FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Cessna 172 pro MSFS2020 Jeden příspěvek | Celý strom
Cessna 172 pro MSFS2020   2. 3. 2022 / 11:10
JirkaK
Jen říkám že X-Plane má možnost mít otevřených více oken a každé může mít odlišný úhel kamery nebo i zcela odlišný pohled.

Tudíž, když použiješ více monitorů nebo nějaký širší monitor (hlavně ty super ultrawide 32:9) po stranách dochází k distorzi obrazu, v podstatě efekt rybího oka. MSFS nepodporuje více pohledů ani multi view.

Snažil jsem se narznačit výhody/nevýhody. U single monitoru (ať fyzického nebo virtuálního přes surroud či eyefinity) je výhodou výkonm, nevýhoda zkreslení perspetivy při velkém FoW. U více pohledů pokud to nepoužívá multi view rendering, což žádný mě známý letecký sim nepoužívá, je vysoký nárok na výkon grafické karty a procesoru.

Jinak tady máš srovnání jaké rozdíly ve výhledu máš u jednoho 16:9 monitoru vs 3x monitor vs super ultrawide. https://www.youtube.com/watch?v=8BNftyf9HL0

On už ten super ultrawide ti umí udělat výhled minimálně na jednu stranu, takže třeba při downwind leg můžeš vidět runway v okně.

Ale ten trackir je takové asi nejpohodlnější ovládání kamery, ale osobně jsem s tím měl problém pokud jsem neseděl aspoň před 40 obrazovkou. U malého minitoru je problém abys měl nějakou preciznost pohybu, tak musíš natočit hlavou už poměrně hodně a na monitor začánáš pošilhávat...
 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ