebo je to limitujuce a optimalizovane pre XBOX.
Ze naco si potom ludia kupuju drahe graficke karty a RAMKy, ked je to osekane
Forum je v anglictine, tak je mozne, ze som to zle pochopil, ale logiku to ma
 

MSFS na Xbox a doplňky   2. 8. 2021 / 19:24
OK-MSS
Nedokáži posoudit. Běhá to rozhodně s více FPS, ale vadí mi snížená kvalita mraků a celkově přeexponovaný (přepálený) obraz.
 

MSFS na Xbox a doplňky   2. 8. 2021 / 21:41
Zouzman Air
Ten Thurstmaster airbus by měl myslim získat časem podporu, takže bych vydržel. Teda pokud se už něco nezměnilo. Já kvůli fs loni vyměnil PS4 za xbox one, takže mě pak pěkně dožralo, že to odpískali. Nicm. Teď mám series X, tak doufám, že to bude už snad OK.
 

MSFS na Xbox a doplňky   4. 8. 2021 / 08:57
LUdo
Já mám periferie 7-10 let staré. Logitech Force 3D Pro a Saitek PRO FLIGHT Yoke + Rudder Pedals. To je asi bez šance, že poběží na XBoxu, co?
Budu si pro FS stavět nový PC, tak trošku koketuju s myšlenkou, jestli neobětovat freeware doplňky výměnou hardware o polovic levnější při ekvivalentním výkonu (?). Ale pokud by to znamenalo u nové ovladače, tak to tuplem nemá smysl.
Na virtuální realitu můžu i na XBox X series zapomenout úplně, co?
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ