FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 16. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ? Jeden příspěvek | Celý strom
Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   23. 8. 2021 / 17:50
ulitej
Po dlouhé době jsem se odhodlal k napsání dotazu na zdejší letající komunitu. Již několik let se mi tento doplněk zabydlel v krabici a vzhledem k ceně dnešních širokoúhlých monitoru tak mě napadla myšlenka jestli by nešel použít jeden monitor a mfd vrazit do rohů a následně dostat nějak příslušný signál pod ně.

Samozřejmě existuje hodně videí, kde každý mfd panel má svůj malý monitor, kde jak to tak vypadá nejlépe vypadá nějaký 7 s oměrem 4:3.

No nechci zde rozebírat jak to udělat (protože ještě nějaký pátek zůstanou v krabici ), ale můj dotaz je jen a jen na to jestli to někdo nemá doma zprovozněné nebo se nechystá to relizovat ať na dvou nebo jednom monitoru.

Druhá otázka je asi hloupě pokládaná - jsou tyto mfd spíše mířeny na DCS ?
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   23. 8. 2021 / 20:27
ondrys   
Pokud pouzivas od Thrustmasteru T.A.R.G.E.T tak pujdou vyuzit na cokoliv, ale mimo dcs mi prijde jejich pouzitelnost blizici se nule. Sam jsem nad nima chvilku uvazoval, ale jsou to jen cudliky a ty si muze clovek udelat sam za pomoci arduina, takze jsem nakonec porizeni zavrhnul.
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   23. 8. 2021 / 20:34
ulitej
Dík za reakci to slovo s tečkami jsem již viděl vícekrát , ale zatím jsem ho nerozklíčoval ve své hlavě a v době když jsem je koupil tak jsem ještě neměl ponětíco je Arduino , no nyní toje o trochu lehčí.
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   23. 8. 2021 / 20:41
ondrys   
Pouzivam ho celkem rad, muzes si snadno premapovat tlacitka na cemkoliv od thrustmasteru. U throttle kvadratu je napr prepinac na klapky co ma tri polohy, ale ve hre jsou videt jen joy button horni a dolni poloha. Kdyz ma eroplan klapky jen zavreno/start/pristani, tak v targetu jde kazde poloze nastavit prislusnou klavesovou zkratku (pokud ve hre existuje) a on pak emuluje klavesnici. Kdyz si clovek schova konfigurace, tak pak je mene babrani s nastavenim po reinstalu.
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   23. 8. 2021 / 20:53
ulitej
Budu se na o muset v klidu kouknot , před měsícem jsem koupil páku a joi ve slevě na czc a zatím jsem to jen jednou připojil na PC , dík
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   24. 8. 2021 / 14:54
Zaremba   
No a pak jsou lidé, třeba jako já, kteří TARGET nerozchodí. Je o tom toho na internetu mrak. Nicméně, kdyby ti to nešlo, jsou i další možnosti, jak takové mapování udělat. Nicméně TARGET mi přijde velmi mocný a uživatelsky fajn.
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   24. 8. 2021 / 18:03
Jetson
Mám doma 3 pro F18 a JF17. V DCS s TrackIR celkem nepotřebuji řešit jakýkoliv display pod ně. Jsou příjemně intuitivní ve spojením s informacemi na hlavním displayi. Jinak ale mimo letadla, která ty čudlíky obsahují, celkem nevidím moc využití.
Tedy pokud si tam nenamapujete nějaké funkce pro další soft/hry a nevytvoříte štítky s popisem. Pak to může být užitečné pro někoho, kdo si nemusí pamatovat funkce a stačí mu vyměňovat štítky..
 

Thrustmaster navigační panely MFD -používá někdo na monitoru xx ?   24. 8. 2021 / 20:51
ulitej
Až pojedeš sem nahóru dej vědět.
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ