FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Franz Luftfahr- paramotor Jeden příspěvek | Celý strom
Franz Luftfahr- paramotor    18. 5. 2022 / 11:59
Markus22
Zdravím má tu někdo Paramotor od Franz Luftfahrt ? Chystám se ho koupit ale nevím jak na tom tento payware addon je .
Vyplatí se kupovat ?
 

Franz Luftfahr- paramotor    18. 5. 2022 / 15:13
Willhelm   
Záleží na co ho chceš. Jako bývalý aktivní kapesníkář, neodolám a zkouším porovnávat realitu a simulaci jak se někde něco šustne.

Paraglide v FSX, XP11 i v paragliding simulatoru na steamu stojí za prd. Zatím se nikdo ani nepřiblížil reálnému ovládání křídla. Většinou se soustředí na nějaké namapování řidiček, když jde někdo dál tak má ovládání áčkových a déčkových šňůr (většinou jako pseudo-sloty a pseudo-klapky), občas se potkáš i se speedem, zatáčku pomocí vyklonění v sedačce nikde nehledej a na pokročilé prvky pilotáže jako uši, juknutí se na vršek křídla a nebo nějaké asymetrické manipulace s křídlem zapomeň. To už vůbec nemluvím o různých technikách při startu křídla - křížák, podbíhání křídla při asymetrickém nafouknutí atd. Prostě Paragliging je tak nádherně jednoduchý až je moc složitý na simulaci. Ideální ovladač by stejně musel vypadat jako nějaký portál, ve kterém by byla zavěšená reálná sedačka a simulátor samotný by musel podporovat simulaci nepevného křídla - tedy výpočet chování textilu v reálném čase a z toho plynoucí změny obtokového profilu. Když vezmu jak dlouho mi moje PC počítá tři sekundy simulaci textilu v Blenderu, tak si počkáme ještě tak dvacet let, pokud někdo nepřijde s nějakým zjednodušeným algoritmem.

Pokud ale chceš jen zablbnout a o reálné lítání jsi nikdy nezavadil, tak to nebude za těch 12 éček špatná koupě. Namodelované to má moc hezky, možná bych řekl, že z toho co je dostupné je na první příčce co se týče vizuálu a to přesto, že FSX je už dost dlouho za eyecandy zenitem. Zvuky slabší - jako motor OK, ale aerodynamický hluk větru stojí za prd, hvízdání šňůr chybí úplně. Letový model - trochu svižnější ultralajt.
 

Franz Luftfahr- paramotor    19. 5. 2022 / 09:51
Markus22
Dobře , děkuji za typ aspoň na to zalétání si v pomalé rychlosti nad ČR to stačí
 

Franz Luftfahr- paramotor    29. 5. 2022 / 10:35
simulatorak
mam franza pre p3d uz rok(y). Bolo to pekne na vizual, porovnat s realitou nedokazem. Teraz u z cakam rok(y) kym to Franz prerobi do MSFS. Ide to prerobit do MSFS aj prevodnikom ale zmiznu pristroje. Ako to lieta v msfs netusim. Myslim ze casom urobi aj Asobo nejaku podporu pre paraglide, ale to je este tak na rok(y)
 

Franz Luftfahr- paramotor    31. 5. 2022 / 16:30
Markus22
Škoda že není nějaká demoverze na tento paramotor , nechtěl bych koupit něco čeho bych pak litoval , ostatně na nějaké to pomalé polétání nad Českem by mi to určitě stačilo , ostatně na MSFS vyšel teď nedávno paramotor s tříkolkou ale je to betaverze takže vývoj jednoho prototypu je hotov ale chtějí ještě přidávat jiné typy.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ