FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
PMDG 737 pro MSFS se blíží :-) Jeden příspěvek | Celý strom
PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 08:42
Luděk Ch.
Kdo na to čeká jako já, může se začít celkem intenzivně těšit Vánoce prý nestihnou, ale pokud se neobjeví zásadní problém, mělo by to vyjít během ledna 2022 a jako bonus, prý nás překvapí velmi přijatelná cena.
Nějaká debata k tomu na avsimu: https://www.avsim.com/forums/topic/610748-rob-randazzo-on-pmdg-737-release-date-interview-nov-22nd/
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 19:57
Tragédie v JRD
A dneska vydali DC-6
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 20:25
xWing   
Myslis ten, co dlhuju ludom do X-PL 11 ?
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 20:34
Willhelm   
Jako konečně do XP11, jak původně slíbili?
Protože do FSXX ji mají vydanou už pěkných pár měsíců.
Nicméně proti FSX a XP10 verzi je funkčně ořezaná, a má ojebané textury.
A když viděl první video z letu pilot Everetu, který ji dodnes lítá, tak mu stačilo na prasklou žilku už jen to, že to zvládá v pohodě 2000fpm VS, když v reále za dobrých podmínek jsou rádi za 300-400fpm...

Taky ji slibotechny prodávají za 55% toho co mě stála XP10 verze - která mimochodem byla taky funkčně ořezaná proti FSX/P3D verzi i když za stejné peníze, což bylo mé první nasrání způsobené PMDG.

No nevím co si o tomhle 'progresu' a chování se k vlastnímu dílu myslet...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 20:59
Charles   
Za vším hledej peníze. Vzhledem k tomu, že majkrosoftí základna uživatelů je bohužel mnohem větší. Proto je jejich chovaní průhledně čisté.
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 22:04
Willhelm   
Jako chápu kam tím oba s Tragédem míříte, ale podle mě to není tak jednoduché.
Dejme tomu, že XP11 si koupilo 200.000 zákazníků a FSXX 1 milion zákazníků.
To je základní teoretická množina maximálního potenciálního prodeje jakéhokoliv addonu na tu kterou platformu.
A teď už jen odečítáš:
- lidi co na 3rd party produkty neutratí ani korunu - prostě ze zásady, nebo proto, že si hrají s vlastní tvorbou.
- lidi co nekoupí airliner, protože je baví lítat jen GA, Heliny, Větroně atd.
- lidi co by koupili, ale ze zásady raději nakupují v zátoce, kde je ve srovnání s oficiálními prodejními kanály bez diskuze lepší cena. (Mimochodem DC-6 do XP10 nebyla do dnešního dne prolomena (ne, že by snahy nebyly), mezitím co FSXX verze DC-6 se v zátoce objevila druhý den po vydání.)
- lidi co mají homecockpit a specializují se na jeden typ éra (a DC-6 to většinou není)
- lidi co si občas koupí nějaký ten extra addon, ale mají omezený rozpočet a u nichž dostanou přednost jiná lákadla v oficiálních obchodech.
- a další

Bohužel v případě DC-6 pro XP10 PMDG přešlo z Precision Manual Design Group na Proximity Machine Design Group což jen více utvrdili v FSXX verzi. Ale to bude právě tím, že potřebují prodat co největšímu počtu z té potenciální skupiny a ta chce jedno - aby to lítalo na gamepadu. Nikdo z nich nebude studovat jestli DC-6 lítala 350KIAS nebo 650KIAS...

Bohužel všechny další pokusy o zvládnutí XPL platformy zařízli hlavně nároční zákaznící, kteří PMDG doslova zavalili seznamy co vše je špatně, není simulované a nechová se podle reálných manuálu. Na tohle na MS platformě nikdy nebyli zvyklí, protože tam byli vždy za hvězdy. Někdo je rád za zpětnou vazbu a někdo potřebuje jen adorování. U šéf pasáka PMDG je to myslím jasné...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 00:40
Tragédie v JRD
nechceš to bebíčko pofoukat?
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 06:43
biblbrox   
Hele Tragede, cim dal casteji jsou ty tvoje reakce skutecne tragicky...
Tolik vet a tolik nulovyho obsahu, ovsem s nadrazenym a arogantnim tonem se nevidi u nikoho jinyho zde na peraku.
Trvalo ti to dlouho, ale uspesne ses v mych ocich propracoval do pekne zumpy.
Gratuluju!

 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 07:11
Swordfish   
Je to TRAGÉDie tak na to má tak trochu nárok
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 08:05
tvojplaton   
Vždy, keď vyjde nejaké éro od PMDG do nejakého simulátoru, tak xplejnisti začnú vyplakávať, že prečo nie do xPlanu a prečo na nich PMDG kašle a prečo nedostanú sľubované a podobne... Vzápätí začnú rozoberať nekvalitné spracovanie produktov PMDG, zlú fyziku, ojebané textury, pridajú trošku matematických výpočtov a nejakú tú štatistiku a zrazu zistia, že éro od PMDG vlastne ani nepotrebujú, ani nechcú. A zase je všetko tak, ako má byť. Ale iba dokiaľ nevyjde zase nejaké éro do nejakého iného simulátora. Tomu sa hovorí kolobeh života...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 08:25
Pips   
My, iksplejnistí, my jsme hrozná pakáž! Ještě, že se na nás PMDG vykašlalo. Dobře nám tak!
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 08:26
Tragédie v JRD
za trest si nedate virzinko?
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 08:30
Pips   
No, já asi viržinko vynechám, já si za trest chladím nějaké cizokrajné pivo
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 09:41
Willhelm   
Sorry tenhle pattern mi nějak utekl. Nějakého iného simulátoru? PMDG někdy dělalo do více simulátorů?
Proč ne do XPL nářky jsem nikdy nezaregistroval. V kategorii vlajkové lodě PMDG je v XPL celkem přetlak, a PMDG opravdu nikomu nechybí a museli by hodně přidat ve vývoji, aby dokázali nabídnout něco více a prodat to se stodolarovou cenovkou. Dovolím si připomenout situaci před oznámením FSXX. P3D/FSX vs XP11 uživatelé (potenciální zákazníci) se tou dobou zlomili 49% ku 51% ve prospěch XP11. PMDG zjistili že jim asi ujíždí vlak a za chvíli nebudou mít komu prodávat. Jejich průzkum bojem v podobě DC-6 jim ukázal ne že trh je malý, ale že na vývoj pro XPL nemají a relativně jednoduchou cestou konverze jejich FS modelů do XPL cesta nepovede. 737 konkurovat nemohou, 747 by tehdy mohli ale 747 má relativně malý prodejní potenciál ve srovnání se 737. Nemohli vědět, že Rotate bude ohlášený vývoj DC-11 trvat 5 let. Byli ve slepé uličce. Na fóru XPL nikde opravdu nevidím žádný takový vzorec chování uživatelů XPL jako popisuješ.

https://forums.x-plane.org/index.php?/search/&q=PMDG&quick=1&type=forums_topic

Nebýt jejich pokusu o DC-6, tak tam bude jen 1/4 příspěvků - ale žádné vzdechy v době vydání třeba 737NG pro P3D nevidím.

Měl jsem PMDG 737 do FS2004, spokojenost.
Mám DC-6 do XPL a částečná spokojenost. (Byla by větší kdyby PMDG nechali pracovat pro letový model nativní XPL prostředí a nezavřeli některé jeho parametry v proprietálním pluginu, takže s tím sice něco dělat jde, ale má to své hranice.)
V DC-6 jsem se několik týdnů vrtal, mám nastudovány reálné manuály Everetu a moje XPL verze mi teď lítá +/- OK. (Do doby než se PMDG uráčí vypnout licenční servery) Mám nejen XPL, ale i FSXX a tak mám i srovnání vzhledu a chování DC-6 v FSXX. Můžeš to samé říct o sobě?

Tak prosím nedělej z jednoho konkrétního případu a svých doměnek pattern chování Xplanenistů.

Představ si, že se po takové desetileté pauze vrátí k simlétání někdo dnes. Pořídí FSXX a je spokojen s GA éry a létáním, rozladěn z airlinerů a vzpomene, že PMDG dělali kdysi, když lítal FS2004, super éra. Očekává, že éro od PMDG bude mít nějakou úroveň. Než koupí projde fóra. Když se nikde nedočte, co může očekávat, bude asi zklamaný.

Kdyby taky byl někdo kdo měl DC-6 pro FSX/P3D a koupil si ho do FSXX a vyjádřil zklamání ze vzhledu, chování a funkcí FSXX verze, bylo by to OK? Asi jo, protože dotyčný by nebyl provozovatelem XPL...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 09:48
Tragédie v JRD
Hele, tak já nevím )) ... ale jsou to xplejnisti, kdo tady nikoli poprvé brečí, že ošklivej zlej pmdg jim neudělal DC-6 do XPL 11 (či kam).

a o tři příspěvky byl to šmejd,...

nezlob se na mě, ale ... mě to přijde strašně komický
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 10:30
Willhelm   
No možná by ti to tak komické nepřipadlo, kdybys vysolil 100 babek za éro do XP10 u něhož skvělej a nejlepší vývojář slibuje brzký update pro XP11, aby vbrzku všechny velkohubé sliby na svém fóru smazal a nejen, že nezapracoval na čem slíbil, ale neopravil ani chyby v tom co vydal. Když se někdo ze zákazníků ozve Randazoo se na něj vrhne s celou kohortou a úplně překrucují historii - nikdy nic neslibovali, XP10 DC-6 byl jen betatest a všichni kdo to kupovali věděli, že vývojář nehodlá poskytovat žádné updaty a podporu a buďte vlastně rádi, že jsme vám náš interní test o vývoj letadla pro jinou platformu nechali zaplatit. Ale příspěvky kolem XPL DC-6 už jsou ztraceny pod desítkama nových témat k FSXX verzi.

Jeden přece, i když je tedy o dost příspěvků promazaný:
https://forum.pmdg.com/forum/main-forum/pmdg-dc-6-cloudmaster-forum/96375-re-enable-x-plane-support-or-give-the-community-the-ability-to-do-so

Takže zůstává jasný vzkaz - 'no doration too much hate', čímž by to mohlo skončit u paradoxu slepice-vejce, kdyby tady nebyli ti co pamatují, že posloupnost byla - no expected adoration = Fu*k you - which caused - hate.

A ne nejsem vysazen jen na PMDG, i mezi XPL vývojáři se najdou šmejdi (SSG, FSDG, MAXX...)
Jestli tady začne panovat atmosféra, že každého nespokojeného zákazníka tady začneme místo diskuze grilovat pro negativismus, tak prosím...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 11:14
tvojplaton   
Rád by som vedel, ako si sa dopracoval k pocitu, že môj predchádzajúci príspevok bol o xplejnistoch z x-plane.org fóra... Máš pocit, že mám potrebu chodiť špehovať na x-plane fórum a potom to rozoberať tu? (malá nápoveda: nie nemám takú potrebu... písal som o xplejnistoch na tomto fóre...)
Takže týmto považujem prvý odstavec tvojho príspevku za vybavený, resp. bezpredmetný.

Zvyšné odstavce sú nejaký zmätený mix technických blá blá a úvahou o tom, čo by bolo keby... Keďže tam nevidím spojitosť s mojim predchádzajúcim príspevkom, považujem aj zvyšok tvojho príspevku z mojej strany za vybavený. (resp. bezpredmetný )
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 12:08
Willhelm   
Dotaz: 'Rád by som vedel, ako si sa dopracoval k pocitu, že môj predchádzajúci príspevok bol o xplejnistoch z x-plane.org fóra... Máš pocit, že mám potrebu chodiť špehovať na x-plane fórum a potom to rozoberať tu?'

Citace z prvního příspěvku na který jsem reagoval: 'Vždy, keď vyjde nejaké éro od PMDG do nejakého simulátoru, tak xplejnisti začnú vyplakávať, že prečo nie do xPlanu a prečo na nich PMDG kašle a prečo nedostanú sľubované a podobne...'

Nevidím, že by tam bylo specifikované 'xplejnisti tu na flightsim.cz', což implikuje specializovanou diskuzi jen kolem XPL a ta je na x-plane fóru, takže po tvé aktualizaci dotazu znovu:

Sorry tenhle pattern mi nějak utekl. Nějakého iného simulátoru? PMDG někdy dělalo do více simulátorů?
Proč ne do XPL nářky jsem nikdy nezaregistroval. Připomínky hovadského chování PMDG k XPL komunitě ano a to jen v případě jednoho letadla (takže se opět nedá se aplikovat 'Vždy keď a nějaké éro' jenž implikují opakující se činnost) proto, že RR a admini PMDG fóra historii cenzurují a překrucují. V kategorii vlajkové lodě PMDG je v XPL celkem přetlak, a PMDG opravdu nikomu nechybí a museli by hodně přidat ve vývoji, aby dokázali nabídnout něco více a prodat to se stodolarovou cenovkou. Dovolím si připomenout situaci před oznámením FSXX. P3D/FSX vs XP11 uživatelé (potenciální zákazníci) se tou dobou zlomili 49% ku 51% ve prospěch XP11. PMDG zjistili, že jim asi ujíždí vlak a za chvíli nebudou mít komu prodávat. Jejich průzkum bojem v podobě DC-6 jim ukázal ne to, že trh je malý, ale že na vývoj pro XPL nemají a relativně jednoduchou cestou konverze jejich FS modelů do XPL cesta nepovede. 737 konkurovat nemohou, 747 by tehdy mohli ale 747 má relativně malý prodejní potenciál ve srovnání se 737. Nemohli vědět, že Rotate bude ohlášený vývoj DC-11 trvat 5 let. Byli ve slepé uličce. Na zdejším fóru tak stále opravdu nikde opravdu nevidím žádný takový vzorec chování uživatelů XPL jako popisuješ.

K další části se vracet nebudu, neb na mysl tane něco o hrachu...

Tímto považuji komunikaci s tebou za vybavenou a další na toto téma považuji za bezpědmětnou...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 13:09
tvojplaton   
Citácia:
Nevidím, že by tam bylo specifikované 'xplejnisti tu na flightsim.cz', což implikuje specializovanou diskuzi jen kolem XPL a ta je na x-plane fóru...

Čože??? To fakt??? Implikuje specializovanou diskuzi jen kolem XPL??? Wooow...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 08:30
Tragédie v JRD
zumpa? to jsem poslednich 20 let… takze asi ok
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 17:17
Charles   
https://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 07:54
Willhelm   
Tragéde prozraď na čem tak cca posledního půl roku fičíš? Jsou dny, kdy by se mi hodila tak desetinová dávka co užíváš ty.
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 08:26
Tragédie v JRD
spis naopak, me by zajimalo na cem ficis ty … abych se tomu vyhnul. vzdyt tady v jednom kuse brecis jak xplejnistum vsichni ublizujou … ti se fakt neda
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 16:06
Luděk Ch.
Ono jde fakt o prachy. Docela bych věřil tomu, co zmínili v rozhovoru, že za 12 hodin prodeje na MSFS prodali těch DC-6 víc, než za celou dobu na všech ostatních platformách. Vzhledem k tomu, že to vytvoření modelu pro každou platformu bude +/- podobně náročné, tak je pochopitelné, že jdou tam, kde prodají řádově víc. I když v rámci nějaké podnikatelské cti to měli pro XP udělat, pokud to už slibovali.
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   23. 11. 2021 / 21:03
Tragédie v JRD
aha.. vona se dneska dostala do marketplacu.

holt xplejneri nejsou perspektivní .. těch deset uživatelů to holt nezaplatí .)
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   24. 11. 2021 / 06:31
xWing   
JJ, som xplejner, takze PMDG zasadne zo zatoky.
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   25. 11. 2021 / 13:57
AsemBeroun
Já se tedy těším moc. Přemýšlel jsem, proč mám v simulátoru lepší pocit z Boeingu než Airbusu. Fly-by-wire systém je jistě velký pomocník při řízení skutečného letu ale v simulátoru přicházím o pocit změny rychlosti, kdy při zpomalení začne být letadlo těžší na hlavu. Takže v simulátoru mi jednodušší Boeing dává lepší odezvu z letu, tedy i větší radost. Jestli se někdy budu rozhodovat mezi Fenix A320 a PMDG 737, je pro mě 737 jasná volba.
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   8. 12. 2021 / 21:03
JBr   
Tak PMDG 737 se už zase neblíží, vydání je odloženo na neurčito. A Mr. PMDG taky konečně kápnul božskou a přiznal, že se taky může stát, že pokud jim Asobo nevyhoví s jejich požadavky, tak 737 ve FS20 nebude mít všechny funkce, které měla na FSX/P3D...
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   8. 12. 2021 / 21:10
Willhelm   
Stejně jako DC-6...
Mezitím co my tady řešíme chemtrails a konspirace tak jsem na 100+1 zajímavostí ze světa simulátorů dnes četl konspirační teorii, že PMDG si uvědomilo chybu se sázkou pouze na FSXX a žádá Laminar o info k nadcházejícímu XP12, protože tam by mohli mít s vývojem o něco volnější ruce. Poslední dny opravdu mají nějakou zvláštní konstelaci pro chemtrails, 9/11, placatou zemi, PMDG vracející se k XPL a podobné srandy.
 

PMDG 737 pro MSFS se blíží :-)   8. 12. 2021 / 21:15
Tragédie v JRD
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ