FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pár otázek na MSFS 2020 Jeden příspěvek | Celý strom
Pár otázek na MSFS 2020   19. 6. 2022 / 21:43
Srandista2
Zdravím pánové, měl bych pár otázek hlavně na tvůrce scenérií. Jak velký je problém, přidat ATC na letiště, kde teď v simulátoru není? Jde mi konkrétně o LKHK. Myslím si že je to (minimálně v reálu) celkem používané letiště kde řídící prostě je. Jak těžké to je ho tam přidat? Zvládne to i cvičená opička jako já, nebo to musí udělat zkušenější tvůrce scenérií?
Další otázka je, jak moc se změnili možnosti ve tvorbě letišť? Před rokem prý nebylo možné, na letišti s travnatou drahou nastavit výšku trávy na dráze. Vím že jde jen o maličkost, ale irituje mne, když jsou na letišti posekané pojížděčky, ale na samotné dráze je vysoká tráva. Konkrétně LKNM, ze skvělého Revival balíčku. Letiště je super, k dokonalosti mu jen schází virtuálně posekat dráhy. Jde tu už?
No a poslední otázka pro všechny, zkoušel někdo mód zobrazený v následujícím videu?
https://www.youtube.com/watch?v=E11XsrBdzcg
Zítra se ho chystám otestovat. Věřím, že ten mód spousta z vás zná a používá. Zajímá mne, jak jste s ním spokojeni? Dobrý/špatný. Na co si tam dát pozor, atd. Za odpovědi předem moc děkuji.
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 08:59
Tragédie v JRD
- ad LKHK - ani v reálu není na LKHK řídící, v rálu je tam (pokud) AFISák/nebo rádio (a to není řídící) - to je blíž realitě to, jak vypadá LKHK v msfs

- ad ten doplnek na mapy - je dobrý, používám ho už řadu měsíců, chce si to s ním pohrát. krom google map umožnuje teda i presmerovat msfs i na bing mapy, ale novější verze, než jsou v MSFS. mé dojmy z toho jsou cca následující
- - pokud máš rád krásné jasné barvy orta, které je v MSFS (i když nejsou tak úplně realistické), je potřeba v tomto doplnku udelat pár změn ve zdrojovým kódu (tenhle doplnek trosku tyhle vivid barvy potlačuje a dela je mene vyrazne - podobnější reálu) .. a ačkoli v reálu taky nejsou ty barvy země tak jasné, tak .. mě osobně se teda líbí a nechávám si je
- - dlouho jsem používal právě s tímto doplňkem právě google mapy, nicméně v poslední době (měsíc, dva) už používám skoro výhradně bing mapy (latest) ... překvapivě jsou v řadě oblastí, a to i v evropě, lepší, než google mapy. oproti google mapám mají podstatně jednolitější barevnost (google mapy jsou opravdu strašně flekaté, podle toho, kdy a kde dělali jednotlivé focení), a jsou i kontrastnější - speicálně třeba v horském terénu (ála alpy apod) jsou google mapy strašně rozplizlé a nekontrastní, a bing mapy vypadají podstatně lepší)

tož asi tak
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 16:14
OK-MSS
Dík za pěknou recenzi.
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 18:12
simulatorak
da sa niekde vidiet na prehliadaci aka plocha je vyfotena tymi bing mapami ale Latest?
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 18:49
Tragédie v JRD
netusim
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 20:24
simulatorak
aha vidno to priamo vo world map predsa, ked si clovek prepne mapy v tom addone tak ich nacita. Bohuzial bing latest je to iste biele miesto ako bing bezny aspon co sa tyka slovenska. Podla mna najlepsie server je ArcGis vylepsena farebnost oproti google, aj ked aj tam sa sem tam mraky najdu stale je to optimum.
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 20:17
OK-MSS
Vypadá to, že jen ve smrtfounech
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 20:50
OK-MSS
Tak ani tam ne
 

Pár otázek na MSFS 2020   20. 6. 2022 / 20:49
DonDone
Přidat řídícího na letiště samozřejmě lze, je to pár kliknutí v SDK v záložce letiště. Pokud je to nějaká addon scenerka tak to asi budeš muset požádat autora ... pokud ti vyhoví. Přidat řídícího do existujícího letiště taky jde, buď smažeš celé letiště a vytvoříš ho z grunto znova i s novými frekvencemi nebo to de naimportovat přes Airport Design Editor a tam to upravit (ale nevím to jistě, nezkoušel jsem).
 

Pár otázek na MSFS 2020   21. 6. 2022 / 23:58
OK-EUU46   
Já zas používám právě ten google. Jakmile je tam nějaký předěl, tak se dívám jinam. U bing map mě vadí právě ty bílé fleky od mraků, to mne hrozně ruší. Takže co člověk, to jiný vkus.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ