FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 8. 5. 2024, Den osvobození Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Polemika kolem simu P3D. Jeden příspěvek | Celý strom
Polemika kolem simu P3D.   6. 9. 2022 / 21:05
Bořek Beránek
Zdravím vás kolegové.
Velmi se omlouvám, že jsem se posledních pár dnů neozval. Způsobilo to to, že jsem získal (pro mě lepší) sim Prepar3Dv2 a měl jsem na jeho instalaci hodně práce a málo času. Chci se též omluvit těm, kteří mi napsali na Fórum dne 31.8. a kterým jsem doposud neodpověděl. Pokusím se to nyní napravit a písemně se jim dodatečně ozvat.
Budu nyní vše psát tak, že se nebudu vyjadřovat odbornými výrazy, protože nejsem na tak velké úrovni znalosti o počítačích, abych si to mohl dovolit. S instalací simu mi pomohl velmi ochotně můj dlouholetý kamarád. Nyní jsem ve stadiu, kdy již mohu na něm konečně létat, ale s tím, že mám zatím pouze vše v defaultním stavu. To znamená, že mi chybí instalace letišť v ČR a SR a též orto ČR a SR. V zahraničí to mít nemusím. A také mi chybí ještě vhodné doplňky do krajiny a některých měst. Např. vysoké komíny, TV věže (Ještěd, Praděd, Kojál a j.), elektrárny a též nějaké hrady a zámky. Tyto doplňky mého simu si já už neumím nainstalovat a proto bych chtěl požádat někoho, kdo by byl ochoten mi dodatečné doplňky do simu nainstalovat přes Team Viewer. Mám teď Prepar3Dv2. Musel jsem tak volit, protože můj počítač a hlavně moje finanční situace mi prostě nedovolí pořídit si lepší verzi Preparu z důvodu jeho vyšších nároků na PC hardware. Tuto verzi Preparu mi PC utáhne vcelku dobře, ale stejně bych vás jako kolektiv odborníků přes letecké simulátory a příslušného vybavení PC přiměřenými komponenty, chtěl požádat o to, aby jste mi poradili, co si mám nechat v počítači vyměnit abych dosáhl toho, že mi simulátor, který nyní mám pošlape spolehlivě, bez pocukávání (i když mi tedy nepocukává) a na vyšší fps i když jej dám jak se říká lidově - na plný ceres. Nemám nijaké velké nároky na to, mít zrovna sim co je nyní v módě, např P3Dv5, nebo hlavně MSFS.
Děkuji vám, že jste si přečetli až do konce můj článek. Věřím, že mi pomůžete tedy vybrat vhodné komponenty pro můj počítač a počítejte prosím zrovna s tím, že bych si potom chtěl pořídit Prepar3D, maximálně ve verzi v4. Znovu opakuji, že na vyšší verzi Preparu, nebo dokonce na MSFS bych již finančně nedosáhl.
Vypište mi prosím stručně a jasně, co mám koupit a kde.
Děkuji.Bořek.

Poznámka: Ještě přidávám doporučený hardware pro Prepar3Dv4.

HARDWAROVÉ POŽADAVKY NA PREPAR3D v4:
***********************************************
Doporučené požadavky pro P3D v4:
*************************************
Operační systém: Microsoft Windows 10 (64bitový)
Počítačový procesor: Čtyřjádro @ 3,5 GHz (např. Intel Core i7/i9)
Paměť počítače: 4 GB
Prostor na pevném disku: 40 GB, s minimálně 15 GB na C:\
(3 GB pro SDK)
M.2 nebo Solid State Drive (SSD) se důrazně doporučuje
Videopaměť grafické karty: 8 GB (např. NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti)
Grafická karta : Plná podpora DirectX 11
Ostatní: Microsoft Core XML Services (MSXML) 6.0
Microsoft .NET Framework 4.7.2
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ