FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
X Plane 12 nebo FS2020? Jeden příspěvek | Celý strom
X Plane 12 nebo FS2020?   24. 9. 2022 / 14:40
FSPilot   
Realističnost je dost subjektivní pojem. Někdo to má podle toho co vidí, někdo to má podle toho, jaký mu to dá pocit. Všechno závisí na osobních preferencích a očekáváních.

FS2020 je na trhu už 2 roky, v tuto chvíli bezkonkurenční grafika. S letovým projevem je to už diskutabilní. Aby sis pěkně zalítal, tak potřebuješ vymazlený model a těch je i po těch letech na MSFS jako šafránu. Ten, kdo tolik neřeší chování a spíš dá na koukání ven, tak asi jednoznačná volba.

XP12 je venku teprve pár dní a ještě v betě, takže v tuto chvíli bych ho nepovažoval za plnohodnotný sim. Projev letového modelu je na hodně vysoké úrovni a od XP11 je ještě o kus dál. V grafice ale zaostává a sám jsem zvědav, kam se to z bety dostane. Nicméně XP12 mám a očekávám, že se to dostane min. na úroveň použitelnosti XP11. Už v základu má spoustu funkčního vybavení (G1000, nějaká obdoba FMC, atd.).

Takže volba je na tobě. MSFS se rozjíždí a kvalitnější addony se začínají objevovat, jde to ale velmi pomalu. Na XP očekávám daleko rychlejší vývoj, ale v tuto chvíli ještě není použitelný.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ